januar 2012

VIDEOBLOGG: STAY TUNED

Som dere kanskje har fått med dere så var jeg hos Sara Alexandra i helgen. Vi satt en god stund og lagde videoblogger til dere. Vi faila så mange ganger at det tok så lang tid. Kommer en videoblogg med bare fails også, den må man bare le av. Så har vi laget en video der vi har en konkurranse, så det er derfor vi laget denne videoen for å si i fra at det er en konkurranse på vei. Sååå, stay tuned som Sara sier. 

VIL DERE HA FLERE VIDEOER AV OSS? 

PHOTOS: SOME SAY I'M WEIRD


"I'm weird, but sometimes I pretend to be normal" 

PHOTOS: DISNEY ON ICEI går var jeg jo på Disney On Ice sammen med Sara Alexandra. Kjempekoselig å være litt barnslig! Man må jo ha lov til det noen ganger. Har vært på det før også, men da var jeg jo veldig mange år mindre. HAR DERE VÆRT PÅ DISNEY ON ICE FØR?

PHOTOS: GIRLSNIGHT

I skrivende stund sitter jeg hos søteste Sara Alexandra. Vi koser oss med pizza og filmen "Ps: I love you". I kveld har vi vært på Disney On Ice. Det var kjempekoselig. Har også vært ute og tatt litt bilder, noe som ikke var så veldig vellykket egentlig. Men vi er jo alltid søte, så det går bra! Godt man har selvironi.

HVA GJØR DERE?

DAGENS QUOTE"If it makes you happy do it. If it doesn't, then don't." 

Forresten så kan dere følge meg på instagram: helenesimensen. Følger såklart tilbake! Og det samme gjelder weheartit hvor jeg også heter helenesimensen. Bloglovin finner dere på siden av bloggen min! 

DAGENS OUTFIT

Hei dere! I skrivende stund befinner jeg meg på jobb, har lunsj og blogger fra min kjære iPhone! Jeg tenkte å informere om at bloggingen blir litt redusert i helgen. I kveld drar jeg til min kjære Sara Alexandra, og i morgen skal vi på Disney On Ice! Litt barnslige må vi få være.

Håper dere får en herlig helg!
NOEN SPESIELLE PLANER?

PHOTOS: MY MAKEUP
Fikk to små søte bokser av mamma her om dagen, så etter inspirasjon fra en søt liten jente ved navn Emilie så tenkte jeg at det faktisk var velig lurt å samle alle disse produktene jeg bruker og sminken i disse boksene. Syns det ble veldig fint og er superfornøyd også. Fine rommet mitt! 

SYNS? 

DAGENS QUOTE


"Want you to make me feel, like im the only girl in the world" fin iphonekvalitet.

Forresten så kan dere følge meg på instagram: helenesimensen. Følger såklart tilbake! Og det samme gjelder weheartit hvor jeg også heter helenesimensen. Bloglovin finner dere på siden av bloggen min! 

PHOTOS: MY BEDMitt absolutte favorittsted for tiden er senga mi. Der jeg kan slappe av, være alene og i helt egne tanker. 

HVOR LIKER DU DEG BEST? 

IPHONE MOMENTS PART 4


Dette er siste delen for denne gangen. Dette er de nyeste bildene fra iphonen min, altså alle bildene er fra Januar. Jeg tok bilde av meg selv med en bolle i munnen fordi jeg kjedet meg. Jeg kjøpte nye klær. Jeg rotet på rommet mitt (og måtte rydde). Jeg var hos Kine og koste veldig mye med katten hennes! Jeg tok bilder av meg selv haha. Så var jeg hos pappa og koste med katten til lillebror. 

SKAL JEG KOMME MED FLERE SÅNNE INNLEGG? 

SWEET DREAMS

Nå skal jeg snart finne sengen. Om jeg sovner er en annen ting da. Sover så utrolig dårlig om nettene. Kan ligge og vri meg i flere timer, sove litt, våkne, sove litt til også ringer plutselig mobilvekkingen min. I morgen skal jeg jobbe på min kjære jobb, nemlig Lindex. Syns denne uken har gått veldig fort! 


Sweet dreams søte lesere! Håper dere får en herlig natt. 

