januar 2010

LITE BLOGGING

nå sier jeg hei til bloggen for første gang siden 19 januar faktisk. det har blitt lite blogging i det siste fordi at vi ikke har ordentlig nett hjemme, pluss at laptop'n min har gått konkurs og bestemt seg for at den ikke vil være venn med meg lenger. jeg har nå fått fikset den stasjonære datan min, så nå har jeg hvertfall data å bruke. jeg får tilbake nett i februar en gang, og da lover jeg å komme tilbake med blogging. i mellomtiden må dere bare kose dere og nyte blogglivet(og det vanlige livet!) det skal hvertfall jeg. 

siden sist har det ikke skjedd så veldig mye egentlig. har fått karakterkortet, noe som jeg er ganske fornøyd med. jeg har fått meg kjæreste, og jeg har egentlig bare vært rundt omkring med venner. har blitt lite shopping fordi jeg er blakk. jepp! dette var en liten update for dere som lurer på om jeg lever, og det gjør jeg. 

VOFF VOFF 

HAR DERE DET BRA? 

RANDOM INNLEGG

nå skal jeg legge meg. i morgen er det utdanningsmesse med skolen i lillestrøm, og etter det er det å henge rundt med gjengen. dette ble ett kort innlegg for moro skyld hihi.
HVA SKAL DERE IMORGEN? 


NOEN LEKER GJEMSEL

i dag har vært en utrolig fin dag egentlig. jeg, julie, nadia og charlotte hadde fremføring av filmen vår i samfunnsfag, og vi fikk 5'er. så sinnsykt glad jeg ble. 5'er i samfunnsfag liksom, det er ikke hver dag! når vi skulle ha gym i dag så fant jeg ikke nøklen til skapet mitt, så jeg gikk og nesten beskyldte folk for å ha tatt den. jeg fikk ikke hatt gym siden gymtyet lå inni skapet ): uansett. når jeg kom hjem så tok jeg ut samfunnsfag boken av sekken, og hva datt ut? jo nøkkelen til skapet mitt.

Her ser vi Kine og Linda. men hva gjemmer seg egentlig inni alle jakkene?

HEHEHE kent gjemte seg inni alle jakkene så Mathias og GL ikke skulle finne han når de lekte gjemsel. 

LEKER DERE GJEMSEL PÅ SKOLEN? 

DETTE HAR JEG KJØPT MEG

i går etter skolen dro jeg og julie til jessheim for å handle litt. på jessheim møtte vi på martin. vi gikk på burger king og spiste som vanlig haha! hvor ellers liksom? etter at vi hadde spist gikk vi litt rundt og titta bare. jeg kjøpte meg ny lader til kamera mitt. 500 kroner. det er skikkelig kjipt å betale så mye for en liten lader. men jeg måtte jo ha det så. andre ting jeg kjøpte meg var to neglelakker, ny bh og hårbøste. jeg falt helt for de to neglelakkene på visage og da måtte jeg jo selvfølgelig kjøpe den. hadde en utrolig koselig dag med julie og martin. martin tryna i rulletrappa. hahah det var litt av ett syn! really. trodde vi skulle dø av latter ass. FINE SANT? 

OUTFIT 17.01.2010

jepp. i dag har jeg faktisk klart å ta outfit bilde til dere. det er ikke værst. greit nok at bilde ikke er så sinnsykt bra, men det er bedre enn ingenting. 

TIGHTS FRA CUBUS
GENSER FRA GINA TRICOT (DEN ER FORRESTEN NY) 

oisann. jeg har visst krøller i dag. 

SYNS OM OUTFIT'N? 

KLARER DERE DETTE?

jeg har spist en kjempesunn middag sammen med mamma i dag. vi spiste nemlig mc'donalds mat. kjempesunt. hihi eller ikke. tenkte jeg skulle ha en liten gjette konkurranse siden det er så lenge siden jeg har hatt det. klarer dere å gjette dette så er dere kjempeflinke, det mener jeg. som vanlig når jeg er på mc'donalds så spiser jeg bigmac. skjønner ikke hvorfor jeg skal ha med den ekle pommesfrites'n, for jeg spiser den aldri anyways. 
men hva tror dere jeg tar som drikke? det er nettopp det dere skal gjette på i dag. 
HVA DRIKKER JEG SOM DRIKKE PÅ MC'DONALDS? 

