HVERDAG

DEN SISTE TIDEN

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen hos mamma. Planen i dag er å gå igjennom alle plastsekkene jeg har med sommerklær. Det er jo en hel dagsjobb det. Skulle nesten fått timeslønn, haha. Mye som har skjedd den siste tiden, har blandt annet bestilt reise til Tyrkia, Icmeler med Camilla. Det gleder jeg meg så masse til at jeg har nesten ikke ord. Icmeler er jo mitt andre hjem, og det å endelig få ta med bestevenninnen dit blir så herlig. 13 juni drar vi, så det er ikke altfor lenge til heller. Det blir godt! 

Tenkte jeg bare skulle legge igjen noen bilder fra den siste tiden som har vært så fin!    


HAR DERE DET BRA? 

HELGEN

Hallooo. Enda en helg er over. Syns tiden går så altfor fort. Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, og skal sette på en serie tenkte jeg. I går etter jobb ble jeg med Camilla til hennes familie på påskemiddag, og etter det dro vi hjemme til henne. Det som skulle bli en rolig kveld i går endte med hodepine i dag etter litt for mye sambuca og martini asti, men så utrolig gøy har jeg ikke hatt det på lenge!! Har hatt en veldig bra helg med andre ord. 

Håper dere har hatt en fin helg og påske!  

HÅPER DERE HAR EN FIN PÅSKE

Jeg lever fortsatt, gjør dere? 

Kom hjem fra påsketur for noen timer siden. Har vært på hytta i hemsedal med familien i en ukes tid. Var veldig godt å ha en uke ferie sammen med familien. Nå som jeg bor alene merker jeg fort hvor stor pris jeg setter på å faktisk bli dullet litt med og det å slippe å lage middagen selv. Mormor er jo en superduper kokk så var ikke feil å få middagen servert hver dag. Hørtes plutselig en smule bortskjemt ut?! Vel, det får så være. Har hatt en fantastisk herlig, avslappende og deilig uke på det kalde påskefjellet, det er ikke hverdagskost for min del lenger. Dere som går på skole skal bare vite hvor heldige dere er som får så mange ferier i løpet av ett år, NYT DET SÅ LENGE DERE KAN.  Nå skal jeg se på alle programmene jeg har hatt på opptak denne uken, det er noen timer for å si det sånn (tvslave? hvor??). 

Hadebra så lenge, til vi sees igjen bloggere. Håper dere har en fantastisk fin påske!!  

FLYTTEKLAR

Nå er jeg så sliten. De siste dagene har vært hektiske med pakking og flytting, men endelig er jeg i mål. Leiligheten står klar og innredet, og jeg gleder meg fryktelig til første natten der i morgen! Har forsåvidt sovet i denne leiligheten sikkert 100 ganger tidligere, i og med at dette er min kjære bestevenninne sin leilighet som jeg nå skal leie, men blir allikevel litt spesielt å sove der for første gang uten henne, heheh. Og med mine egne ting.   Hun er selvfølgelig velkommen på besøk når som helst! 


Her ser dere da leiligheten, superfornøyd  Kommer helt sikkert bedre bilder etterhvert. 

I morgen er det tid for Jason Derulo konsert med de herlige jentene. Gleder meg masse! Har ventet så lenge på denne dagen. Skal kose oss masse med vin og helt sikkert noen små drikkeleker, før turen går videre til sentrum scene i oslo. Dette blir så GØY! 

FLERE SOM SKAL PÅ JASON DERULO? 

BITTELITEN UPDATE TIL DERE SOM TITTER INNOM

Hei!

Får så dårlig samvittighet når jeg logger inn her gang på gang og ser at jeg fortsatt har lesere som titter innom hver eneste dag. Ikke misforstå meg, for det er superkoselig! Bare får dårlig samvittighet siden jeg blogger såpass lite. Men her kommer altså en bitteliten update til dere som er innom. 


