INSPIRASJON

INSPIRATION: HOME

Sitter og drømmer meg bort i vakre bilder av hjem og interiør på weheartit. Det er nesten litt farlig å leve seg inn i en sånn drømmeverden. Men absolutt gøy!! Det finnes så mye fine hus og rom at man skulle ikke tro at det var mulig å bo så fint. Både vakkert og idyllisk. Pent og rent. 


Og selvfølgelig må jeg titte på litt rosa interiør også, det er vel en selvfølge? Hvertfall for meg som er så glad i fargen. Se så pent da.  

SYNS? 

A LITTLE BIT OF INSPIRATION

Er det en nettside jeg elsker så er det weheartit. Der finner man virkelig så masse fine bilder. Denne collagen her laget jeg på pixlr express, og er forsiden på den nye personlige almanakken jeg bestilte for noen dager siden. Gleder meg masse til å få den til det nye året.   

Dere kan gjerne låne bildecollagen jeg har laget, til f.eks bakgrunn. Hadde vært koselig om dere sa ifra om dere låner den 

FLERE SOM ELSKER WEHEARTIT? 

THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR


Er det bare jeg som gleder meg til desember og alt det herlige som hører til? Jeg er absolutt en desemberjente. Blir som ett lite barn når desember kommer, og julen nærmer seg. Vet ikke hva jeg skulle gjort om det plutselig ble til at jul ikke skulle være mer, haha. Lite sannsynlig, men herregud så trist det hadde vært. I år er jeg ferdig med julegaver før desember i det heletatt rekker å komme, noe som egentlig er utrolig deilig å tenke på. Er det noe jeg syns er vanskelig så er det å kjøpe julegaver.  

JulepyntJuletreJulelysKakaoPepperkakerSnøVinterDesemberFrostJulefilmerFamilieJulematDen årlige osloturen med familienJulaftenVarme og gode klærGaverGledeJulemusikkJulestemning 

FLERE SOM GLEDER SEG TIL JUL? 

LESE DIN BLOGG?Nå som det er høst har det lett for å bli litt dårlig med blogginspirasjon. Tenkte kanskje det ville vært kjekt med noen nye blogger å titte innom. Kanskje jeg får noen ny inspirasjon og nye tips. Legg meg gjerne til som venn så jeg kan følge bloggen din videre. 

HVA ER DIN BLOGG? 

INSPO: MATTHEW WILLIAMSON

 God morgen! Mitt første blogginnlegg i oktober, tiden bare har flydd av gårde. Har ikke hatt tid til blogg den siste uken dessverre. Dagene har vært fylt med jobb, jobb og enda mere jobb. Føler jeg kun har jobbet og sovet. På fredag var nyåpningen av butikken, og det var stor stas! Vi jentene er så utrolig fornøyde med den nye butikken vår, og nå er det kjempegodt å være ferdig og alt går på skinner. På nyåpningen på fredag var vi så heldige og jobbe med Kathrine Sørland, som er fashion advisor for Lindex. Det var selvfølgelig stas å ha henne på besøk i vår nye, flotte Lindexbutikk. Jeg trodde virkelig ikke at det var mulig at hun var penere i virkeligheten enn på tv, men der tok jeg feil! Herlighet for en flott og herlig dame. Butikken vår var jo også en av butikkene som fikk Matthew Williamson kolleksjonen.


10 prosent av salget av denne kolleksjonen går til rosa sløyfe, noe som er veldig bra! Oktober er jo en rosa måned, der man skal ha fokus på å støtte kreftforeningen. Vi på Lindex selger alt mulig av rosa sløyfe produkter. Pins, reflekser, armbånd. Dette går til en god sak, og personlig syns jeg det er viktig at alle støtter dette. Neste gang kan det jo være oss selv. Syns personlig kolleksjonen er ganske spesiell, men er jo litt gøy at Lindex får muligheten til å få slike kolleksjoner

NOEN SOM HAR SKAFFET NOE FRA KOLLEKSJONEN?
SYNS OM DEN?  

INSPO: PRETTY PINK

Er det en side jeg elsker så er det weheartit. Så mange fine og søte bilder! 