TWILIGHT VS HARRY POTTER

og igjen blir det en vs. 
for noen år siden digget jeg harry potter. eller, digget og digget. jeg likte harry potter. jeg syns det var kult og jeg har vel sett alle filmene frem til nå. men så kom twilight og en helt ny verden åpnet seg for meg. jeg lurer på hvor mange ganger jeg egentlig har sett den filmen, pluss at jeg har sett new moon og jeg har bøkene. så min stemme går selvfølgelig til twilight. hvem går deres stemme til denne gangen? 

VINNER AV BLOGG VS BLOGG

nå har jeg avsluttet blogg vs blogg fra i går. tusen takk til dere som meldte dere på, og til dere som stemte på deres favoritt. 
vinneren denne gangen ble Kristine. Grunnen til at jeg plukket ut bloggen til Kristine til en av de 4 deltakerene er fordi at bloggen hennes er utrolig fin. kristine har en fin header, og designet hennes er kjempefint. i innleggene skriver hun mye variert, og har fine bilder. 

GRATULERER SÅ MYE TIL KRISTINE!:) 


VS

nå skal jeg ha en VS igjen, og jeg tenkte at jeg skulle bruke navn i dag faktisk. kanskje det kan være litt gøy :) 

HVILKET NAVN ER FINEST? 
DET SKULLE IKKE VÆRT LOV

søndagsmorgenen min startet med rydding. woho. jeg og mamma satt igang med å rydde i alle sekkene vi har med klær rundt omkring i huset. under senger, i boden og i skap. etter å ha ryddet i alle disse sekkene så ble det 6 poser med klær som skal kastes, 3 store søppelsekker med klær som skal gid til freetex også var det såklart noe vi tok vare på. men er det mulig å ha så mye klær som man ikke bruker? seriøst. jeg fikk helt sjokk. klærne mine fra ungdommsskolen og barneskolen liksom. det skulle ikke vært lov vettu. så mye stygt og fælt. er glad vi fikk ryddet i det hvertfall. ryddingen tok oss 3 hele timer. shit! nå skal jeg rydde litt på rommet mitt fordi at jeg har samlet så masse klær i senga mi nå som jeg må få ryddet inn i skapet. etterpå skal jeg og mamma dra ut og spise middag ett sted. 

VAR IKKE DEN BARE KJEMPESØT? 

er det rart jeg må rydde rommet etter å ha gått igjennom klærne mine? 

HAR DERE MASSE KLÆR SOM DERE IKKE BRUKER? 

GOOD NIGHT

nå er jeg super trøtt, og tenkte å legge meg faktisk. håper at flere stemmer på bloggen som skal vinne blogg vs blogg. stem i vei på deres favoritt. dette blir et mega kort innlegg, i know that. men jeg orker ikke mer nå. er så sliten og trøtt. blogges mer tomorrow. good night. DELTAKERE TIL BLOGG VS BLOGG

nå er det bare å stemme på din favoritt. dere kan stemme i hele kveld, jeg avslutter ikke stemmingen før i morgen, så stem i vei på den bloggen dere liker best. 

livet med helen

nå sitter jeg og venter på at mamma skal komme hjem med pizzaen som vi har bestilt fra sara's. det blir kjempegodt med pizza i dag tror jeg hihi. etterpå skal jeg bare kose meg foran tven sammen med mamma. vi skal se på mgp også etterpå skal vi se på en film som heter "livet med helen". jeg har sett den filmen før, og jeg syns den er kjempefin. om du ikke har noe å gjøre i kveld, og ikke har sett den filmen så anbefaler jeg dere å se den. 


HVA SKAL DERE I KVELD? 
SER DERE PÅ MGP?
SETT LIVET MED HELEN? 

