KONKURRANSE

KONKURRANSE - MELD DEG PÅ

I samarbeid med Personlig Almanakk er jeg så heldig å holde en konkurranse for dere før jul. Det dere kan vinne er en egendesignet almanakk. Denne er helt super! Du velger selv hvordan den skal se ut, og du kan pynte den opp med dine egne bilder. Veldig kjekt å ha nå som det snart er ett nytt år. Har du en fra før av så er det jo en fantastisk julegave også. 
Konkurransen avsluttes på søndag. Lykke til 

Dette er min almanakk som jeg er superfornøyd med! 
 
Lik gjerne personlig almanakk på facebook, og instagram @personligalmanakk. 

ER DU MED? 

KONKURRANSE - MELD DERE PÅ

Hei dere! 

Er så heldig som får holde en konkurranse i samarbeid med personligalmanakk.noI denne konkurransen kan dere altså vinne en egen personlig almanakk. Det som er så fint med denne er at dere selv kan velge hvordan dere vil at den skal se ut. Dere kan også velge startmånede selv, noe som er veldig kjekt! Dere kan pynte boken deres med ett eget bilde som forside også. En personlig almanakk er jo kjempefint nå som det nye skoleåret har begynt. Da kan dere holde styr på ulike gjøremål og f.eks lekser, innleveringer og prøver. Alltid kjekt å holde styr på det, og veldig kjekt med en fin og ny almanakk til det nye skoleåret! 


Lykke til! Konkurransen avsluttes på fredag. 

Dette må dere gjøre for å delta: 
Lik personlig almanakk på facebook HER , og følg dem på instagram (om dere har selvfølgelig) @personligalmanakk
- Legg igjen en kommentar med NAVN OG MAIL, slik at jeg kan kontakte vinneren. 

ER DU MED? 

KONKURRANSE

Konkurransen jeg hadde med Personlig Almanakk er nå avsluttet, og vinneren har blitt kontaktet. Kommer til å ha flere konkurranser etterhvert, så bedre lykke neste gang til alle dere andre

 

Innlegget kan ikke kommenteres. 

KONKURRANSE - PÅMELDING

Hei! I samarbeid med Personlig Almanakk så holder jeg en konkurranse for dere. Konkurranser er jo alltid kjekt ikkesant? 

I denne konkurransen kan dere vinne en egen personlig almanakk. Det som er så fint med denne er at dere selv kan velge hvordan dere vil at den skal se ut. Dere kan også velge startmånede selv, noe som er veldig kjekt! Dere kan pynte boken deres med ett eget bilde som forside også. En personlig almanakk er jo kjempefint nå som det snart er skolestart også. Da kan dere holde styr på ulike gjøremål og f.eks lekser, innleveringer og prøver. Alltid kjekt å holde styr på det! 

Slik ser min ut. Lykke til til alle som deltar!  

Dette må dere gjøre for å delta: 
- Lik personlig almanakk på facebook HER!
- Legg igjen en kommentar med NAVN OG MAIL, slik at jeg kan kontakte vinneren.  

ER DU MED? 

 

KONKURRANSE

Konkurransen er avsluttet og vinneren er kontaktet. Bedre lykke neste gang til dere andre

Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

KONKURRANSE - BLI MED

Iphone 4/4s etui, med plass til bankkort, eller andre kort. 

Tenkte å sette i gang en konkurranse, så da er det bare å melde seg på. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet at du er med, og skrive mailadressen din. Samtidig hadde det vært koselig om dere ville dele innlegget, eller like facebooksiden min HER.  Men det er selvfølgelig ingen tvang.

Produktet er kjøpt for egne penger, og er ikke sponset. 

ER DU MED?