BLIR SADFACE NÅR DU ER SYK

Dedikerer dette innlegget til min kjære venninne, Sara Alexandra som er syk. Aldri morsomt å være syk, selv hater jeg det. Men uansett vil jeg bare ønske deg masse god bedring også må du bli frisk til helgen slik at ting går etter planen! Hadde jo vært dumt om det ikke ble Disney On Ice fordi at du er syk. Syns vi er søte som har billetter til Disney On Ice, litt barnslig, men det er slik vi liker det. Akkurat som da vi var mindre og superbarnslige sammen. Hihi! Bli frisk! 

Syns dette bilde passet bra. Blir jo litt sadface når du er syk vennen. Bli frisk og rask så vi kan være barnslige i helgen! 

Titt gjerne innom bloggen hennes: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/

ØNSK HENNE GOD BEDRING DA? 
FLERE SOM ER SYK? 
 

DAGENS QUOTE


"When you cry, I cry. When you smile, I smile" 

IPHONE MOMENTS PART 3


November kom og jeg fant endelig frem uggsene mine. Jeg festet litt. Camilla og jeg var i Stockholm på tidenes konsert. Nemlig Rihanna! Den dama er så rå og jeg er så glad vi tok turen helt til Stockholm. Kine og jeg bakte lussekatter og så julefilmer allerede 9 November. Jeg var avhengig av sjokolademelk på jobben. Camilla fikk feil pizza på ciao bella og fikk en kaffe hvor det stod sorry. Hihi søtt! 

SYNS? 

FINALLY A NEW DESIGN!


Ovenfor ser du det gamle designet mitt. En total forandring har skjedd. Sara Alexandra  har vært så supersnill og lagt inn og fikset nytt design til meg. Tusen takk kjære! Det var på tide at jeg fikk et litt bedre design enn det enkle jeg hadde tidligere. Jeg er kjempefornøyd! Som dere ser har jeg beholdt headeren min, for den er jo ganske ny. 

På siden kan dere trykke for å følge meg på facebook, twitter og bloglovin! 

HVA SYNS DERE OM MITT NYE DESIGN? 

PHOTO: BROWN HAIR


La jo ut et innlegg om hårdilemmaet mitt, men burde kanskje lagt ut bilde så dere får se hvordan jeg ser ut med brunt hår også da. De bildene jeg har av meg selv med brunt hår er jo egentlig passe gamle bilder, siden jeg ikke har vært brunette på en god stund, men her har dere ett uansett. 

KLER JEG BRUNT HÅR? 

HÅRDILEMMAHar et bittelite hårdilemma. Jeg er veldig fornøyd med hårfargen som jeg har nå, det eneste er at jeg hater etterveksten min! Har vurdert å farge håret mitt brunt igjen, men jeg er så redd jeg kommer til å angre. Om jeg farger det brunt så vil jeg nok ikke få tilbake den samme fargen jeg har nå om jeg angrer og striper det tilbake. Har jo brukt en god stund på å få den fargen jeg har nå med stripingen. What to do? 

ER DERE OPPTATT AV HÅRET DERES? 

NYTT DESIGN PÅ VEI

Nå er det et helt nytt design på vei. Gleder meg til det blir ferdig så dere kan se! Gled dere. 

IPHONE MOMENTS PART 2

Enda flere bilder fra Bulgaria med Camilla som var en super tur! Jeg ble avhengig av the sims 3 og kunne gjerne sitte oppe hele natten og spille. Før sommerferien ble jeg ferdig utdannet hudpleier og var superglad for vitnemålet med gode karakterer. Jeg hadde en periode med mye flaks der jeg vant en pakke fra maxfactor (superfornøyd!!) og vant bamse på tivoli. Ikke at bamse på tivoli er så stort, men anyways. Det var regnværsdager, men jeg var fortsatt like happy som dere ser. Jeg tilbringe en kveld ute sammen med Linda, Julie og Kine. 

SYNS? 

 

LIKE OR DISLIKE: SHOES


// weheartit. Har forresten bruker der, følg meg gjerne på helenesimensen  

FLERE ENN MEG SOM FIKK LYST PÅ NYE SKO?
LIKE?  