STEM PÅ MEG?

jeg er med i blogg vs blogg på bloggen til denne søte jenta:


hadde blitt kjempeglad om dere stemte på meg :)

THANKS

tusen takk for at så mange har meldt seg på blogg vs blogg konkurransen min. jeg holder konkurransen åpen til i kveld en gang, så det er bare å fortsette å melde seg på.  trekker ut de dere kan stemme på senere.


kan hende at jeg trekker ut flere enn 2 blogger som dere kan stemme på som en vinner. 


HVA DRIVER DERE MED? 

MELD DERE PÅ HOS MEG

jeg tenkte å gjøre noe jeg aldri har gjort før, nemlig å ha en blogg vs blogg. dere kan melde dere på også trekker jeg ut to blogger senere i dag som dere kan stemme på. håper at så mange som mulig melder seg på slik at det blir litt spennende. bloggen som vinner blogg vs blogg vil få ett eget innlegg i min blogg hvor jeg forteller om hvorfor jeg valgte nettopp denne bloggen. 

MELD DERE PÅ DA! dette er gøyTELL ME!

nå skal jeg ha en liten VS konkurranse igjen. 
Spørsmålet mitt i dag er: 
HVA ER BEST AV FRUSTRERTE FRUER OG HOTEL CÆSAR? 

Jeg for min del må nok si frustrerte fruer. jeg elsker den serien! 

Hva er deres mening?


BARE EN LITEN HENDELSE

Sånn her går samtalen når julie spiser sjokoladebolle.
julie: åååå. hvorfor er det alltid bare sjokolade på slutten av bolla? sadface. 
helene: kanskje fordi du starter på feil side av bolla eller?
julie starter å pirke litt i bolla og sier:
se her! ser du det. den gjemmer seg for meg. den lille sjokoladebiten der. 

hehehe. julie har så mye rart for seg, men hun er søt. 

ilu julie

OPPLEVER DERE MYE RART MED VENNENE DERES?
HAR DU EN VENN SOM ER RAR PÅ EN VELDIG SPESIELL MÅTE?

HANNAH MONTANA PÅ G

i dag er det lørdagsmorgen og jeg våknet for litt siden. nå ligger jeg i sengen og slapper av med hannah montana på disney channel faktisk. har sett episoden sikkert tusen ganger før. tror jeg skal sette på frustrerte fruer nå snart. det er så gøy og spennende nå. like always. 

sengesettet mitt hihi. loveit 

HVA DRIVER DERE MED I DAG?
SØTT SENGESETT?

LEGG IGJEN DIN BLOGGADRESSE

nå er det helg igjen, og i dag skal jeg bare slappe av. siden jeg ikke har så veldig mye å gjøre akkurat nå så kan jeg gjerne sitte her og lese bloggene til dere søte der ute i bloggverden. jeg leser, kommenterer, og kanskje jeg blir en fast leser om jeg virkelig liker bloggen din? legg meg til som venn om du har lyst til å følge med på bloggen min.
Det eneste du må gjøre er å legge igjen adressen din i kommentarfeltet, så skal jeg ta meg en titt.  


LEGG IGJEN BLOGGADRESSEN DIN.

DAGENS BILDERBildene har jeg selvfølgelig knipset selv i sommerferien. 
hvilket liker dere best? 

SOVER DERE?

nå tror jeg det er natta snart. har vært våken i veldig mange timer nå. begynner å bli sinnsykt trøtt. dagen har vært kjempefin, men det er på tide at den ender snart den også som alle andre. i helgen skal jeg bare slappe av hjemme sammen med mamma. vi skal rydde litt osv. også skal jeg vel se frustrerte fruer tenker jeg. er helt hekta for det er så utrolig gøy. 
slenger inn et old bilde av meg selv. 

HVA SKAL DERE I HELGEN? 
SOVER DERE? 

NÅ ER JEG VIRKELIG IRRITERT

jeg får fortsatt ikke bilde når jeg kommenterer hos andre bloggere. det er kjempe plagsomt. vet det ikke er noe å klikke helt over. men det gjør jeg snart. jeg har prøvd alt tror jeg. dere må virkelig hjelpe meg. hva skal man gjøre for å få bilde når man kommenterer? 