Har hatt endel å styre med de siste ukene, siden jeg i morgen får nøklene til leiligheten og skal begynne å stå på egne ben. Dette blir spennende, siden jeg har bodd hjemme hos mor i alle år. Dagene mine har gått til jobbing, innkjøp av nødvendige saker og pakking, men har også fått tid til litt vennekos. Pakkingen har gått overraskende bra, selvom jeg har en liten pusekatt som er fryktelig nysgjerrig på disse eskene. Blir rart å flytte fra min lille skatt som jeg er så glad i. 

På valentinesday var jeg så heldig som fikk blomster på døra. Ikke bare en gang, men TO! Jeg har de søteste vennene som tenker på meg på slike dager.  Tusen hjertelig takk! 

Håper alt står bra til med dere alle 

HVA SKJEDDE MED BLOGGINGEN

Ja, hva skal man si. Jeg skulle starte med en everyday-challenge her på bloggen, og vi kan jo se hvor bra det gikk.... Tror jammen ikke at blogg er noe for meg lenger. Vet ikke hva som har skjedd, husker jeg elsket å blogge. Kunne sitte flere timer og bare drive med bloggen. Tror kanskje ikke jeg har hverken tid eller lyst lenger. Tid har jeg vel forsåvidt, men er vel heller det at jeg ikke orker å ta meg tid til å sitte og skrive lange og gode innlegg. 

Siden sist har det ikke skjedd så altfor mye, bortsett fra at jeg skal flytte hjemmefra. Det blir rart å flytte hjemmefra for første gang i mitt liv. Har liksom alltid bodd hjemme hos mamma, og nå skal jeg stå på egne ben. Jeg ser veldig frem til det, men samtidig blir det litt skummelt. Men mest av alt gleder jeg meg. Jeg flytter til Oslo, først og fremst fordi jeg vil få myemye kortere vei til jobben som jeg fikk i januar. Mer oppdatering om flytting kommer nok så snart ting er i orden og på plass. Tror dette blir veldig fint og bra! Takken for at jeg har fått meg ett sted å bo må jeg gi min bestevenninne Sara Alexandra som er villig til å leie ut sin fine, søte leilighet til meg

TIPS TIL MEG SOM FLYTTER HJEMMEFRA? 

WHAT A LOVELY DAY

Kreativ overskrift, jeg vet.... 


Nå sitter jeg hos Camilla. Har proppet i oss en deilig biffmiddag med godt tilbehør. Vel, en middag hos en utdannet kokk kan vel ikkebli annet enn nydelig? Det var hvertfall helt fantastisk godt. Følte nesten at jeg var på big horn og spiste middag. Dessert fikk jeg også, ikke hjemmelaget vel og merke, haha men godt var det allikevel. 

Ser det ikke fantastisk godt ut? Det skal jeg love dere at det var. Satser på å bli bedt på middag igjen asap. 

Nå blir det vel film og kanskje popcorn her i huset. Om vi orker, haha. 

HATT EN FIN DAG? 

 

 

RISE AND SHINE, GOOD MORNING

God morgen! 

Nå skal jeg straks komme meg avgårde til jobb. Etter jobb i dag går turen videre til bestevenninnen min, Camilla. Alltid koselig å tilbringe tid med venninner, er så sjeldent man får tid sammen. Camilla er kokk, så alltid så deilig å komme på middag hos henne, hihi. Hun er veldig flink til å lage mat, og i dag blir det biff. Ikke feil på en torsdag med andre ord. 

Håper dere får en super dag!   

BARE EN LITEN UPDATE

 Hei, og god lørdag! 

