LIKE/DISLIKE

PHOTOS: LEOPARD

I det siste har jeg blitt en smule leopardfreak. Syns det er utrolig stilig om man kombinerer det og bruker det riktig. Jeg liker ikke når det blir for mye av det, men i små mengder syns jeg det kan være kjempefint. Selv har jeg ikke så veldig mye klær i leopard egentlig, blir vel mest tilbehør. Men har en leopardkjole som er utrolig søt, og det dere ser på bildene over her.

LIKER DERE LEOPARDMØNSTER?  

HUSK KONKURRANSEN MIN HER!!  

LIKE OR DISLIKE: SAILOR TREND


Shorts Lindex // Topp Lindex 

Føler jeg må reklamere litt for Lindex nå, i og med at jeg jobber der. Neida. Joda. Meeeen anyways, vi har fått inn så mye kult nå. Brukte litt for mye penger på klær i går, siden det var så lenge siden så derfor bare rasket jeg med meg det jeg fant som jeg likte. Smarte meg. Kjøpte blandt annet det som er på bilde. Syns den såkalte sailor trenden er utrolig stilig. Marine blått og hvitt sammen er jo egentlig skikkelig fint. Jeg må si jeg liker det. Trodde aldri jeg kom til å ende opp med en stripete shorts, men der tok jeg feil. 

HVA SYNS DERE OM SAILOR TREND?
LIKER DERE MARINE BLÅTT OG HVITT?  

LIKE OR DISLIKE: LEOPARD MØNSTER


Jeg syns hvertfall leopard mønster er fint, i visse mengder såklart. Dette er forresten kveldens outfit. 

SYNS? 

Ok, følte meg en smule teit nå som skrev i forrige innlegg(som nå er slettet) at jeg har bloggpause fordi jeg ikke har nett, men nå er nettet tilbake allerede så det var den bloggpausen. Håper dere ble litt glade nå, hehehe tulla. 

 

LIKE OR DISLIKE: JAKKE

Bikbok.

Fant denne i skapet mitt for litt siden. Har ikke visst at jeg hadde den engang! Men så flaks at jeg fant den nå som det er så inn med fulger. Likte den egentlig veldig godt! Også var den kjempegod å ha på seg. 

SYNS OM DEN?