januar 2011

LIKE OR DISLIKE: SKO


ser at det er mange som går med converse sko ute nå. til og med nå som det er så mye snø. er ikke det litt kaldt tenker jeg da? greit, det er kule sko, men jeg syns det ser så sinnsykt kaldt ut.

LIKE OR DISLIKE?
GÅR DU MED CONVERSE PÅ VINTEREN?


FIRE FIRE FIRE

 

FIRE FILMER JEG VIL SE OM IGJEN: dear john (bare fordi jeg rett og slett elsker den) , taken, stepmom og the notebook.

 

FIRE STEDER JEG HAR BODD: jeg har faktisk akkurat bodd fire steder i løpet av livet. to steder i oslo, og to steder på landet. oppsal, veitvet, jessheim og nå bor jeg på dal i eidsvoll som er skikkelig øde.

 

FIRE TV-PROGRAM JEG SER: ser faktisk ikke så veldig masse på tv, men jeg ser på hotel cæsar (ja, jeg vet det er sykt tragisk, men jeg må bare se det) , frustrerte fruer, one tree hill og top modell.

 

FIRE STEDER JEG HAR VÆRT: jeg har vært ganske mange steder, så blir igrunn litt vanskelig å plukke ut bare 4 steder. for mange år tilbake var jeg på road trip sammen med bestevenninnen min sara, og våre mødre, da var vi innom veldig mange land, og ett av de var frankrike hvor vi var i disneyland. har også vært i bulgaria to ganger, hvor jeg trives utrolig godt. har vært i kreta og i portugal også. ++++

 

FIRE INTERNETTSIDER JEG KIKKER PÅ DAGLIG: facebook, blogg, hotmail og youtube.

 

FIRE STEDER JEG VILLE VÆRT NÅ: det hadde vært utrolig deilig å være i syden ett sted og bare ligge og sole seg og bade. hadde også vært deilig å tilbringt litt tid på hytta i hemsedal, bare for å koble av litt og for å slappe av. hadde heller ikke gjort noe om jeg var i bodø og møtte masse søte mennesker som jeg er glad i, eller at jeg hadde vært i hollywood (noe jeg drømmer om)

 

FIRE TING JEG FIKK TIL JUL: jeg fikk ny tv, one tree hill sesonger, pelspledd og gavekort ++++

 

FIRE BARNE-TV SHOW JEG SÅ PÅ: jeg husker at jeg elsker pingu. den søte pingvinen som gikk på barnetv. sesam stasjon. så likte jeg å se på fox kids, på en sånn liten gutt på sykkel. husker ikke helt hva han het egentlig, men tror det var bobby eller noe. også såklart fraglene. hahah

 

TA DENNE DU OGSÅ?

VÅKEN?

hei og god morgen. i dag blir det veldig lite blogging tror jeg. grunnen til det er at nå skal jeg først på skolen og være der helt til 3 eller noe, og etter det så skal jeg rett på jobb og kommer ikke hjem før sent i kveld. eller sent og sent. er hjemme ved ti tiden, og da tror jeg at jeg er ganske sliten og trøtt og trenger søvn. men kan nok hende jeg skal få tid til å blogge litt også. stay tuned. 

det var meningen at jeg skulle ta ett nytt bilde av meg selv, men det gikk ikke så braaa.

HVA SKAL DU I DAG?
HAR DU JOBB? HVOR?

HEHEH, JEG LIKER VISST ROSA


søte dyna mi med den søte sengetøyet. som selvfølgelig er rosa.
vet ikke om dere la merke til det i dag, men på innlegget mitt om ting jeg ikke klarer meg uten så merket jeg at det jeg la ut bilde av, alt det var faktisk rosa. haha. neida, jeg er ikke glad i rosa jeg nei. aldri. haha, totally looooves it! 
men nå skal jeg sove og drømme søte drømmer tenkte jeg. håper jeg hvertfall. god natt


HAR DU MERKA AT JEG LIKER ROSA?

