LESERSPØRSMÅL

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Her kommer flere av svarene på spørsmålsrunden. Enjoy 

♥ Hvor redigerer du bildene dine? 

Jeg redigerer bildene mine i pixlr express, og picmonkey. Superlett! 

♥ Mener å huske at du jobber i klesbutikk? Gjør du det enda? Hvordan er det?

Ja, det stemmer. Jeg jobber på Lindex, noe jeg har gjort i 3 år nå. Trives utrolig godt med å jobbe i klesbutikk, det er det ingen tvil om. Det er spennende og lærerikt. Elsker å jobbe i serviceyrket, hjelpe mennesker og se dem smile av god service. Det er utrolig gøy! Eneste minuset er at jeg har litt vanskeligheter med å styre meg når det kommer til shopping.....

♥ Hvilke artist hører du mest på?

Det er veldig vanskelig å svare på. Det varierer så veldig! Men nå for tiden går det mye i Rihanna og Miley Cyrus. 


♥ Hva skal til for at du skal lese en blogg? 

For at jeg skal lese en blogg må bloggen inneholde store, fine og klare bilder! Det må være ett fint og ryddig design, hvor det er lett å finne frem. 

♥ Vil du ha kjæreste? 

Tja, kan vel ikke nekte for at det hadde vært fint. Jeg begynner å bli "gammel" og føler det er på tide at jeg snart finner den "rette" hahah....  

♥ Er du forelsket i noen nå?

Nja, betatt kanskje? 


♥ Hva er din favoritt drikke? 

Det må nok bli iste.

♥ Om du skulle dratt på en øde øy, og bare kunne tatt med deg en ting, hva ville du tatt med? 

Oj, jeg tror faktisk det ville vært lepomade, siden jeg er sinnsykt avhengig. 

♥ Hvor handler du klærne dine? 

Siden jeg jobber på Lindex blir det til at jeg handler en god del av klærne mine der, men handler også mye på Gina Tricot, Bikbok og Cubus. 

NOE DERE LURER PÅ? 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 

♥ Hvilke land har du vært i, og hvilke likte du best?

Jeg har vært i Monaco, Luxembourg, Hellas, Portugal, Frankrike, Tyskland, Italia, Sveits, Bulgaria, Kroatia, England, Danmark, Sverige, Spania, Tyrkia. Jeg har reist så mye rundt, så har helt sikkert klart å glemme noen land nå. Mitt andre hjem er Tyrkia, så Icmeler må nok være min favoritt ♥ Tre drømmedestinasjoner og hvorfor?

Jeg har alltid ønsket å reise til Hawaii, nettopp fordi det ser helt utrolig ut! Våkne opp i Hawaii og ta turen til en hvit strand med helt utrolig vann. Har også en drøm om å gifte meg på en strand i Hawaii, men det tror jeg nok bare forblir en stor drøm. Drømmedestinasjon nummer 2 er USA. Jeg vil reise på en rundtur rundt om i USA, blandt annet til Miami, New York, Hollywood, LA, Las Vegas osv. Herlige strender, fantastiske shoppingmuligheter og selvfølgelig fine restauranter og cafeer. Tror jeg hadde kost meg ihjel i USA, og aldri dratt hjem igjen. Har også lyst til å reise til Nicaragua og besøke fadderbarnet mitt. Selvfølgelig ikke barebare å reise dit, men det hadde vært a dream come true for meg. Det å få møte det lille barnet som man har sendt brev med, det hadde bare vært fantastisk. 

♥ Storby eller syden?

Ååå denne er faktisk vanskelig. Liker jo både strand og vann, og shopping. Klarer faktisk ikke å velge, hihi. 

♥ Hvordan ser en typisk dag ut for deg?

En typisk dag for meg består av jobb. Begynner jeg tidlig på jobb starter dagen med å stå tidlig opp, ta en dusj, spise frokost og fikse meg. Etter jobben da er det litt forskjellig hva jeg finner på, men som regel drar jeg hjem, spiser middag også tar jeg kanskje en liten powerwalk før det er hjem igjen og se på alt mulig av teite programmer på tv. Tvslave much? Begynner jeg sent på jobb så står jeg opp tidlig nok til å få en lang og deilig morning. Jeg hater å stresse, og elsker å ha god tid! Jeg lager en god frokost som jeg nyter en lang stund mens jeg ser på film/serier/tv. Fikser meg, drar på jobb også når turen endelig går hjem igjen så er det avslapping på skyhøyt nivå før jeg finner sengen og sier godnatt. 

♥ Hva ønsker du å jobbe med senere (drømmeyrke) ?

Mitt drømmeyrke er å bli makeupartist. Før jeg kan bli det må jeg gå på makeupskole, noe jeg ikke helt har klart å få meg til å gjøre enda. Utdannelsen min er jo hudpleier, der vi også har lært endel om makeup. Fant ganske fort ut at det var sminke jeg ville jobbe med. Grunnen til at jeg ikke har startet på makeupskole enda er at etter 5 år på vgs blir man veldig skolelei, og jeg har rett og slett ikke orket tanken på noe mer skole enda. ♥ Hva er den fineste sangen du vet om, akkurat nå?