IPHONE MOMENTS PART 1

Tenkte jeg skulle lage ett par innlegg med bilder fra min kjære søte iphone som er med meg overalt. Legger så og si aldri ut bilder fra iphonen fordi at jeg sjeldent gidder å overføre bildene til pcen min. Men nå har jeg overført alle og velger og legge ut noen i ulike kollasjer og vise dere. Syns det var ganske lurt. Er jo masse happenings som er på iphonen som jeg aldri har vist her på bloggen før. Så stay tuned! Disse bildene er fra starten da jeg fikk iphonen min. Altså før sommerferien! Så disse bildene er fra i sommer. Bilder dere ser her er fra ulike fester, Camilla og meg i Bulgaria på jentetur, Osloturer, mine få forsøk på outfit, og meg og min kjære lillebror på hans første skoledag i første klasse. 

SYNS? 

ER DU FAST LESER?

Jeg opprettet denne bloggen 4 Juli 2009. Gjennom disse årene har jeg hatt en god del bloggpauser, og bloggingen har gått veldig opp og ned. I løpet av tiden har jeg skrevet 1885 blogginnlegg, og jeg har fått 31764 kommentarer tilsammen. Vil bare takke dere for alle søte og fine kommentarer som dere har lagt igjen her.  Jeg syns det er kjempehyggelig at så mange legger igjen spor etter seg på akkurat min blogg. Da jeg startet å blogge hadde jeg ingen som helst tanke om at jeg kom til å få så masse kommentarer og lesere, men det viste seg at bloggen min falt i smak hos noen allikevel. Ikke værst. Så, tusen takk. Dere er herlige! 

Laget en liten kollasj med eldre bilder som har vært på bloggen igjennom tiden. 

Men siden jeg nå skriver dette takke-innlegget til dere, så lurer jeg på følgende: 
LESER DU BLOGGEN MIN FAST?
NOE DERE SAVNER PÅ BLOGGEN MIN?  

 

SKAL JEG LESE DIN BLOGG?


Det er helg, jeg har null planer og da blir det til at jeg blir sittendes forran pcskjermen (like always når jeg ikke har noe bedre å gjøre). Siden jeg allikevel skal sitte her så er det veldig greit med noen flere blogger å lese, kanskje det gir meg litt inspirasjon til noen nye innlegg også. Er aldri dumt å lese nye blogger! Er heller ikke dumt med nye bloggvenner, så legg meg til som venn så jeg har bedre sjans til å følge bloggen deres videre. Jeg går innom hver blogg som blir lagt igjen her, og kommenterer på de som faller i smak! 

 DIN BLOGG?

DAGENS QUOTE"A Smile is the prettiest thing a girl can wear"

Håper dere får en herlig lørdag!

PHOTOS: NEW IN MY HOME
Denne gangen er det faktisk ikke jeg som har brukt penger, men det er mamma. Syns disse var kjempefine. Alt sammen er fra kremmerhuset. De har så sykt mye fint der. Kunne gjerne bodd i den butikken! 

SYNS?  

TRAVEL HVERDAG

Hei dere. Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra jobb. Senteret var nattåpent i dag så da jobbet jeg fra fire til tolv. Syns det er veldig sent å jobbe til tolv for blir så utrolig trøtt. Nå skal jeg hvertfall sove før det blir jobb igjen i morgen fra fire til ni. Har vært dårlig blogging i dag og egentlig hele uken, men håper dere forstår at jobb tar veldig mye av tiden min. Skal prøve så godt jeg kan å blogge mer, selvom jeg allerede har prøvd, uten hell. Vi får se hvordan de neste dagene blir. I helgen har jeg hvertfall fri. Smil!
Her er dagens "outfit". Ikke at man ser så godt. Det var egentlig bare meningen at jeg skulle vise dere buksa, som er fra lindex! Den er utrolig begahgelig å ha på seg, så løp og kjøp alle sammen! 399 kroner, men er 100 kroner avslag på alle jeans hos Lindex nå.  

HAR DERE TRAVLE DAGER? 

VIL DU BLI ANBEFALT?


Overskriften sier vel alt. Meld dere på i kommentarfeltet om dere vil bli anbefalt. Har null bloggmotivasjon for tiden fordi at jobben tar veldig mye av min tid, så here we go: blogganbefaling! 

NOEN SOM VIL BLI ANBEFALT?  

NEW IN


Paris Hilton Parfyme Lindex 149 ,-

Buksetights Lindex 199 ,-

Skjerf Vero Moda 149 ,-

I dag på jobben så hadde vi fått en liten oppgave om å prøve masse klær, så selvfølgelig endte jeg opp med å kjøpe noen klær da. To bukser og en topp. Den ene buksen ser dere over her. Syns det var kjempegøy å få lov til å ta seg tid til å prøve masse klær, syns vi burde gjøre det flere ganger i måneden. Haha. Neida, men var veldig gøy, selvom man fort kan ende opp med å bli litt fattigere. Men jeg er glad jeg tjener egne penger!