I GOT SOMETHING NEW

jeg har shoppet meg en ny genser også. den er kjempedeilig.
gina tricot - 299 kroner? 


HVA SYNS DERE?
LIKER DERE GINA TRICOT?

FJORTIS. HVA ER DET?

Jeg har et lite spørsmål til dere. jeg lurer på hva dere ser på som fjortis? 
er fjortis en jente som bruker mye sminke, tupert hår, tar bilder i speilet, eller hva er egentlig en fjortis? er det en som skriver "lizm dizm"? 
Fortell meg hva en fjortis for deg er. er fjortis en tilstand eller alder? 

Her har jeg hvertfall noen typiske bilder som JEG mener er fjortis. og ja, bildene er fra min egen fjortis tid! 

oi så pene vi er her da lol 

HVA ER EN FJORTIS? 

KONKURRANSE

Katrine har laget en konkurranse, og jeg melder meg på. man kan vinne en goodiebag med produkter som mineral sminke, hårprodukter og lipgloss.
 
Her er link til konkurransen: http://katit.blogg.no/1263584637_konkuranse__vinn_en_g.html MELD DERE På :) 

IN LOVE!

Nå har jeg fikset bilde av de nye skoene mine. jeg har ikke mange pensko, og nå har jeg endelig fått kjøpt meg drømmeskoene! elsker dem! 
Er ikke disse bare herlige? 

HVA SYNS DU OM DEM? 


HVEM ER BEST?

Nå sitter jeg og ser på det store korslaget. jeg har egentlig ingen spesiell favoritt, men syns at team åge var veldig flinke idag. HVEM ER DERES FAVORITT I KORSLAGET?


HALLO? ER DET DIN HAMBURGER?

jeg kommet meg hjem fra utplasseringen og alt mulig. driver å lager taco til meg og mamma nå. det skal bli godt. i dag kjøpte jeg meg et par nye sko som jeg skal legge ut bilder av etterpå så dere får se! just love them. seriøst. er helt forelsket i dem. har siklet etter dem i flere uker, men har aldri sett dem i den fargen jeg ville ha, MEN I DAG! JESS!

i stad når jeg og julie skulle til beths beauty sto vi å så på en gutt som sto inne på burger king. ikke at det var noe veldig spennende med den gutten, men ble til at vi glante litt. han sto der med musikk på ørene og tror at hele verden rundt han bare var helt utelukket at that moment. damen på burgerking prøvde å få kontakt med han mens hun sto der med hamburgeren hans i hånden. "HALLO?" og hun prøvde igjen "HALLOOO?" og enda en gang "HALLO? ER DETTE DIN HAMBURGER ELLER?" det så bare så komiskt ut. jeg måtte bare gå, klarte ikke la være å le. vi lo så vi gråt omtrent. 
random taco bilde fra google 


OPPLEVD NOE SÅNT?
LIKER DERE TACO? 

DON'T LET THE BEDBUGS BITE

nå skal jeg dusje og fikse meg for natten. tenkte jeg skulle se en episode med frustrerte fruer før jeg sovner. imorgen er det utplassering med julie. det blir koselig. gleder meg til å komme tilbake til beths beauty. loveit! 
godnatt søte bloggere. så blogges vi tomorrow. 

ett random godnatt bilde fra meg og heffalompen min lol 

SKAL JEG FARGE HÅRET BLONDT? 

ÆRLIGHET VARER LENGST

ærlighet varer lengst sies det. og det er vel igrunn sant også, men gjør det det alltid? 

har du noen gang opplevd at en venn av deg har kommet og spurt deg om din mening om noen eller noe, og du ikke for alt i verden kunne sagt sannheten? sånn har jeg det nå. ærlighet varer lengst, men denne gangen gikk det bare ikke å si sannheten. man vet jo hva som skjer når sannheten kommer frem. det blir krangler, uenighet og diskusjoner. så er det sant at ærligheten varer lengst? hva mener dere?

