januar 2013

THUMBS DOWN

Hei og god helg! Som dere faste lesere kanskje har lagt merke til har jeg falt litt av denne bloggingen. Igjen. Herlighet. Kan ikke si noe annet enn at tiden ikke strekker til. Har vært syk i flere uker, og da har jeg ikke orket å tenke på bloggingen, noe som selvfølgelig er utrolig sløvt! Men må bare si at jeg allikevel syns det er veldig hyggelig at flere av dere tar turen innom og titter her hver dag. Setter jeg utrolig pris på! Jeg lover å komme tilbake så fort alt roer seg. Håper dere fortsatt er her da! 


Bare legger med noen av mine siste instagrambilder. Følg meg gjerne @ helenesimensen. 

Håper alle har det fint, og koser seg i helgen

HVORDAN HAR DU DET? 

PHOTOS: MY LULU'STil jul fikk jeg, som sikkert veldig mange andre også, en sminkepung fra merket lulu's. Elsker den! Det beste med den er at det ikke tar så stor plass, fordi den egentlig er ganske liten, men allikevel så får man så utrolig mye oppi den! Den er perfekt 

HAR DU EN SELV? 

PHOTOS: HOME DETAILSBare noen detaljer fra rommet mitt. Har laget flere innlegg med home details, så håper dette er noe som faller i smak hos dere. Om dere lurer på hvor noe er fra så er det bare å spørre 

HVA SYNS DERE?

PHOTOS: LOVELY DAYSitter og koser meg med dagens lunsj. Fruktsalat med vaniljekesam, og te. Skal se på den nyeste episoden av pretty little liars og the lying game. Love my life 

HVA GJØR DERE? 

MARRY ME, CHUCK BASS


Dear God, may Chuck Bass exist and become my husband. Amen 

FLERE SOM ER BASS FAN? 

PHOTOS: LAZY AND SICK MORNINGJeg er fortsatt syk. Hater virkelig å være syk. Har heldigvis fri fra jobb i dag, så jeg kan slappe av, slik jeg gjorde hele helgen. Egentlig ganske kjedelig. Mine bestevenner er halstabletter og nesespray. Akkurat nå sitter jeg og ser på One Tree Hill, spiser toast og drikker oboy. Ganske koselig det da. Resten av dagen skal jeg bruke på å slappe av. Ha en fin dag dere

HVA GJØR DERE I DAG?
FLERE SOM ER SYK? 

YES, IT'S WEEKEND


Endelig er det helg dere! Hva er vel bedre enn det? Denne helgen skal jeg ikke gjøre noenting. Har vært syk hele uken, og det er jeg fortsatt. Deilig med en helg hvor jeg kan ligge hjemme og bare tenke på meg selv. Skal bruke helgen min på One Tree Hill. Det er så koselig. Nå skal jeg og mamma snart spise taco, som vi alltid gjør på fredagene når jeg har vett til å holde meg hjemme  

HAR DERE PLANER I HELGEN? 

SOMETHING ALWAYS BRINGS ME BACK TO YOU


Sara Bareilles - Gravity. Veldig gammel sang, men jeg liker den kjempegodt. Utrolig fin og vakker 

HØRT DEN FØR? 

BE SMART ENOUGH TO LET HIM GO


If he's stupid enough to walk away, be smart enough to let him go. 

INSPO: ONE TREE HILL


Har endelig fått somlet meg til å starte på One Tree Hill sesong 1 igjen. Har sett alle sesongene, men syns det er så koselig så nå har jeg endelig startet på nytt. Rart å se hvordan alt var i første sesong, forhold til den siste som ble sendt på tv. Selv har jeg alltid sett for meg at det skulle være Brooke og Lucas for alltid, hihi. Men sånn ble det jo ikke. Nå er jeg på sesong 2. Går så fort når man først begynner å se på det. Både tiden og episodene flyr av gårde. Min favoritt er selvfølgelig Brooke! 

FLERE SOM ELSKER ONE TREE HILL? 
HVEM I SERIEN ER DERES FAVORITT?  

PHOTOS: MY BESTFRIEND


I går var jeg som sagt på Trey Songz konsert sammen med Sara Alexandra. Lenge siden jeg hadde sett henne nå, var kjempe koselig å se henne igjen. Ble som vanlig tatt endel bilder av oss. Ikle noe sjokk hihi. Men gøy med minner. Love you!!