SHOPPER DERE FOR MYE? 

PHOTO: MOM AND MESYNS?

DAGENS QUOTE


"A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left" 

PHOTOS: MY IPHONE


Jeg som mange andre har jo iPhone. Er utrolig avhengig av den. Bruker den så og si hele tiden. Har hatt veldig mange mobiler gjennom årene, men må innrømme at iPhonen er den beste jeg har hatt. Har også blitt veldig avhengig av en app som heter Wordfeud. Syns det er utrolig morsomt! Håper noen av dere vil legge meg til og spille med meg. 

HAR DU IPHONE? 
SPILLER DERE WORDFEUD? isåfall add meg; helenesimensen  

GOOD MORNING SUNSHINE

Hei dere. Mandag og ny uke, nye muligheter. Denne uken for meg blir egentlig ikke så veldig spennende. Jeg skal jobbe hver eneste dag hele uken, så er ikke stort annet å finne på da. Nå skal jeg straks reise til jobb, og skal jobbe helt til klokken seks i dag. Etter jobb skal jeg hjem og slappe av, kanskje jeg skal spille litt final fantasy. Hehe. Nørdy girl sa dere? Huff for et meningsløst og random innlegg. Anyways, håper dere får en kjempe flott dag og en herlig uke! 

NOEN PLANER DENNE UKEN? 

MY MAKEUP


Smashbox Photo Finish Primer. 

All Over Face Børste // Øyenskygge Børste // Kabuki Børste. Alle sammen fra ELF! 

Loreal True Match Pudder // Loreal True Match Foundation. 

Loreal Lash Architect 4D // Loreal Volume Million Lashes // Maxfactor Liquid Effect Pencil Silver Spark.

Øyenbrynskit GloMinerals. 

Er veldig mange som spør om hvordan sminke jeg bruker. Som dere ser bruker jeg ikke noe spesielt, men det helt vanlige og nødvendige. Bruker også solpudder fra Isadora til å ha i kinnene, men det er knust så fml. Har også på øyenskygge en gang i blandt når jeg skal pynte meg litt ekstra. Bruker leppestift hver eneste dag, men tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om det om noen er interessert? 

BRUKER VI NOE AV DET SAMME?
HAR DERE PRØVD SMASHBOX PRIMEREN? 

DAGENS QUOTE


"There's a whole lot of things that i will forgive but i just can't take a liar"

FØLER DERE DET SÅNN NOEN GANGER?  

LIKE OR DISLIKE: NAILPOLISH


Isadora Gold Sparkles 652 // Isadora Water rose 115 // Isadora Silver Sparkles 651 

Catrice 160 Sweets For My Sweets // Estee Lauder 804 Shimmering Ice // Maxfactor 882 Angel Nails // Star Gazer

Over her ser dere mine favoritt neglelakker. Telte alle neglelakkene mine og endte opp med over 30 stykker. Av de jeg fant hvertfall. Har nok flere også. Nå skal jeg snart bestille med Deborah Lippmann neglelakker også, selvom de er sinnsykt dyre. Men jeg har så neglelakk dilla at jeg bare må ha det! 

HAR DERE MASSE NEGLELAKKER? 
SYNS OM DISSE?  

SLITEN JENTENå er jeg sliten! Har fått kommet meg hjem fra jobb, takket være min snille mamma som hentet meg. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av i sofaen forran tven tenkte jeg. Skal også spise deilig taco til middag. Blir godt! Ble forresten arkivbilder på dere i dag, beklager det, men er så sliten nå! Behøver egentlig ikke unnskylde meg men gjorde det allikevel. Hehe. Håper dere får en herlig kveld søte mennesker! 

DEILIG MED HELG? 

SATURDAY WORK

Hei dere. I dag er det lørdag, og jeg må faktisk innrømme at jeg misunner dere som kan slappe av og gjøre ingen verdens ting i dag. Jeg hadde trengt en sånn dag selv. Heldigvis er det søndag i morgen! Jeg elsker søndager. Skal bare daffe i hele morgen. I dag derimot skal jeg på jobb. Helt grei vakt i dag da, fra tolv til seks. Kanskje jeg finner meg noe å shoppe i dag også. Neida. Joda. Egentlig må jeg gi meg med den dumme shoppingen. Men ohhh, shopping gjør meg glad jo. Skal ikke være lett å være meg. 