DETTE BRUKER JEG

her kommer ett innlegg hvor dere ser hvordan produkter jeg bruker. har plukket ut det jeg bruker mest nå for å vise dere. enjoy it!

Dette er noen av decleor produktene jeg bruker. 
Den blå flasken er øye makeup fjerner.
Den rosa er tonic lotion. 
Den hvite er sminkefjerner og den lille hvite er krem. 

Parfyme fra DKNY 
Lacoste - love of pink 

Eos lipbalm. just love it! 

Foundation 

Pudder fra True Match. 

Bownzing powder og rouge fra isadora. 
Kost fra H&M.

Den øverste er en Lash Primer fra Estèe Lauder. 
Den hvite er en dekkstift fra Bio Specific. 
Og den nederste er en glitterpenn fra h&m som jeg bruker rundt øynene. 

Mascara fra Rimmer og den svarte er Max factor. jeg syns at begge to er ganske bra. 
Lipgloss fra maybeline. 

BRUKER DERE NOE AV DET SAMME?

UANSETT

vil dere ha bilder av hvordan sminke og produkter jeg bruker?
uansett så kommer det ett innlegg nå straks. 

a moment like this

jeg og emilie har lenge planlagt at hun skal komme til meg, vi har bare ikke visst helt når. men nå har vi avtalt at det blir 18 til 21 mars! og dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg. jeg ser virkelig frem til den helgen sammen med henne. det blir så utrolig koselig og bra. can't wait. har ventet på det her så lenge nå, og endelig så skal hun komme hit til meg! det blir bra, vennen! jeg er så glad i deg. siden emilie bor i bodø og jeg bor her så sees vi jo aldri , og derfor blir det alltid ekstra koselig å se henne. vi skal ha det så gøy og finne på mye den helgen. hihi 

ilu<3 

HAR DERE VENNER SOM BOR LANGT VEKK? 

EOS VS LYPSYL

HVA SYNS DERE ER BEST? 


EOS ELLER LYPSYL? 
Min favoritt er nok eos. jeg har blitt helt avhengig av den! 

CUPCAKES

jeg har blitt helt forelsket i cupcakes. herregud. det er så mange søte. og fargene er jo bare helt herlige da.
MEN SE PÅ DISSE. har dere sett noe så søtt? det er hello kitty cupcakes jo.

aww.

FÅR DERE LIKE LYST PÅ DISSE SOM MEG? 

GJØR BLOGGEN BEDRE

nå har jeg sittet og tenkt litt på hva jeg kan blogge mere om. jeg føler at jeg har mye av det samme, og at bloggen min kanskje ikke er så veldig bra lenger. lurer på hva dere syns. hva mener dere om bloggen min? det hadde også vært fint om noen hadde en formening om hva mer jeg kan blogge om. hva vil dere ha liksom? videoblogger, outfitbilder, temainnlegg, vs innlegg. fortell meg hva dere vil ha, så skal jeg fikse det. dere kan hjelpe meg med å gjøre bloggen min bedre om dere bare kan komme med noen innspill. thanks :) 


LESER DU BLOGGEN MIN?
HVA VIL DERE HA MER AV? 

IKKE SKREM MEG SÅNN

nå ble jeg kjemperedd. jeg drev å fikset litt på bloggen på innstillinger osv. og plutselig så var innleggene mine borte og alt var bare kluss. jeg trodde jeg hadde klart å slette alt jeg nå. herregud. jeg ble skremt. må slutte å skremme meg selv sånn. det hadde jo vært så typisk min flaks om jeg faktisk hadde klart å slette alt som var her. haha. men så kom alt tilbake heldigvis. 

bare et random bilde av meg og solveig fra mai da jeg var på hytten hennes.

HAR DERE LIKE FLAKS SOM MEG? 