Akkurat nå syns jeg Miley Cyrus med Wrecking ball er veeeeeldig fin. Den går på repeat om og om igjen. 

♥ Lyst å få besøk av en liten bergenser snart? :*

JA! Absolutt hihi. La oss ta en Ine og Helene helg asap!!! hihi ;* 

♥ Tre must-haves for deg innen mote nå i høst?

Ååå det er så mye fint nå. Jeg ELSKER høstmoten. Tre must-haves for meg denne høsten er store, gode strikkegensere, boots og høstjakken (som jeg allerede har kjøpt og elsker!!!) ♥ Hva gjør deg glad?

Det er veldig mye som gjør meg glad, men en ting som virkelig makes my day er når en vilt fremmed smiler til meg på gaten. Det er så utrolig hyggelig! Om jeg har en skikkelig crappy dag hjelper det virkelig på humøret å få ett smil. En annen ting som gleder hjerte mitt er når jeg får brev fra lille fadderbarnet mitt. Da kommer gledestårene frem før jeg rekker å åpne brevet. Det å få brev fra en liten jente i andre enden av den store verden er så koselig. Det er happiness det! Ellers blir jeg glad av venner, familie, kjærlighet, komplimenter, fine dager, lønningsdag (hehehe!!!). 

♥ Når begynte du å blogge? Hva liker du ved blogging? 

Jeg begynte å blogge i 2009 tror jeg. Begynner å bli noen år siden. Det jeg liker ved blogging er all inspirasjonen jeg får, og alt jeg får delt med andre. En annen ting er alle de koselige kommentarene. 

♥ Hvilken blogg er din favoritt? Og hvorfor? 

Ååå jeg har så utrolig mange blogger som jeg leser, klarer absolutt ikke å velge ut en favoritt. Men noen av de jeg leser fast er inekristin, martine, saraalexandra, martheborge.

Resten av spørsmålene kommer senere. Håper dere ble fornøyd med svarene.  

NOE DU LURER PÅ? 

THIS IS YOUR CHANCE TO ASK

Tenkte jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde. Det har jeg vel ikke hatt på flere år. Dere kan spørre om alt mellom a og å, så svarer jeg om noen dager. Kanskje det blir video om det er interesse for det? 

NOE DU LURER PÅ? 

HVORDAN FÅ LESERE

LESERSPØRSMÅL # 1 

Kan du skrive et innlegg om hvordan du fikk så mange lesere når du var ny på blogg?

Tja skal vi se, jeg har hatt bloggen min siden 04.07.2009. På den tiden så kan jeg vel innrømme at bloggen min var bånn i bøtta. Lesere var det ikke mange av og bildene mine kan jeg heller ikke skryte av. Har ikke hatt så mange lesere så veldig lenge egentlig, var vel ikke før i fjor en gang at det begynte å komme seg litt oppover. Hvordan klarte jeg det? Det er ikke så vanskelig, du må bare prøve å være en aktiv blogger. Bruk store fine bilder, ha et ryddig design og ikke minst: TA VARE PÅ LESERNE DINE. Svar på spørsmål, kommenter tilbake. Klarer du det skal jeg garantere deg flere lesere. Skal ikke si at jeg alltid er like flink. Er selvfølgelig perioder hvor jeg også har mindre lesere, er mindre aktiv, kommenterer lite. Men leserne kommer alltid tilbake igjen, om du bare går inn for det. 

 

LESERSPØRSMÅL: FRA PC TIL MACBOOK

Fikk spørsmål av en leser om jeg kunne skrive et innlegg om hvordan jeg syns det var å gå fra pc til mac, og det kan jeg selvfølgelig gjøre!

I påskeferien sa jeg hade til mine to kjære pcer. De har vel igrunn sagt hade til meg for lenge siden, den ene værre enn den andre. De har begge to vært helt håpløse den siste tiden, og kan vel egentlig si at jeg ble utrolig lei av å ha en pc som ikke vil samarbeide med meg. Siden jeg lenge har ønsket meg Macbook Pro så valgte jeg faktisk å invistere i det istedenfor å kjøpe meg enda en vanlig pc. Overgangen fra vanlig laptop til Macbook er egentlig ganske stor syns jeg. Er annerledes programmer, uvandte taster og helt ærlig syns jeg at Mac er veldig mye mer komplisert enn en vanlig pc. Når det er sagt må jeg også meddele at jeg er superfornøyd med min kjære Macbook og ville ikke byttet over til en vanlig pc igjen. En gang Macbook, alltid Macbook er det noen som sier, og i dette tilfelle må jeg si meg enig. Personlig syns jeg mulighetene er mye større med en Macbook, føler det er mye mer du kan gjøre og du får en helt ny digital opplevelse. 
HAR DERE MACBOOK ELLER PC?