Skulle ønske jeg kunne tilbringt dagen i dette fine antrekket, haha! Er så sliten, men jobben kaller.  

HVA SKAL DERE I DAG DA?
FLERE ENN MEG SOM SKAL JOBBE?  

VIDEOBLOGG - HELENE FAILERHehe. Som dere ser så er dette et forsøk på svar på spørsmålsrunden! Har klart å lage en ordentlig video, men mens jeg setter av tid til redigering kan dere kose dere med denne hvor jeg failer for tusende gang. Hurra. Jeg er alltid så seriøs på bloggen, så her får dere se en litt mer useriøs side. Okei. Litt flaut å legge den ut da. Men litt morsomt for dere da kanskje. Haha.  

Forresten, ikke ha så høy lyd for plutselig blir det veldig høyt! 

DAGENS QUOTE


"A dream is a wish the heart makes" 

NEW IN


Elsker fargen på denne genseren. Nydelig rett og slett! 

Ansiktsmasker

Paris Hilton - Heiress. Den lukter utrolig godt. Kanskje en ny favoritt.

Neglelakker Lumene. 

Dere må vel begynne å lure på om jeg gjør noe annet enn å shoppe dere. Men som sagt før så jobber jeg på Lindex, og det er veldig lett å bare dra med seg alt man finner der. Jeg er veldig flink til å bruke penger på jobb. De forsvinner jo like fort som de kommer så lenge jeg jobber der. Men bedre å bruke penger på nødvendige ting enn på godteri vel? Det syns hvertfall jeg. Selvom jeg egentlig burde spart alt som er. 

SYNS OM FARGEN PÅ GENSEREN?  

DAGENS QUOTE


"If you see the magic in fairytales, you can face the future" Danielle Steel. 

PHOTOS: PUSEKATT// Pusekatten til Kine er så skjønn. Hun er helt hvitt og utrolig glad i og kose. 

SYNS? 

NEW IN - MAKEUP


Eyeshadow -Smokey eyes. 

Eyeshadow - Natural. 

Kabuki brush, eyeshadow brush og total face brush. 

Makeup mist. 

Nailpolish. 

Som noen kanskje har fått med seg så har jeg lagt min elsk over eyeslipsface. Børstene derifra er utrolig gode, det har jeg jo sagt før også. Måtte bare bestille meg noen flere for det trenger man jo alltid uansett. Det andre her har jeg ikke fått prøvd ut enda, men om dere ønsker en vurdering av noe så let me know så fikser jeg det. 

SYNS? 

DAGENS QUOTE


" Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring" Marilyn Monroe

MY HAIRCOLOURJeg får så mye spørsmål om håret mitt. Dere spør om hvordan jeg har fått så fin farge på håret mitt, og om den er naturlig. Nei, den er ikke naturlig. Jeg striper håret mitt med hårfarge fra depend som man kan kjøpe på blandt annet cubus. Syns det er den hårfargen som gir meg det resultatet jeg vil ha, og er veldig fornøyd med den. Og igjen, når det kommer til lengden på håret mitt; det er mitt naturlige og ekte hår. 

HAR DERE NATURLIG HÅRFARGE OG LENGDE? 

PARTY ON


Nå har jeg kommet hjem etter en herlig overnatting hos Sara. I går hadde vi en liten hjemmefest hos henne, med hyggelige mennesker. Vi hadde jellyshots, sang singstar og spilte noen kortspill. Kjempekoselig! I dag tok jeg turen til mine kjære besteforeldre, spiste frokost også ble jeg kjørt hjem. Det er ikke feil å slippe toget. Nsb kan man jo aldri stole på anyways! Håper dere alle har hatt en bra helg, det har hvertfall jeg.  

HVA GJORDE DERE I GÅR? 

NY HEADER


Nå har jeg fått meg en ny header.  Det har dere kanskje fått med dere, hvertfall noen av dere.Sara Alexandra som fikset den til meg. Venter bare på nytt design så blir det bra! Headeren er jo helt enkel og grei, akkurat slik jeg liker det. Thank you, kjære!