MY TATTOO: BELIEVE

Det er veldig mange som har lurt på om tatoveringen min er pga Justin Bieber, og jeg kan på en måte forstå hvorfor folk kan tro det. Tattoveringen min er på armen, og det står så mye som Believe. Tenkte med dette innlegget at jeg skulle fortelle dere hvorfor jeg tok den, og hva den betyr for meg. 
Tatoveringen min har jeg hatt lyst til å ta i veldig mange år, og dette er noe de som kjenner meg godt vet, og NEI den er ikke pga Justin Bieber. Grunnet min store sprøyteskrekk har den bare forblitt en stor ønsketenkning i mange år, og aldri blitt noe av, før nå selvfølgelig. Jeg vet ikke hva som gikk av meg men fikk ett kick og bestemte meg for at nå skulle jeg ta den, koste hva det koste vil og til tross for skrekken min. Grunnen til at valget mitt falt på Believe er at det for det første er et pent ord. Det har en stor betydning, og et viktig budskap. Det å tro er bestandig viktig, det å være positiv og ha en tro på at alt går bra til slutt, det er noe som er veldig viktig for meg. Har hatt perioder i livet mitt der jeg har hatt mye motgang, og ting var veldig vanskelig. Behøver ikke gå mer inn på det, men støtte fra venner og familie har alltid hjulpet. Fikk alltid høre at ting ville bli bedre, så lenge man hadde troen på det, og det ble det. Så grunnen til mitt valg av tatovering er enkel: Alt du behøver er å "believe". 


HAR DU TATOVERING? 
SYNS OM MIN?  

PHOTOS: HELLO AUTUMN

September er kommet, og høsten sniker seg sakte men sikkert på. Er det en årstid jeg elsker så er det høsten. Får man en høst med litt solskinn, og uten så mye regn så er høsten en perfekt årstid. Luften blir kaldere, men allikevel behøver man ikke fryse. Gode tjukke gensere, og en god høstjakke er redningen på høsten. Hva er vel bedre enn å tulle seg inn i en god genser med en kopp varm kakao og en film? Det er perfekt på høsten. Selv elsker jeg høstfargene! Bladene og trærne er så vakre og fine å se på. Føler meg som en liten unge, men det å lage en stor haug med masse fine blader, og deretter kaste seg selv oppi den, den følelsen kan ikke beskrives. 

FLERE SOM LIKER HØSTEN? 
HVA LIKER DERE VED HØSTEN?  

PHOTOS: SUMMERTIME, I MISS YOU

Sene kvelderStrandBadingGrillingVennekosVind i håretVarmtSommeroutfitsIsKjolePartyBlomsterKjærlighetBåtConverseSydenHytteturerFerie!!

Noe av det jeg gleder meg til med sommeren. GLEDER DU DEG TIL SOMMER? 

PHOTOS: MY LULU'STil jul fikk jeg, som sikkert veldig mange andre også, en sminkepung fra merket lulu's. Elsker den! Det beste med den er at det ikke tar så stor plass, fordi den egentlig er ganske liten, men allikevel så får man så utrolig mye oppi den! Den er perfekt 

HAR DU EN SELV? 

MARRY ME, CHUCK BASS


Dear God, may Chuck Bass exist and become my husband. Amen 

FLERE SOM ER BASS FAN? 

INSPO: ONE TREE HILL


Har endelig fått somlet meg til å starte på One Tree Hill sesong 1 igjen. Har sett alle sesongene, men syns det er så koselig så nå har jeg endelig startet på nytt. Rart å se hvordan alt var i første sesong, forhold til den siste som ble sendt på tv. Selv har jeg alltid sett for meg at det skulle være Brooke og Lucas for alltid, hihi. Men sånn ble det jo ikke. Nå er jeg på sesong 2. Går så fort når man først begynner å se på det. Både tiden og episodene flyr av gårde. Min favoritt er selvfølgelig Brooke! 

FLERE SOM ELSKER ONE TREE HILL? 
HVEM I SERIEN ER DERES FAVORITT?  

LOVE IS SO BEAUTIFUL, BUT STILL SO HURTFUL


"Love is so beautiful, but at the same time so hurtful.
Love can make your head spin and your stomach get butterflies.
So beautiful, but still so hurtful." 