READY FOR TREY SONGZ TONIGHTI dag er det klart for Trey Songz med Sara Alexandra. Gleder meg! Blir ikke noe mer blogging fra min side før i morgen. Håper dere får en super helg! I går stripet jeg forresten håret mitt mer blondt. Eller skal jeg si rødt? Er faktsik veldig usikker på hvilken farge jeg har på håret mitt nå. Ikke helt slik jeg hadde ønsket hvertfall, men håper det går seg til etterhvert. Bilder kommer en annen dag. Ha en fin lørdag

NOEN FLERE SOM SKAL PÅ TREY SONGZ I KVELD? 
PLANER FOR LØRDAGEN? 

THE TIME FLIES LIKE AN ARROW

Tenk at det allerede er fredag i dag. Dagene går så utrolig fort. Senere i dag kommer Annette til meg på en aldri så liten jentekveld. Det blir superkoselig. Skal endelig få stripet håret mitt blondere, på tide nå. Vi skal også kose oss med masse filmer. Bestemte oss for en skikkelig kveld med romantiske jentefilmer. Hva er vel bedre enn det? Lørdagen reiser jeg til min kjære Sara Alexandra. Vi skal kose oss med litt god drikke før det bærer videre på Trey Songz konsert. Blir en knallfin helg med andre ord! Nå skal jeg slappe av med One Tree Hill helt til Annette kommer. Love my life! SYNS DERE DAGENE GÅR FORT?
PLANER I HELGEN? 

LOVE IS SO BEAUTIFUL, BUT STILL SO HURTFUL


"Love is so beautiful, but at the same time so hurtful.
Love can make your head spin and your stomach get butterflies.
So beautiful, but still so hurtful." 

VIL DU BLI LINKET?


Årets første linkerunde. Siden det er så lenge siden jeg har blogget fast nå tenkte jeg at det passet fint med en liten linkerunde slik at jeg kanskje får litt inspirasjon og nye blogger å følge med på. Håper noen vil være med. Legg meg gjerne til som venn også, lettere å følge bloggen din da. 

ER DU MED?

PHOTOS: NEW YEARS EVE


Jeg hadde en utrolig bra nyttårsfeiring i år. Ble ganske fin på vin, men gøy var det. Ble ikke tatt så veldig mange bilder, men Nadia, Gunnar og jeg hadde en aldri så liten photoshoot sammen. Duckface og peacetegn er en selvfølge. Resten av bildene ble tatt med iphonen, så dem kommer vel ut senere. Startet kvelden sammen med min kjære familie, hvor det ble servert kalkun selvfølgelig. Senere på kvelden dro Nadia og jeg på en hjemmefest. Ble skikkelig liv utpå kvelden, så hadde det kjempebra. En fin måte å gå inn i det nye året på. 2013 skal bli et fint år!

HADDE DERE EN BRA FEIRING? 

2013 WILL BE THE BEST YEAR EVER


Trey Songz. 5 januar, som faktisk er til helgen så skal jeg og Sara Alexandra på Trey Songz konsert. Snille Sara ga meg billett i bursdagsgave. Tusen takk kjære du. Gleder meg masse!


Justin Bieber. 16 april braker det løs med Justin Bieber! Herlighet, det tror jeg blir amazing. Gleder meg som en unge, og tipper jeg ikke er den eneste. 


Lil Wayne. 14 mars drar Sara Alexandra og jeg en aldri så liten tur til Stockholm hvor vi skal være helt til 17 mars. Gleder meg kjempemasse. 15 mars blir det Lil Wayne konsert i Ericsson Globe, etterfulgt av antakeligvis en bytur. Det blir en herlig tur tenker jeg! 


Rihanna. Herregud det blir rått! Var på konserten hennes i Stockholm i 2011, og nå kommer hun endelig tilbake, denne gangen er det i Norge vel og merke. Den dama er så bra, har ikke ord. Gleder meg masse til å dra på konsert med henne sammen med Sara Alexandra og fire andre jenter. 

Som dere ser har jeg litt av et konsertår i vente, og jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg! Dette blir et herlig år med mange nye og morsomme opplevelser. 

NOE DERE GLEDER DERE TIL I DET NYE ÅRET?