HVA SYNS DERE OM DEN?

DOWNTOWN TO OSLO

Hei dere søte små! Var deilig å stå opp i dag og vite at jeg har fri fra jobb. Ikke misforstå meg, for jeg elsker jobben min. Men alle syns vel det er deilig med fri på en lørdag? Jeg syns hvertfall det. Skal jobbe veldig mye fremover, så må nyte alle fridagene jeg får. I dag går turen ned til Oslo igjen, for å sove hos Sara Alexandra sånn som sist helg. Gleder meg til å se henne igjen! Hun har besøk av lillesøsteren sin, som jeg aldri har fått møtt, så blir koselig å møte henne. I kveld skal det bli en aldri så liten fest med hyggelige mennesker. Får se hvordan det blir med bloggingen i dag, kanskje dere hører fra meg. Jeg er jo så glad i dere!

Sara og meg fra sist helg. Skal nok kose oss i dag også! 

Håper dere alle får en herlig lørdag, det skal hvertfall jeg! 

HVA SKAL DERE FINNE PÅ I DAG? 

LIKE OR DISLIKE: AMERICAN SCARFSom dere kanskje vet så jobber jeg på Lindex. Både på barnebutikken og damebutikken. Så i går så jeg at vi hadde fått inn et nytt skjerf på barneavdelingen. Ja, barneavdelingen! Syns det var sinnsykt fint, og billig, så derfor måtte jeg jo bare ha det! Gleder meg til å ta det i bruk. Skjerfet kostet 79,50 ,- på lindex kids til de som lurer. Men siden jeg er så heldig og jobber der så fikk jeg rabatter. Love my life! Lønner seg å jobbe i klesbutikk dere. 

LIKE OR DISLIKE? 

HVA GJØR DERE?Hei dere. Nå sitter jeg bare og slapper av. Noe jeg har gjort siden jeg kom hjem fra jobb. I dag har jeg vært nede på lageret og pakket opp masse undertøy. Fant en gammel hits for kids cd, altså nummer to, og jeg sto og sang. Tror det endte med litt dans også. Der skulle dere vært flue på veggen tenker jeg. He-he. Uansett, det er sykt avslappende å stå der nede i sin egen verden og synge av full hals. Kanskje jeg skal komme med en ny sangvideo til dere. Har dere lyst til det? Kanskje ikke synge en av disse gamle hits for kids låtene men en litt nyere en. Men sykt hvor masse barndomsminner som kom frem i dag! Koselig. 

SKULLE DU LIKT Å SE MEG SYNGE OG DANSE PÅ JOBB?
HVA GJØR DERE? 

PHOTOS: ROMMET MITT

Når jeg har spurt dere om hva jeg kan blogge om, så har mange foreslått bilder av rommet mitt, så here we go! Jeg liker rommet mitt. Skal ikke legge skjul på det. Men hadde dere sett hvordan det så ut før hadde dere nok skjønt meg. Hadde verdens styggeste rom. No kidding. Men nå er jeg fornøyd. Har kjøpt meg nye gardiner. Syns de passet veldig bra inn på rommet mitt faktisk. 

SYNS?  

NEW IN
Dere har jo fått med dere hvor sykt positiv jeg er til 2012, så da jeg så denne t-skjorten hvor det står "LOVE YOUR LIFE" så måtte jeg jo bare kjøpe den! Den ropte på meg. Bokstavelig talt. "Helene, kjøp meg og jeg lover at tjue tolv blir et fint år" HEHE. Neida. Men det var ikke langt i fra. Nå skal jeg kose meg med den hver gang det kommer en nedtur, så skal jeg tenke at man skal være glad for at man har det livet man har uansett! Hurra for meg og min positivitet dere. Har aldri vært så gira før! 

Måtte ha nye uggs, for de gamle svarte jeg hadde gikk i stykker på vei til jobb her om dagen. Flott. 

SYNS? 

PHOTOS: HAPPYGIRLFant rosa skjorte på salg i dag! Livet smiler. Det ser dere vel? Kommer forresten flere bilder og bedre bilder senere. Nå skal jeg skifte gardiner, for har kjøpt meg nye i dag. Flink jente sa du? Mhm. Har fått kjøpt noen andre klær også. Kommer bilder. 