HVA VIL DERE DA?

nå er det ikke lenge til jeg må søke meg inn på skole for neste skoleår. jeg vet hva jeg skal søke, men er usikker på om jeg kommer inn. jeg har tenkt til å søke siste året hudpleie på nannestad vgs. håper jeg kommer inn på det, ellers vet jeg ikke hva jeg skal finne på. tror det blir påbygg på andre valget mitt, selvom jeg ikke har lyst til å søke det. men har ikke så veldig mange andre valg om ikke jeg vil starte i første klasse igjen da. og det vil jeg ikke. 

imorgen starter utplasseringen igjen. det gleder jeg meg til jeg og julie skal være på beths beauty hudpleiesenter nå også, akkurat som forrige praksisperiode. vi lærte så mye gøy der, så jeg gleder meg utrolig masse. 


ER DERE UTPLASSERT?
HVA SKAL DERE SØKE NESTE SKOLEÅR? 

WANNA READ YOUR BLOGG

jeg har studiedag i dag, og akkurat nå har jeg ikke så veldig mye å gjøre så nå tenkte jeg å lese litt blogger. ønsker du noen kommentarer, og kanskje en ny fast leser?  LEGG IGJEN ADRESSEN TIL DIN BLOGG. jeg skal lese og kommentere bloggen din. håper at så mange som mulig vil legge igjen adressen sin. dere kan gjerne kommentere litt her på min blogg også om dere har lyst. 

ett random bilde av meg og julie.

BOOOORING

Jeg tok en utfordring fra Marita. maritawillersrud1992.blogg.no.

Dette går det ut på :
1. Åpne SMS-innboksen på mobiltelefonen din
2. Hold inn "bla-knappen" mens du teller til fem.
3. Den første setningen i den meldinga du stoppet på, skriver du inn som svar på det første spørsmålet. Deretter holder du inn knappen på nytt mens du igjen teller til fem. Den første setningen i denne meldinga skriver du inn på spørsmål nummer to. Sånn gjør du videre på alle andre spørsmålene. Smileys skal også være med: ;-)
4. Så utfordrer du 6 andre bloggere.

Hva sier du til sjefen din når du kommer for seint på jobben?
Svar: Hehe, schmashk. 

Hva forbinder du med ordet 'husarbeid'?
Svar: ja det vil jeg 

Hva sier du når du er på et offentlig toalett og du oppdager for seint at det er tomt for dopapir?
Svar: jeg er ikke sur på deg. 

Hva sier du hvis du er vitne til at en gammel dame sklir og brekker lårhalsen?
Svar: jeeij 

Du tar kjæresten din på fersken med en annen. Hva sier du?
Svar: ja, jeg har ikke noe imot henne. 

Hva er din beste sjekkereplikk?
Svar: sex? 

Hva svarer du hvis din kjære spør "Vil du gifte deg med meg?"
Svar: ja, noe galt i det? 

Hva har du å si til ditt forsvar?
Svar: det vil ikke jeg heller. vi kan ta det på msn etterpå.

jeg utfordrer de som vil : )

ANETTE ER BEGRAVD I HAGEN

i natt hadde jeg en veldig syk drøm. samtidig som den var helt syk så virket den så utrolig ekte og det skremte meg litt. jeg drømte at jeg og julie hadde flyttet til ett storthus i bulgaria, i hagen hadde vi ett vann hvor vi hadde begravd anette louise. hvor sykt er ikke det? anyways, jeg og julie gikk rundt i byen og det var snø der! man kunne ake i bulgaria liksom. kan ikke se for meg at det er snø i bulgaria. jeg har hatt denne drømmen før også, men da hadde vi ikke begravd søte anette i hagen vår. i tillegg til at det var så ekkelt at vi hadde en søting begravd i hagen, så var det en mann som forfulgte oss. herregud. jeg drømmer så mye rart. skulle ikke vært lov. jeg håper hvertfall ikke at jeg er sanndrømt nå.

skummelt at anette faktisk ser smålig dø ut her :( 

DRØMMER DERE SYKE DRØMMER? 

I LIKE IT

nå har jeg akkurat våknet., jeg har sovet i strekk uten å våkne helt siden klokka 1 i natt til nå. det var kjempedeilig. er ikke dumt med fri en gang i blandt nei. nå tenkte jeg at jeg skulle spise litt frokost, vaske litt klær også rydde bittelitt. etter det skal jeg sitte litt her og redigere filmprosjektet vårt. senere i dag blir det nok endel frustrerte fruer. love it. 