BLOGGVURDERING


http://amandasorum.blogg.no/

førsteinntrykk: mitt førsteinntrykk av bloggen til amanda er veldig positivt. det første man ser når man kommer inn på bloggen hennes er det fine og ryddige designet, og den søte headeren. når jeg går inn på en blogg som hennes får jeg lyst til å lese mer, og fortsette å følge bloggen. bloggen til amanda er veldig ryddig og pen, noe som gjør at den er lett å like.

innleggene: innleggene hennes er kjempefine. jenta skriver fine innlegg, og hun har alltid bilder. en ting som er veldig positivt er at hun dropper alle smilefjesene og en haug med utropstegn osv. en blogg med masse smilefjes i innleggene anser ikke jeg på som en lett blogg å lese, så siden amanda ikke har noen smilyes osv så gjør det at jeg gidder å lese innleggene hun skriver fordi at det ser veldig ryddig ut. bildene hennes er kjempefine og gjør at bloggen hennes får en veldig bra helhet. 

helhet: amanda virker som en veldig koselig og hyggelig jente. liker veldig godt måten hun skriver på og jeg syns at designet på bloggen hennes er veldig fint. hun er også utrolig pen.  jeg liker bloggen hennes kjempegodt, og er innom og titter der ganske ofte, noe du også burde gjøre.

HVA SYNS DU OM VURDERINGEN? 
forresten, vurderingen av dagens blogg kommer i morgen istedenfor.

SÅNN ER DET Å GÅ HUDPLEIE

jeg fikk ett spørsmål fra http://sandracb.blogg.no/ om jeg kunne skrive ett innlegg på bloggen om hudpleielinjen, og det kan jeg selvfølgelig gjøre. kanskje noen andre av dere får nytte av det med valget dere tar på vgs:)

da jeg startet på vgs begynte jeg faktisk på restaurant og matfag, jeg fant ut at det ikke var helt greia for meg, og derfor begynte jeg på helse og sosial. da jeg startet på helse og sosial ante jeg ikke hva jeg ville gå videre etter det. jeg var på praksis i en barnehage fordi jeg elsker barn og trodde det kanskje var barn og ungdom jeg ville gå etter helse og sosial. jeg trivdes veldig godt i barnehagen og var ganske klar på at barn og ungdom var tingen! men sååå neste praksisperiode var jeg i hudpleiesalongen på skolen. der lærte vi å rense huden til hverandre og jeg likte det kjempegodt. vi fikk farge vipper og bryn og alt var kjempestas! da fant jeg ut at hudpleie var det jeg ville gå. nå har jeg gått ett og et halvt år på hudpleie, og jeg kunne ikke gått noe annet tror jeg. stortrives med hudpleie! som hudpleier lærer du veldig masse fine ting. vi har lært veldig mye om huden og etter jeg startet der har huden min blitt veldig mye bedre, nettopp fordi man blir ganske flink til å rense den og man blir veldig opptatt av hvordan man ser ut. har såklart lært mye annet ved å gå hudpleie også. har lært mange ulike massasjer, som feks ryggmassasje, kroppsmassasje og håndmassasje. har også lært voksing, farging av vipper og bryn, napping av bryn, manikyr, parafinvoks og veldig mye mer. en ting som jeg syns er sykt morsomt er så klart sminke. det at vi lærer sminke er helt perfekt for meg. jeg har jo lyst til å bli stylist og jobbe med sminke etter vgs, så jeg trives veldig godt med at vi lærer sminke på skolen. vi lærer alt fra hvordan vi legger en vanlig dagsminke til bryllupsminke og festsminke. kjempegøy. dere som leser dette tror jeg forstår hvor gøy hudpleielinjen er. hudpleielinjen har gitt meg veldig mye, og jeg er utrolig glad for at jeg valgte hudpleie på vgs. om du som søker på vgs er usikker på om hva du skal søke etter helse og sosial, så anbefaler jeg absolutt hudpleie om du er en som liker å stelle med deg selv og som liker å ta vare på huden din og om du har lyst til å lære om skjønnhetspleie. hudpleie går over to år, men det er absolutt verdt det. også er det jo litt morsomt å ha en egen uniform da, man ser litt proff ut da. utplasseringene er også veldig gøy. jeg og bestevenninna mi var utplassert i en stor hudpleiesalong i oslo. der fikk vi se på ulike behandlinger og det var veldig lærerikt og spennende. glemte å si at vi også har lært teatersminke. det å sminke dyreansikter ogsånn. man lærer litt utenom det vanlige av å gå hudpleie, det syns jeg er veldig positivt! og sist men ikke minst; det er veldig deilig å ligge å få massasje mens du vet at folk på skolen din kjeder seg i en matte eller norsk time. hihi