Ville bare titte innom med en bitteliten update. Det skjer så mye for tiden, og jeg klarer ikke helt å få tid til alt mulig. Mine siste skritt som ansatte hos lindex er tatt, og det føles utrolig rart. Samtidig har brikkene bare falt på plass for meg den siste tiden, og gleden av at jeg har fått meg ny jobb kan ikke engang beskrives. Selvom jeg kommer til å savne jentene mine på lindex, vet jeg at en ny jobb med nye utfordringer osv er akkurat det jeg trengte nå. Var innom lindex i dag og fikk avskjedsgave, en kjempefin lykt og en duk. Akkurat hva jeg trenger nå som jeg antakeligvis snart skal flytte. 


2014 kunne ikke startet bedre.  

HAR DERE HATT EN FIN START PÅ ÅRET? 

KOSEKVELD

Dette har vært en LANG dag. Lørdagen min har vært tilbringt på jobb, fra 11 til 19. Var veldig veldig godt å komme hjem og slenge seg i sofaen og bli der for å si det sånn. Misforstå meg ikke, jeg elsker jobben min, men er fortsatt utrolig deilig å komme hjem og ta livet med ro etter en stressende lørdag. Nå sitter jeg og koser meg med godteri, haha. Føler det er velfortjent akkurat i dag, det er trossalt lørdag. I morgen er det endelig 1 desember. Julen nærmer seg med stormskritt, og jeg gleder meg som en liten unge   

DEN SISTE MÅNEDEN

Siden sist har jeg gjort litt av hvert. Bestevennkos. Gode frokoster. Bruno Mars konsert. Feiret bursdagen min. Festet. Tatt selfie bilder. Snøen har vært her ett døgn. Kost med lille Aria. Vært i Sverige på harrytur. Jobbet. Jobbet litt mer. Vært med familie. Sett masse på tv. Shoppet (altfor mye). 

GJORT NOE GØY DEN SISTE TIDEN? 

ENDA EN HELG ER SNART OVER

Helgen har vært så bra! I går var jeg på jessheim storsenter og spiste lunsj med mamma og fetteren min på egon. Supergodt! Aldri feil med mat på Egon. Etter det var det julegaveshopping med Dennis, og nå er jeg endelig ferdig med alle julegaver. Hurraformeg! Det er jammen ikke verst, jeg som alltid er seint ute. Eneste som mangler nå er å pakke inn, men det er jo egentlig ganske koselig. Hadde en superkoselig kved i går også. Ble litt vin i hyggelig selskap med søte jobbjenter og en haug med andre, haha. Koste meg veldig! 
Nå skal jeg snart komme meg avgårde til mormor. Der blir det god middag, og kjenner jeg hun rett så har hun nok fikset med dessert og kaker også. Søte mormor. 

SATURDAY

I dag er det endelig lørdag! Skal ut med noen søte jenter fra jobb i dag. Gleder meg massemasse! Nå skal jeg komme meg til jessheim med mamma og min kjære fetter. Skal spise litt mat og shoppe resten av julegavene. Null stress, bare kos. Kjøpte genseren på bilde her om dagen, elsker den. Den er utrolig god å ha på seg, også er den egentlig litt kul syns jeg da. Kanskje litt spesiell? 

PLANER FOR LØRDAGEN? 

 

THE BLING RING

En time siden jeg kom hjem fra jobb. Endelig er det helg! Var så godt å komme hjem i dag, har vært så sinnsykt trøtt i hele dag. Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, koser meg med popcorn, cola og filmen The Bling Ring. Aldri sett den før, så var vel på tide. Emma Watson spiller i den. Er så rart å se henne spille i annet enn Harry Potter, haha. Hun er så pen og har blitt så mye eldre. NOEN SOM HAR SETT THE BLING RING? 

TGIF

Hva er vel bedre enn å våkne opp og vite at det er fredag, og i tillegg frihelg? Skal riktignok jobbe i kveld, men i morgen er det fri og da skal jeg ut med noen jenter fra jobben. Det blir superkoselig! Nå skal jeg straks komme meg i dusjen og fikse meg til jobb. MEN først må jeg se ferdig new girl. haha avhengig much? 