HVA SKAL DERE I DAG?
HAR DERE BRUKT OPP STUDIEDAGENE DERES? 

LIKER DERE FRUSTRERTE FRUER? 

STUDIEDAG

nå er klokken halv ett på natten, og jeg har faktisk tenkt til å legge meg. yey! 
i morgen så har jeg søkt om studiedag, og det fikk jeg så da blir det fri! det skal bli så deilig med en dag fri. selvom det snart er helg så føler jeg at jeg trenger en ekstra fridag altså. på studiedagen min skal jeg bare slappe av tror jeg. se litt frustrerte fruer sesong two, kanskje rydde litt, blogge litt, men for det meste skal jeg bare slappe av. om jeg får tid, eller gidder så skal jeg også jobbe litt med samfunnsfag prosjektet til meg, charlotte, nadia og julie. dette skal bli så bra jenter! 

HVA SKAL DERE GJØRE I MORGEN? 


hei jeg heter helene og jeg liker å tro at det er pent å være brun i ansiktet og hvit på halsen.lol 

DAGEN LÆTTIS BILDE

igår drev vi og filmet til ett samfunnsfag prosjekt. vi faila så sykt masse. 
her er et bilde av meg og nadia hvor vi ler heftig.  hele bilde er bare lol. og forresten så skulle vi leke nerder fordi at vi skulle snakke om lan og sånn.

er vi ikke bare herlig søte? 

NY HEADER

nå har jeg laget meg en ny header. jeg er ikke særlig flink til å lage headere, så jeg er veldig veldig takknemlig om noen har lyst til å lage en fin header til meg. hihi. VIL DU? 

her er den nye headeren min. 

HVA SYNS DU? 

BILDE NÅR JEG KOMMENTERER

jeg har byttet sånn nettleser nå, og når jeg kommenterer på bloggen til folk nå så kommer det ikke bilde av meg selv. jeg husker ikke hvordan man fikser det. kan noen hjelpe meg? hvordan får man bilde når man kommenterer? 


ANBEFALES STERKT

På skolen i dag lærte vi å farge øyevippene til hverandre. det er sinnsykt kult at vi får lov å farge vipper og bryn og alt sånn gratis. hadde man gjort det i en hudpleiesalong så hadde det ikke vært like billig liksom. det blir jo like fint når vi gjør det på hverandre som om det hadde blitt om vi hadde vært i en salong og gjort det. uansett, jeg var med linda i dag og vi farget hverandre. linda ble sur på meg fordi at hun syns at mine vipper ble så fine haha. nå har jeg så mørke øyevipper at jeg ikke trenger å bruke mascara lenger. hvertfall ikke nå som fargen er der. det er litt digg vet jeg. kommer vel sikkert til å bruke littegrann, men ikke mye. jeg anbefaler sterkt å farge vippene. det blir utrolig fint og naturlig. 

dette bildet tok jeg i dag etter fargingen. der har jeg null mascara. 

HAR DERE FARGET VIPPENE FØR?
HVA SYNS DERE OM MINE? 

peppeskos og heftig gym

etter skolen i går dro jeg på peppes med jentene. vi tenkte at vi skulle ha en liten hyggekveld fordi at det er så sjeldent at vi alle samles og gjør noe sammen. før vi dro på peppes så hadde vi gym i de to siste timene. vi var virkelig kjempe aktive. haha. eneste vi gjorde var å tulledanse hele timen. det er jo ganske gøy! hihi spesielt når jeg er så super flink til å danse. 
kjempe sundt å dra på peppes rett etter en heftig gymtime ja. det er da lov å kose seg? 

peppes turen var utrolig koselig og vellykket. sist vi var på peppes kastet alle seg over pizzaen som om vi aldri hadde sett mat før, men denne gangen tok vi det litt mere med ro. og ja, vi KOSTE oss med maten for en gangs skyld. så flinke vi er. vi snakket om alt og ingenting, og vi lo og hadde det kjempegøy. mens vi satt og snakket så kom det plutselig ut av annette: å herregooooood. heheh da lo vi godt! håper det ikke blir så lenge til neste gang vi drar ut å spiser. det er jo så koselig når alle samles. synd at julie, siw og kine ikke fikk vært med men vi andre klarte å kose oss selvom :) 

HER ER NOEN BILDER FRA GYMTIMEN:
her gymmes det heftig.
Charlotte og jeg
charlotte og en gal julie i bakgrunn
dagens gymtøy. shorts fra puma og genser fra adidas.