bilde er fra en dag vi lærte om id sminke og hvordan vi skulle legge det. 


SYNS DU HUDPLEIE HØRES SPENNENDE UT?
HVA GÅR DU PÅ VGS? ELLER HVA VIL DU GÅ?

FOTOGRAFBILDENE


russebildene mine har kommet i posten. ikke akkurat de beste bildene da men. 
jeg blir seriøst alltid ganske mislykket på sånne bilder som fotografer tar. disse bildene er de beste bildene som har blitt tatt av meg av en fotograf da, det sier jo litt om hvor ille de andre bildene mine er. hahah

BLIR DU OFTE MISSLYKKET PÅ SÅNNE PORTRETT BILDER HOS FOTOGRAF?

DETTE ER TRAGISK, MEN
BRB, FOR NÅ ER DET CÆÆÆÆSAR!
har seriøst gledet meg til å se hotel cæsar kjempelenge. helt siden det sluttet før jul faktisk.
nå skal jeg kose meg i sofaen forran tven og se på den mest tragiske serien jeg vet om. men selvom det er en tragisk serie så må jeg bare se på den fordi det har bare blitt hverdagen min, og må bare få det med meg.

SKAL DU SE HOTEL CÆSAR?

LURER DU?

ser det er mange som legger ut bilder av hva de har oppi sminkepungen sin, men jeg tenker sånn at hvem bryr seg egentlig om hva som er oppi der? men allikevel, bare for å ha noe å blogge om så lurer jeg på om jeg kanskje skulle lage ett innlegg om hva jeg har i min sminkepung, om det interesserer noen såklart.


sminkepungen min.

LURER DU PÅ HVA JEG HAR I SMINKEPUNGEN?

DETTE TRENGER JEG

hei dere!
jeg bare fikk ett lite innfall om hva jeg kunne blogge om, så da ble det å si 10 ting jeg ikke klarer meg uten sånn som ting er nå. dette er ting jeg bruker hver dag.
dere tenker kanskje; hva med venner og familie?! MEN man BRUKER ikke vennene og familien sin, det er noe man bare har. såklart kunne jeg ikke levd uten venner og familie. 
det forandres seg jo hva man kan leve uten og ikke, så mine 10 ting jeg ikke klarer meg uten for tiden er:

1. PC.

2. One tree hill.

3. Ipod.

4. Mobil.


5. Månedskort.

6. Sminkepungen (med alt oppi såklart)


7. Dyna mi.

8. Uggs.

9.  Lepomaden min.

10. Rettetang.

NEVN 1 ELLER FLERE TING DU IKKE KLARER DEG UTEN!

HEI MUSIC, I NEED YOU


min beste venn er ipod'n min. jeg kan ikke leve uten den. er altfor avhengig av musikk. 
glemmer jeg igjen ipod'n hjemme så føler jeg meg skikkelig naken. jeg klarer seriøst ikke å sitte på bussen eller toget uten å høre på musikk. det funker ikke for meg. må ha den med meg uansett hvor jeg skal. 

ER DU AVHENGIG AV MUSIKK OG IPOD?
MUSIKKTIPS?

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?


jeg tar dagens blogg i dag også. trekker ut en tilfeldig blogg senere i dag.
tenkte jeg skulle vurdere bloggen, så meld dere på om dere vil bli vurdert.

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?