For ett fint bilde... Sorry 
God helg 
21 NOVEMBER

I dag er det 21 november allerede. Tiden går så fort, skjønner ikke hvor dagene blir av. Vil gratulere min søte Julie med dagen i dag, håper du får en super dag! 

Nå sitter jeg fremdeles i pysjen og koser meg med frokost, og new girl. Blitt helt hekta på den serien og er snart ferdig med episodene som har kommet ut av sesong 3. Problemet mitt når jeg begynner å se en serie er at jeg ikke klarer å stoppe haha. Må snart ordne meg litt, for skal på jobb. Nattåpent på senteret i dag, tipper det kommer til å være sinnsykt masse å gjøre i kveld. Da går hvertfall tiden fort.Ha en fin dag!  

RISE AND SHINE

God morgen!  

I dag er det jobb igjen for denne jenta. Selvom det er litt kjedelig å jobbe så sent på kveld, så gjør det ingenting siden jeg har så herlige kollegaer å tilbringe kvelden med. Jeg har det så fint for tiden. Livet smiler endelig og det er så deilig. Når man kan både legge seg, og våkne med ett smil om munnen så tyder vel det på at man har det ganske bra. Nå skal jeg se på litt new girl og spise frokost, før jeg må komme meg i dusjen og få fikset meg litt før jobb. 

g5bG64kCDR

Håper dere får en fantastisk dag!   WHAT A LOVELY MORNING

God morgen! 

Denne dagen har startet fantastisk, jeg fikk nemlig sovet så lenge jeg ville. Jeg pleier alltid å stå tidlig opp, uansett om jeg har fri fra jobb eller ikke. Men i dag orket jeg rett og slett ikke å dra meg ut av sengen, så ble liggende en stund, faktisk til nærmere halv 11. Dagen blir kortere, MEN man må få lov å ligge lenge innimellom. Denne dagen skal tilbringes i sofaen sammen med tvserier og filmer. Hørtes veldig lat ut nå, haha, men akkurat i dag er eneste dagen denne uken med fri, så føler for å ta det med ro i dag. FLERE SOM HAR FRI I DAG? 

LONG TIME, NO SEE

Long time no see. Nå har det gått en måned siden sist jeg var her inne og la igjen noen ord. Skjønner ikke hvor tiden blir av, den bare flyr fra meg. Den siste måneden har det skjedd litt forskjellig, blandt annet har jeg vært på Bruno Mars konsert, og jeg har fylt hele 23 år. Har også jobbet en god del, og tilbrakt litt tid sammen med gode venner. 

Nå venter jeg bare på snøen. Hvor blir den av? Midten av november og fortsatt ingen snø. Liker ikke alt dette regnet jeg, kunne gjerne hatt snø istedenfor. Men bare det er snø på lillejulaften og julaften så skal jeg vel være fornøyd. Fy søren så stusselig om det ikke kommer snø. 


Og til dere som har glemt hvordan jeg ser ut.... Vel, her er jeg.  

HAPPY FRIDAY

God morgen, og happy friday! 

I dag er det endelig fredag dere! Allerede klokken 10 i dag tidlig hadde jeg støvsugd og fikset meg. Flink? Mamma blir hvertfall glad vet jeg. Denne fredagen skal jeg bruke på jobb, helt frem til klokken 21.00 i kveld. Med mine flotte kollegaer så går nok dette helt fint! Håper bare ikke vi har fått inn noe nytt som jeg blir forelsket i, for det skjer nemlig altfor ofte. Men sånn er det vel å jobbe i klesbutikk? Shopaholic much.... 

Litt for glad i teddy? 


Er det forresten flere som følger med på sesong 5 av glee? Herlighet. Den serien er så fin. I dag var den tristeste episoden jeg har sett av noen serie noen gang. Som de fleste kanskje har fått med seg så har en av hovedskuespillerne i serien dødd, og i dag sendte de en episode for å minnes han. Må innrømme at tårene kom fort, haha. Det var kjempetrist! 