TULLER DERE MYE I GYMTIMEN?
SAMLES DERE OFTE MED VENNEGJENGEN? 

WOW! 10 dager

Nå nettopp tok jeg turen innom bloggen min bare for å se hvor lenge siden det er at jeg har blogget, og det er hele 10 dager siden sist! 10 dager. herregud for en dårlig blogger jeg har blitt. jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg nå. i kveld kommer det ett par innlegg, fordi at jeg har så masse å fortelle dere! så bare vent i spenning så skal dere få se og lese mye rart. løwløw <3 JEG PRØVER IGJEN

siden vi har kommet inn i ett nytt år så har jeg som vane å sette meg noen nyttårsforsetter. dette året har jeg også gjort det og det er akkurat det samme som i fjor : SLUTTE Å SPISE GODIS I UKEN! jeg prøver hvert eneste år, og det funker like dårlig hver gang. dette året har jeg bestemt meg for at jeg skal klare det og jeg skal gjøre det sammen med kine! så tomorrow er det slutt på godteriet og frem med frukten!

jeg skal også sette opp en liste over ting jeg SKAL gjøre før 2010 er over. kanskje dere får se den når den er ferdig.

this is kine! my -do not eat candy- friend!

and this is me!ER DERE LIKE HÅPLØSE TIL Å HOLDE NYTTÅRSFORSETTENE SOM MEG?

LITT SENT UTE BARE

siden jeg ikke har fått blogget har jeg heller ikke fått spurt dere om dere fikk noe fint til jul.
jeg fikk faktisk alt jeg ønsket meg til jul. det er ikke dårlig. kunne ikke fått mere fint enn det jeg gjorde. jeg hadde jo ikke store ønsker til jul heller, jeg ønsket meg jo ikke noe spennende men jeg fikk hvertfall det jeg ønsket meg aller mest. onepiece, eos lipbalm, kamerabatteri, antartic genser, hårprodukter, renseprodukter, penger, gavekort, sminke og parfymer er noe av det mye jeg fikk. jeg ble kjempeglad når jeg fikk onepiece av mamma. jeg begynte å gråte. har ønsket meg det så masse og mamma har hele tiden sagt at "nei det får du ikke helene. jeg vil ikke at du skal gå undt og ligne på ole brum" men joda, det fikk jeg!

Dette er antartic genseren jeg fikk. elsker den!

FIKK DERE DET DERE ØNSKET DERE?
HVA FIKK DERE?

JEG VANT TO MILLIONER

nå er jeg tilbake igjen. grunnen til at jeg har blogget lite er at jeg har vært i hemsedal på hytta i hele romjulen og internetten der har funket mega dårlig så jeg har derfor ikke fått vært her inne no særlig. sadface!

anyways. nå er jeg tilbake! turen til hytta var kjempekoselig. var der sammen med mormor, bestefar og søskenbarna mine Tine og Dennis. jeg ser dem ikke så ofte, og derfor er det ekstra koselig å være med dem alle sammen. mamma kom på nyttårsaften. vi hadde en kjempe koselig dag/ kveld med masse god mat, hygge og fyrverkeri. jeg er like redd fyrverkeriet hvert eneste år. skjønner ikke hva det er med meg altså. høhø.
Jeg vant to millioner i vil du bli millionær. ofc er det ekte penger!

stjerneskudd

HADDE DERE EN FIN NYTTÅRSAFTEN?

MITT BIDRAG

www.emiliekristensen.blogg.no har en fotokonkurranse, og her er mitt bidrag til konkurransen:


Meld dere på dere også da vel!

HVA SYNS DERE OM MITT BIDRAG?