Angående forrige innlegg: Fikk veldig mange kommentarer på mitt innlegg "A PART OF MY LIFE THAT WASN'T EASY". Syns det var veldig fælt å lese om deres situasjon angående det jeg skrev. Jeg vil bare at dere skal huske å være stolte av dere selv, ha troen på dere selv og huske at dere er like mye verdt alle sammen! I love you!

A PART OF MY LIFE THAT WASN'T EASY

Hadde en gang en sånn 20 days, og valgte å droppe denne delen. Men her er den allikevel! 
En del av livet ditt som du ikke savner.
 

En del av livet mitt som jeg ikke savner må være slutten av barneskolen, altså fra 6-7 klasse, også ungdomsskolen. Dette er en del av livet mitt som jeg ikke har nevnt på denne bloggen tidligere. Grunnen til det er at det er de verste årene jeg noengang har hatt. Barneskolen var ikke så ille som ungdomsskolen, for der hadde jeg i det minste venner, men følte meg ukomfortabel med den jeg var. På ungdomsskolen, da alt liksom skulle bli annerledes ble det bare enda verre. Jeg hadde bare en ordentlig god venninne, og det er Camilla. Vi er fremdeles bestevenner den dag i dag også. Always will be. Det var liksom kun meg og henne på skolen. Vi hadde bare hverandre. Ungdomsskolen var noen tøffe år. Jeg var ikke akkurat den peneste, og det fikk jeg jo merke til tross for at ingen ville være venn med meg. Back then var det veldig viktig å ha de riktige merkeklærne, og det rette utseende for å bli likt. Noe jeg ikke hadde. Det var tøft, men det er noe man kan le av i tiden som er nå. Syns det er latterlig hvordan ting var. At man måtte være pen for å ha venner og at det å være populær var tingen. Var du ikke populær, nei da var du ikke verdt så veldig mye på skolen. Det var den følelsen jeg gikk med hver dag gjennom ungdomsskolen, den følelsen av at jeg ikke var verdt noe fordi jeg ikke var pen. Den dag i dag er jeg sint på meg selv for at jeg tok alt til meg. Jeg vil at alle skal være fornøyd med seg selv. Jeg vil at dere alle skal tenke at dere er spesielle på deres egen måte. For det er dere. Ikke la andre stoppe dere eller ta fra dere selvtillitten slik som jeg gjorde. Be you, and just you! No matter what! 


Til dere som tok dere tid til å lese innlegget: Dere må huske at dette bare var en periode av mitt liv som var vond, og at jeg har det utrolig mye bedre nå! Nå kan jeg ikke klage. Livet smiler og 2012 blir mitt år. Er jo forresten veldig mange år siden jeg gikk på ungdomsskolen også. 

Håper så mange som mulig tok seg tid til å lese, for det kan være en tankevekker for mange av dere! 

HAR DU EN DEL AV DITT LIV DU IKKE SAVNER?
HVA SYNS DU OM DET JEG SKREV? OPPLEVD DET SELV?  

TJUE ELLEVE. DEL 2

Jeg fikk nye møbler og pusset opp rommet mitt. Hadde tidligere en helt forferdelig brannbiltapet over veggen på rommet. Blåe/grønne vegger. Var virkelig på tide å pusse opp og få nye møbler. SUPERFORNØYD! Forresten må dere ikke bry dere om bilde av Dennis og meg på nattbordet. He-he. Vi er jo ikke sammen lenger, men gamle bilder! Jeg og Camilla dro til Stockhom for å se på verdens råeste dame! Rihanna! Det var en helt vill konsert og er noe av det beste jeg har opplevd i hele mitt liv. Hun er awesome! Elendige iphone bilder.

Jeg koste meg med Nadia og Kine en fin sommerdag i sommerferien. Vi bakte muffins, spiste taco og koste oss før vi dro videre til en annen god venninne. Herlige jentene! 

NOEN SOM VIL HA EN DEL 3 OGSÅ? 

DAGENS QUOTE"Sometimes you just have to be the princess you really are" 

Jeg drømmer fortsatt slik jeg gjorde da jeg var liten. Da jeg drømte om å være prinsesse, finne prinsen og få slottet. Et perfekt eventyr, en perfekt happening og en perfekt slutt. Dette drømmer jeg fortsatt om. En dag skal nok jeg også finne drømmegutten. Han har nok bare gjemt seg veldig godt. Hver gang jeg har trodd at jeg har funnet prinsen i mitt liv, så har drømmene brast til sorg og jeg har sitti der all by my self. Men en dag dere, en dag skal jeg nok finne han. Og bare vent, skal nok få en happy ending jeg også. Tjue tolv vet dere. Nytt år, nye muligheter. Gamle sorger er pakket vekk og nye gleder skal pakkes frem. Tjue tolv skal bli mitt år. Positivitet og lykke. 