SKOLEN?sitter på skolen nå. det er så sinnsykt kjedelig. vi gjør egentlig ikke så veldig mye.
på onsdag skal vi til eidsvoll vgs og ha sånn stand for elevbedriften vår. det tror jeg blir litt flaut egentlig. gruer meg hvertfall, meeen det går vel bra. skjer mye den uka her, så nå vil jeg egentlig bare ha helg igjen. men skal jo jobbe hele helgen også. haha:) 

ER DU PÅ SKOLEN?

GOING TO BED. NIGHT


nå skal jeg se ferdig en episode til med one tree hill, så skal jeg sove.
i morgen er det skole igjen. har faktisk fått gjort leksene mine i dag som jeg skal levere i morgen. ikke værst bare det. haha. ellers har dagen min gått i one tree hill, one tree hill, mer one tree hill, middag, one tree hill. ja, dere skjønner hva jeg mener. og ja, jeg er totally avhengig.

HVORDAN HAR DU TILBRINGT SØNDAGEN DIN?

DAGENS BLOGG


http://amandasorum.blogg.no/ ble dagens blogg. 
anbefaler dere å titte innom bloggen hennes. hun har en kjempebra blogg, skriver fine innlegg og bildene hennes er utrolig bra. så om du kjeder deg så ta turen innom bloggen hennes da vel :)

LESER DU BLOGGEN TIL AMANDA?

MEG SOM TIGER


i fjor drev vi mye med teatersminke på skolen. kjempegøy. 
her ser dere litt av resultatet fra da julie malte meg som tiger. 

JEG SER GANSKE GAL UT IKKE SANT?

TIME TO MOVE ON?


føler du noen ganger at det er enkelte ting i livet du egentlig bare burde få lagt til siden og glemme? at det er ting du bare må komme deg vekk fra, og slutte å tenke på? livet er ingen dans på roser, hvertfall ikke for meg, men det som er så fint er at uansett hvor mye motgang jeg får, så klarer jeg meg. alltid. 

TIME TO MOVE ON FROM SOMETHING?

I LIKE BRUCAS


jeg har sagt det før, og sier det igjen; DET SKULLE VÆRE BRUCAS FOR ALLTID. 
jada, vet at veldig mange mener at peyton og lucas er perfekte og at det skal være dem,
men jeg er ikke enig. og grunnen til det er at jeg syns at lucas og brooke er supersøte sammen!
og til dere som har kjempelyst til å røpe ting fra nyere sesonger, IKKE GJØR DET.

ENIG I AT DET SKULLE VÆRT LUCAS OG BROOKE? 
HVORDAN SESONG I ONE TREE HILL ER DU PÅ?

PHOTO: OSS


glad i deg!

SYNS OM BILDE?

LIKE OR DISLIKE: SKO


woah. så søte. vil ha dem. kjøp sånne til meg? anyone? 

LIKTE DU SKOENE?
KUNNE DU BRUKT DEM?

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?


kjempelenge siden jeg har hatt dagens blogg, så da blir det det i dag.
jeg trekker ut en tilfeldig blogg senere i dag, som får eget innlegg på bloggen min med linking.
meld dere på så mange ganger dere vil.
SKRIV BLOGGADRESSEN DIN, ELLER SKRIV AT DU ER MED I KOMMENTARFELTET!

VIL DU BLI DAGENS BLOGG?

NATTA

bare fordi jeg har lyst så tenkte jeg å skrive ett nattainnlegg. jeg skal legge meg nå også skal jeg sove helt til jeg våkner i morgen. det blir så deilig det. skal også tilbringe heeeele dagen i senga mi sammen med one tree hill sesong 5 som jeg skal la gå på tven i hele morgen. blir en fin søndag. de beste søndagene er de man tilbringer i senga med one tree hill da. de dagene man virkelig ikke gjør noenting. så skal vi ha kalkun til middag i morgen. som om dere bryr dere om hva jeg skal spise til middag. haha. måtte bare si det. men godnatt, jeg skal forresten drømme om en søt gutt i natt. hei lucas scott. 