2013 WILL BE THE BEST YEAR EVER


Trey Songz. 5 januar, som faktisk er til helgen så skal jeg og Sara Alexandra på Trey Songz konsert. Snille Sara ga meg billett i bursdagsgave. Tusen takk kjære du. Gleder meg masse!


Justin Bieber. 16 april braker det løs med Justin Bieber! Herlighet, det tror jeg blir amazing. Gleder meg som en unge, og tipper jeg ikke er den eneste. 


Lil Wayne. 14 mars drar Sara Alexandra og jeg en aldri så liten tur til Stockholm hvor vi skal være helt til 17 mars. Gleder meg kjempemasse. 15 mars blir det Lil Wayne konsert i Ericsson Globe, etterfulgt av antakeligvis en bytur. Det blir en herlig tur tenker jeg! 


Rihanna. Herregud det blir rått! Var på konserten hennes i Stockholm i 2011, og nå kommer hun endelig tilbake, denne gangen er det i Norge vel og merke. Den dama er så bra, har ikke ord. Gleder meg masse til å dra på konsert med henne sammen med Sara Alexandra og fire andre jenter. 

Som dere ser har jeg litt av et konsertår i vente, og jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg! Dette blir et herlig år med mange nye og morsomme opplevelser. 

NOE DERE GLEDER DERE TIL I DET NYE ÅRET? 

DECEMBER, BE KIND


DesemberSnøJulegledeJulestemningPepperkakeGløggJuletradisjonerFamilieJulehandelJuletreJulepynt Advent KoseligVinter Vakkert Lille julaften JulaftenRomjul BarnetvMatJulekalenderGaverGledeNissenJulekosGodteriKosekvelder 

HVA LIKER DERE BEST VED DESEMBER? 

JULEGAVE TIPS TIL DERE

God morgen søte lesere! Dagen i dag skal tilbringes på jobb. Tiden går så fort der nå som folk har begynt å handle julegavene sine. Tiden bare flyr av gårde, og det er så gøy! Gleder meg til å jobbe i dag. Vi har fått veldig mye fint på Lindex nå, som er perfekte julegaver! Siden jeg jobber der så tenkte jeg å legge ut noen bilder som jeg fikk på mail i dag, bare for å tipse dere litt. Håper det faller i smak hos noen.


Dette er jo typiske gaver man f.eks kan gi til venninner, tanter og mødre. Alltid deilig å få et par gode sokker eller en pysjamas. 


Vi har mye fint til småsøsknene deres, søskenbarn og tantebarn også. Syns klærne på dette bilde er superherlig på små barn! 

Ta en titt innom Lindex når du er i gang med julehandelen, eller titt innom www.Lindex.no og start allerede i dag 

Lykke til med julehandelen

ER DERE GODT I GANG MED JULEHANDELEN? 

MISSONI KOLLEKSJONEN TIL LINDEX

25 september er det klart for Missoni kolleksjonen hos Lindex. Dette er en ganske stor og viktig kolleksjon for Lindex. 10% av alle salgene vil gå til brystkreft, og dette er veldig viktig! Missoni er et familieprodukt, hvor det er tre damer som jobber sammen som ett team. Altså bestemor, mamma og datter. Klærne til Missoni består av et såkalt sikksakkmønster, samt sommerfuglmønster, av forskjellige farger. Det er egentlig en ganske spesiell mote, men skal love dere at klærne sitter sinnsykt bra på de som virkelig kler det! 

Kommer også noen klær til barn, og ikke bare voksne! 

Jeg selv jobber i Lindex, og gleder meg masse til kolleksjonen kommer! Det blir kjempespennende. Vi på Lindex jessheim er ganske stolte av å kunne selge Missoniproduksjonen. Det er ganske stort for en butikk på landet å få et kjent motemerke. 08.00 - 10.00 tirsdag 25 september, vil butikken vår ha en gratis frokost hvor alle våre kunder kan få seg en matbit, samt drikke. Det skal være eksklusivt og stort, derfor åpner butikken klokken 08.00 denne dagen, og er selvfølgelig åpent til 21.00 som vanlig. Siden 10% av salgene av Missoni klærne går til brystkreft er det ikke mulig å få noen som helst rabatter på klærne, og ordinær pris vil gjelde. 
Kombinerer du disse klærne med riktig tilbehør og jakker blir det veldig stilig! Utrolig kult på de som virkelig kan å kle seg. Det kommer også diverse tilbehør som sminkepung, skjerf, hansker osv. 