SYNS? 
NOEN SOM ER LIKE POSITIVE SOM MEG TIL 2012? 

TJUE ELLEVE. DEL 1

Jeg har festet. Vært på hotellturer med jentene i oslo. Jeg var russ 2011, og tidene gikk bort til mye fest og moro. Russetiden var helt herlig! Jeg var på tryvann og fikk med meg FLO RIDA konsert! Var i Lillehammer og fikk se skrillex. Ikke at jeg er fan av han, men anyways! Fikk meg også kjæreste, noe som tok brått slutt i november. 
Jeg ble ferdig utdannet hudpleier med 5 på eksamen! Utrolig fornøyd med vitnemålet mitt! 

Jeg var i Bulgaria sammen med Camilla. Helt superherlig tur med en utrolig skjønn jente!
Vi dro alene, uten foreldre og det var utrolig deilig. Hadde noen herlige dager med masse moro og strandkos! 
DEL 2 kommer senere! Forresten så er det ikke i rekkefølger, for noen måneder er mer kjedelige enn andre. Derfor har jeg bare plukket ut noen hendelser jeg syns er koselig å dele med dere.  

HVA ER DIN BLOGG?

Hei dere. Vet jeg har blogget superdårlig i det siste. Jeg har dårlige innlegg, lite innlegg og alt er bare dårlig. Jeg er fult klar over det altså. Prøver så godt jeg kan å skjerpe meg, men har bare null inspirasjon til hva jeg kan blogge om! Jeg jobber så mye og får liksom aldri tatt nye bilder. Veldig kjedelig for dere å se arkiv bilder førti ganger. I know. Shame on me. Men om dere har forslag så gjerne kom med de! Tar imot alt jeg. Og om dere kommer med forslag om videoblogg så er det også helt greit, men gjerne si hva jeg kan ha videoblogg om. Tusen takk på forhånd! 


NOEN FORSLAG TIL HVA JEG KAN BLOGGE OM? 

LEGG GJERNE IGJEN DIN BLOGGADRESSE, KANSKJE JEG FÅR LITT INSPIRASJON AV DIN BLOGG!  

DAGENS QUOTE


" Sometimes things fall apart so that better things can fall together" Marilyn Monroe.  

PHOTOS: CLOSE UP
Dere får bare se seriøse bilder av meg på bloggen, så her er noen litt annerledes. Ha-ha. Ikke gi meg kamera når man er på festligheter. Det ender aldri godt. 

PHOTOS: NYTTÅRSGAVEfikk minnekort til speilrefleksen som kun skal brukes når vi er sammen. så søt altså! 


Fikk nyttårsgave av Sara Alexandra i år. Vi har ikke gitt julegave, så siden vi skulle feire nyttår sammen så kjøpte vi heller nyttårsgave til hverandre. Kjempekoselig syns jeg! Fikk supersøte gaver. Elsker å få sånne kremer ogsånn. Det er alltid kjekt å ha. Så var de jo supersøte i tillegg da. Gleder meg også til å bruke minnekortet i kamera mitt masse i 2012 når jeg og Sara er sammen, så da blir det bilder til dere. Ser dere forresten hvor utrolig flink hun er til å lage kort? Blir helt rørt jeg. 

Tusen takk for kjempefine gaver, vennen! Du er herlig. 

SYNS? 

NEW YEARS EVE
Hadde en superherlig nyttårsfeiring i går. Spiste god mat sammen med Sara Alexandra og Josip, senere kom simen sammen med noen kompiser. Vi hadde noen drikkeleker og bare koste oss. Var kjempehyggelig! Tok banen inn til byen, men kom jo ikke inn på noe utested for var fult all over. Begynte å snø gjorde det også mens vi vandret rundt i byen. Tilslutt dro vi bare hjem. Simen ble også med hjem og sov over. Det var fint for min del så fikk jeg selskap på t-banen hjem i dag. he-he! 

Hadde en super kveld med fine folk! 

HVA GJORDE DERE I GÅR?