KJEKK IKKE SANT?
HVORDAN SKAL DU TILBRINGE SØNDAGEN?

ONE TREE HILL


wops. skurrete bilde. sorry. haha. men skulle bare si at jeg koser meg med one tree hill.

LIKER DU ONE TREE HILL?

BOOM SHAKALAKA

HEY SHORTY YOU'RE SO FINE, YOU'RE SO FINE YOU BLOW MY MIND, TURN AROUND NOW LET ME SEE YOU FROM BEHIND AND LET'S GO BOOM SHAKALAKA SHAKALAKA SHAKALAKA LAKA.


PHOTO


nå skal jeg sove, i morgen blir det jobb:)
NATTA

INGEN KIMS, INGEN KOS. ELLER?joda! masse kos uten kims. dip og grønnsaker smaker alltid godt. 

LIKE OR DISLIKE?

HEI SPEIL

i dag har vært en veldig fin dag på skolen faktisk. da jeg våknet i dag var jeg egentlig ganske dø. følte meg helt ferdig fordi jeg er syk fortsatt, og jeg jobba til klokka 00.00 i natt så kom sent hjem og fikk ikke lagt meg før sent. men da jeg våknet klokka 7 i dag så hadde jeg absolutt ikke lyst til å dra på skolen, men siden jeg er så sykt skolenerd (HE HE HE) så følte jeg at jeg måtte dra, og det gjorde jeg også. på skolen i dag fikk vi øve på det vi ville i salongen, så da ble det selvpleie i dag! jeg og annette øvde på hverandre og det ble ansiktsrensing og farging av vipper og bryn og sminking etter det. kan ikke klage på denne skoledagen nei. og bedre ble det når jeg kom hjem og fant one tree hill sesong 5 i postkassa. YES!

hei speil. he he he. pent 

HVA HAR DU GJORT I DAG?
HVORDAN LINJE GÅR DU PÅ VGS?

SER DERE MEG?


klassebilde. ser dere meg? haha

HAR DERE TATT KLASSEBILDE?

BURDE FÅTT EN MEDALJE FOR SØTHETEN


burde jo fått en medalje for søtheten vår da. noen år gammelt det bilde her, men søte var vi. 
ser dere meg? he he he

GODNATT

RESPIRATOR


har den så sykt på hjernen.
HØRT DEN?

HVA ER DIN BLOGG?


jeg har blogget lite i det siste pga manglende inspirasjon. har ikke hatt noen anelse om hva jeg kan blogge om så har egentlig detti veldig ut av bloggverden. kan vel kalle det enda en bloggpause. mhm. jeg er kjempeflink til å blogge. virkelig. uansett, jeg hadde håpet at noen ville legge igjen sin bloggadresse sånn at jeg kan ta en titt og kanskje få litt inspirasjon. kanskje blir det noen kommentarer til dere som takk? hihi. 

HVA ER DIN BLOGG?
LEGG MEG TIL SOM VENN?

DØR LITT INNI MEG

hvorfor skal man føle seg så dø når man er syk? føler jeg bare sakte men sikkert dør inni meg. litt mer for hver dag. eller minutter kanskje. vil bli frisk! halsen min svir og jeg hoster som en galing. feberen kommer og går som det passer den selv, og det samme med hodepinen. nå har jeg ikke flere one tree hill episoder og se heller. ååå, kill me. kan egentlig bare legge meg til å sove til jeg blir frisk jeg nå (som om jeg ikke har sovet nok de to siste dagene) har jo ikke noe annet å gjøre. jeg virkelig elsker å være syk! mhm, love it. vil være frisk i morgen så jeg får dratt på jobb og skole. krysser fingrene for at jeg er bedre hvertfall. hjelpe meg?

legger inn ett random bilde av meg selv, for tro meg; dere vil ikke se meg nå, he he he.....

ER DU OGSÅ SYK?