Håper dere får en fantastisk fredag, og helg!

PLANER I HELGEN? 

FRIDAY MORNING

God fredagsmorgen! 

I dag er det endelig fredag. Veldig etterlengtet for min del. Skal først på jobb 13-21 i kveld, men så er det endelig helg for meg også! Merker på hele meg at det skal bli utrolig deilig med noen dager fri nå. Har blitt endel jobbing de siste ukene. For de som ikke vet det så jobber jeg på Lindex Jessheim storsenter, og vi har hatt to butikker, altså en barnebutikk og en egen butikk med dameklær. Nå har vi holdt på med flytting av barnebutikken i en evighet føles det ut som, og det har ikke bare vært lett. Utrolig morsomt, spennende og slitsomt. Nå er vi så og si ferdig med å flytte barnebutikken, og det blir kjempefint! 
Nå før jobb skal jeg kose meg med frokost mens jeg skal se på første episode av Glee, sesong 5. Endelig var ventetiden over! Er en så utrolig koselig og fin serie som jeg bare må følge med på. Skal virkelig kose meg nå

Helgen min skal jeg bruke på å tilbringe tid sammen med bestevenninnen min Camilla. Gleder meg masse til å være med henne igjen. Har ikke hatt spesielt mye med tid til venninner i det siste, så denne helgen skal jeg virkelig nyte hundre prosent, og mer enn det! 

PLANER I HELGEN? 
FLERE SOM ELSKER GLEE?  

BUSY WITH NO ENERGY LEFT, THANK GOD IT'S SUNDAY

God søndag dere! 

Søndagen er her allerede, og i morgen er det en ny uke. Føler helgen bare har flydd i fra meg med jobbing. Uken blir også fylt med full uke med jobbing fra mandag til fredag! Må innrømme at jeg gleder meg ekstremt masse til jeg får helg neste uke, og endelig to dager med fri. Føler verden bare har rast sammen rundt meg for tiden. Ingenting går min vei og jeg hadde virkelig trengt en ferie med selvpleie. Drømmer meg langt bort og skulle ønske jeg skulle på ferie langt vekk snart. Men nei. Gleder meg hvertfall til neste helg som jeg skal tilbringe med min beste Camilla. Har jo ikke noe liv for tiden, så venner har jeg ikke hatt overskudd til i det heletatt den siste tiden. Blir godt med bestevennkos!! 

Bildene er fra weheartit  

I dag har jeg vært i Charlottenberg sammen med mamma. Kjøpte meg et SUPERFINT bilde av Marilyn Monroe. Selvfølgelig. Får aldri nok av den dama. Hun pryder alle vegger på rommet mitt, vakker er hun! Nå venter jeg på at klokken skal bli 20.00, så jeg får sett på Robinson. 

HAR DERE DET TRAVELT FOR TIDEN? 

 

TIME TO GET UP FROM BED, IT'S FRIDAY

Hei dere søte mennesker! 

Da var fredagen her allerede. Noen er heldige og tar helg i dag, mens jeg er nok mindre heldig. Jobber kveldsvakt i dag, noe som betyr at jeg er hjemme klokken 22.00 i kveld, og i morgen er det jobb igjen fra 11.00 til 19.15, så dette blir ikke mye til helg for denne jenta, MEN ser positivt på det og tenker at neste lønning kommer til å bli bra. Har blitt mye jobbing i det siste, vi driver med ombygging på jobben, og det er ikke barebare å flytte en butikk. Masse som skal kastes, flyttes, bæres, rigges og ja, gudene vet hva vi ikke skal. Med andre ord er det ganske hektisk og ikke minst slitsomt. Blir veldig spennende og gøy med ny butikk da, gleder meg masse til vi er ferdige! Til de som ikke vet det så jobber jeg på Lindex, på jessheim storsenter. Har vel kanskje ikke så mange lesere som bor i ullensaker??? 