Dere som er opptatt av mote, og bor i nærheten av Jessheim må ta turen innom for en hyggelig handel hos oss! Viktig å huske at Lindex støtter brystkreft med denne kolleksjonen. 

HVA SYNS DERE OM KOLLEKSJONEN?
NOEN SOM HAR HØRT OM MISSONI FØR?
 

INSPIRASJON: WANT A TATTOO

Bildene er fra weheartit, men satt sammen av meg. 

Har i over ett år gått å tenkt på å ta tattovering, og har hele tiden visst at det var believe jeg skulle ta. Nå har jeg kommet så langt at jeg har skrevet det på armen min selv, for å vende meg til det, og for å bli helt sikker. Er ganske sikker, det eneste er at jeg er redd. Haha! Redd for å ta den, redd for at det gjør vondt. Jeg og min sinnsykt lave smerteterskel. Kan bli spennende det! 

HAR DU TATTOVERING? 
VIL DU HA?  

NEVER TRUST

PRETTY LITTLE LIARS

Har blitt helt hekta på pretty little liars. Sesong 1 kjøpte jeg for noen måneder siden, og så den ferdig på en helg. Begynte å se sesong 2 på TVFEM, men så orket jeg ikke vente en uke på hver episode, så igår bestemte jeg meg for å begynne å laste ned. Nå blir jeg sittendes å se på det dagen lang! Er jo så utrolig spennende. Beste serien! 

HVA ER DERES FAVORITTSERIE? 
FLERE SOM LIKER PRETTY LITTLE LIARS?  

PS: IKKE AVSLØR NOE I KOMMENTARFELTET!!!!!!!!!!

INSPIRASJON: DREAM CATCHER


// Bildene er hentet fra weheart it, kollasjene er laget av meg 

Ååå, syns drømmefangere er så pene å se på. På weheartit er det så utrolig mange fine bilder av dem. De er nydelige! Drømmefangere stammer jo fra indianere (tror jeg). Jeg har hvertfall lest at det er indianere som begynte å lage disse. De skal hjelpe deg med å huske de gode drømmene dine, mens den skal hindre deg i å få vonde drømmer. Skulle gjerne hatt en slik selv for å se om den funker. 

SYNS? 

INSPIRASJON: TAYLOR MOMSEN

"You can't face the world if you're not being you"

Ukens blogg ble Åshild  

INSPIRASJON: BLAIR WALDORF

"Tree words, eight letters, say it and i'm yours" Blair Waldorf. 

INSPIRASJON: GOSSIP GIRL

Bilder fra weheartit, kollasj laget av meg. 

I det siste har jeg vært ganske hekta på Gossip Girl. Syns det er en veldig bra serie. Det er drama, kjærlighet og kan fort bli en smule trist. Akkurat slik jeg liker det. Har sesong 1 til 4, men har ikke kommet lenger enn sesong 2. Gleder meg til å fortsette å se! 

SYNS? 

INSPIRASJON: MARILYN MONROE

Klok. Nydelig. Skjønn. Fantastisk! Hun har sagt så utrolig mye bra. Elsker quotene av henne. 

SYNS? 

Husk konkurransen min HER! 

INSPIRASJON: TRENING


Bilder fra weheartit, kollasj laget av meg. 

SYNS? 

INSPIRASJON: MODERN PREPPY


For de som ikke visste det så er dette den nye kolleksjonen til Lindex. Selv jobber jeg jo på Lindex, og syns kolleksjonen er superfin. Skal kjøpe meg litt fra den, er ganske rimelige priser på klærne også. Farger er jo inn i år dere, så løp og kjøp da! Modellen for denne kolleksjonen er Gwyneth Paltrow. Det er jo litt morsomt!

HVA SYNS DERE?