PEOPLE ALWAYS LEAVE
FORTSATT SYK


i dag ble jeg hjemme fra skolen. da jeg våknet i dag tidlig var jeg helt dø. feber og halsen var mye værre.
har ligget i senga i 16 timer nå. ganske deilig å bare ligge der, men skulle heller ønske at jeg kunne vært på skolen for jeg hater å være dårlig. menmen, sånt skjer. håper bare jeg blir fort frisk.

ØNSK MEG GOD BEDRING?

HEI SYK


nå har jeg kommet hjem fra jobb. var en stille og rolig dag på lindex i dag egentlig.
tror jeg straks skal legge meg. har sinnsykt vondt i halsen og i hodet. hei syk. 
håper ikke dette blir langvarig, det orker jeg ikke nåååå.

GJORT I KVELD?

NYTT HÅRder ser dere håret mitt litt bedre. ble hvertfall veldig fornøyd jeg. 
nå sitter jeg og camilla og ser på repriser av frustrerte fruer på bliss.
elsker frustrerte fruer. det er så utrolig bra! gleder meg til ny sesong. 

HVA GJØR DU I DAG?

HADE ETTERVEKST


da var håret ferdig stripa, så nå har jeg ikke så mye ettervekst lenger. 
kommer bedre bilde i morgen, orker ikke ta no bedre bilde akkurat nå. 
camilla og jeg skal straks legge oss. godnatt

HEI ETTERVEKST


hei ettervekst. denne skal straks bli borteeee.

HAR DU ETTERVEKST?

HELGEN MIN


helgen tilbringer jeg hos camilla. har vært her siden igår, og blir til i morgen. kjempekoselig å være her. i kveld skal jeg og camilla farge hår igjen. farget etterveksten hennes i går, men skal ta den litt mer i dag pga en flekk jeg glemte haha. så skal vi farge min ettervekst også. endelig! 

HVA GJØR DU I HELGEN?

HEI MISLYKKA ETTERVEKST


her er resultatet av at jeg farger etterveksten til camilla; en stor svart flekk midt på hodet. jaa, hvem andre enn meg klarer det her egentlig? jeg er virkelig glad jeg ikke gikk frisørlinjen. som camilla sa i stad: skulle ønske du gikk frisørlinjen jeg. hahah, tror ikke hune r like enig nå etter å ha sett resultatet. skal farge etterveksten hennes på nytt i morgen da. 

HAR DU FAILA MED ETTERVEKSTEN FØR?

PEN


jessica serfaty. 
typisk at hun jeg liker best i top model går ut da!

SER DU PÅ TOP MODEL?

BUHU JEG MÅ LAGE MAT SELV


nå har jeg akkurat spist mat. måtte lage selv siden mamma ikke er hjemme. buhu. neida, haha, tulla. jeg klarer fint å lage meg mat selv. men det er kjedelig da. nå skal jeg sette meg i senga og se på one tree hill igjen. er helt avhengig. driver med sesong 3 nå, men er snart ferdig med den sesongen, har bare igjen 2 episoder, så da blir det sesong 4. har jo alle sesongene utenom sesong 5, men den skal jeg kjøpe meg så fort som mulig. hihi. BRUCAS! lovesit!

LIKER DU ONE TREE HILL?
SYNS DU DET ER GØY Å LAGA MAT?

HEI BLOGG

har ikke blogget siden skolen startet igjen, har ikke hatt tid rett og slett. har skjedd så mye. 
nå sitter jeg på skolen og  har storefri. driver å titter litt på facebook. ikke noe nytt akkurat, ehheh. 
sjekket bloggen for morskyld, og http://aboutine.blogg.no/ ba meg blogge, sååå here i am.


hei, du er søt. hih 

HAR DU HATT MANGE BLOGGPAUSER?

SO NOT READY FOR SCHOOL


dette er meg i dag, og jeg har ikke ord for hvor klar jeg er til skole. eller ikke. 

BEGYNNER DU PÅ SKOLEN I DAG?

LIVET ER HERLIG


her har jeg tilbringt dagen min sammen med one tree hill. livet er herlig!
GJORT I DAG?

SOVE


NATTA OG GODT NYTTÅR. IGJEEEEEN.