 
Nå ble det mye jobbsnakk. Var jo egentlig ikke det jeg skulle skrive om nå, men alle kan vel snakke seg bort. Føler disse "godmorgen-innleggene" mine blir helt like hver dag. Det sier vel litt om hvor mye jeg egentlig har å blogge om? Uansett, nå skal jeg ordne meg og spise frokost før jeg setter meg ned og ser på "i gode og onde dager", haha. Sinnsykt tragisk serie egentlig, men må liksom se hver episode allikevel. Vanemenneske.
 


Ååå min søte lille kattepus koser seg inne nå som det er så kaldt og surt ute. 

Håper dere får en kjempefin fredag og helg  

HAR JEG NOEN BLOGGLESERE FRA ULLENSAKER? 
HVA SKAL DERE I HELGEN?  

ANOTHER LAZY MORNING

God morgen 

Nå sitter jeg i senga mi og hører på Sweet Dreams listen min på spotify, er så deilig med rolige sanger når man har våknet. Da slapper jeg skikkelig av! Sto opp for en halvtime, deilig å stå tidlig opp selvom jeg ikke begynner på jobb før klokken 14.00. Elsker som sagt å ha god tid før jobb slik at jeg kan lage en god frokost og se på serier, filmer eller opptak på tven. Det å ha god tid og ikke stresse er noe jeg virkelig trenger. Om jeg starter dagen med å stresse skal jeg love dere at dagen min blir crappy. Nå skal jeg lage meg frokost, også skal jeg se på ungkarskvinnen fra mandagen før jeg fikser meg til jobb. Herlig morgen 

HVA ER DERES PLANER I DAG? 

I LOVE LAZY MORNINGS

 Hallo og god morgen til dere! God morgen! Nå sitter og ser på Safe Haven. Nydelig film! Jeg elsker Nicholas Sparks filmene, ser dem gang på gang og blir aldri lei. Har laget meg en god frokost, nemlig havregrøt med rosiner. Så nå skal jeg sitte og nye frokosten min og en kopp te mens jeg ser på film. Elsker late og lange morninger før jeg skal på jobb.  

LIKER DERE LATE MORNINGER? 
STRESSER DERE MYE FØR JOBB/SKOLE?  

THIS RAINY MONDAY

 Rise and shine! I dag er første dagen med skikkelig høstvær. Det er surt og litt kaldt, samtidig som det blåser helt forferdelig og regner. Brrrr. Deilig å sitte inne med en deilig lunch og en kopp te nå. I dag sto jeg opp klokken 06.00, fordi det var personalmøte på jobben. Det er typisk med møte når det er eneste dagen denne uken jeg har fri. Just my luck. Etter møte i dag kjøpte jeg med nye gummisko, det var en nødvendighet, og absolutt fornuftig. Nå skal jeg slappe av noen timer, før det blir ut å ta powerwalken, enten det regner eller ikke.  

For dere som vil se hva jeg gjør på regnfulle dager så ta en titt på videon min på instagram hihi! helenesimensen 

HVA ER DERES MANDAGSPLANER? 

FRIDAY IS MY FAVORITE F WORD

Hei, og god helg! Har endelig fått kommet meg hjem fra jobb, spist middag og nå sitter jeg og ser på The voice som selvfølgelig måtte bli satt på opptak så jeg kunne få det med meg. Endelig har jeg frihelg! Det skal bli så deilig. Skal en liten tur på shopping i morgen tror jeg, men ellers skal helgen brukes på å slappe helt av. 

PLANER FOR HELGEN? 

GOOD MORNING SUNSHINE

Hei og god morgen!Torsdagen er her, og i morgen er det endelig en etterlengtet helg. Hvor deilig er ikke det da? Det skal bli utrolig deilig kjenner jeg. Tror ikke jeg skal gjøre noenting i helgen, trenger virkelig noen dager hvor jeg kan slappe helt av, så det blir godt! Nå skal jeg nyte havrepannekakene mine og en kopp te mens jeg ser på ungkarskvinnen fra mandagen og gode og onde dager. Koselig og herlig morgen Klokken 14 går turen til jobb. Ha en flott torsdag dere!

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG? 
JOBB ELLER SKOLE?  

EARLY MORNING

Good morning sunshine

 


God morgen dere! Akkurat nå sitter jeg og nyter en deilig frokost, mens jeg ser på gode og onde dager. Den serien er jo helt tragisk, men allikevel må jeg bare følge med. Tar det opp hver eneste dag, og har gjort det de siste årene. Må le litt da, elsker en så tragisk serie hihih. Deilig med en rolig og lang morgen, det er det beste jeg vet. 

HVA GJØR DERE I DAG?

 

SUNDAY IS FUNDAY

Hei dere, og god morgen!I dag er det søndag, og slutten på en nokså slitsom uke for min del. Helgen min har ikke gått til noe annet enn jobbing, det samme med uken. I dag skal jeg tilbringe dagen i sofaen, hvor jeg skal ligge i hele dag hadde jeg planer om. Med frustrerte fruer på tven er søndagen perfekt!!  Blir vel en liten powerwalk litt senere da, akkurat på den fronten kan man ikke ligge på latsiden. 

LIKER DERE SØNDAGER? 

RISE AND SHINE, IT'S MORNING

 Hei dere! 

Ukene går så fort, i dag er det allerede onsdag. Tommel opp for det! I dag skal dagen min tilbringes på jobb i åtte lange timer, før turen går rett hjem til senga igjen. Føler vel egentlig for å ligge i senga i hele dag, men jobbe må man jo.


Nå skal jeg nyte en deilig frokost sammen med en kopp te, og bare slappe av med tvtitting før turen går videre til lindex, som er jobben min. 

Ha en fantastisk dag!

GÅR DU PÅ SKOLE ELLER JOBBER? 

4 DAYS LEFT


Har kommet sånn halvveis tilbake til bloggingen. Håper noen av dere er glade for det, og at noen fortsatt følger med på bloggen min. Kanskje noen har savnet meg? hihi. Uansett, nå skal jeg prøve å blogge oftere. Elisabeth har bestemt seg for at jeg må blogge, så får vel ikke svikte henne da. I det siste har det skjedd litt av hvert. Har vel egentlig vært mest jobbing, men har også fått litt tid sammen med venner. Sara og jeg var jo i stockholm i mars, skal lage ett eget innlegg om turen vår. Var en herlig tur, selvom Lil Wayne konserten ble avlyst, noe som var litt surt. På tirsdag er det Justin Bieber som står for tur, og det blir vel ikke annet enn utrolig gøy! Bare 4 dager igjen nå. Kan tenke meg det er flere enn bare meg som gleder seg? Jeg skal dit sammen med bestevenninnen min fra bodø som jeg ikke har sett på over 1 år!!!! GLEDES. 

FLERE SOM GLEDER SEG TIL JUSTIN BIEBER TIL UKEN? 

Hadde også en linkerunde på bloggen før pausen min. Skal lage linkeinnlegg en av de nærmeste dagene. Lover!! 

GOODBYE WEEKEND, HELLO WEEK

Hei dere. Kvelden i går var vellykket, og jeg hadde det veldig koselig sammen med gode venner. Kvelden endte tidlig for min del, men det er godt innimellom det også. I dag har jeg tilbrakt tiden min sammen med sims 3. Det klikka selvfølgelig, og jeg blir like sur hver gang. Alltid lurer jeg på når jeg lagret sist. Velvel. Flott liv eller hva? 

Nå skal jeg faktisk legge meg snart. Kjenner jeg er sliten og alt som er. Energinivået mitt var på topp en stund, men nå synker det igjen så da er det vel greit med mye søvn så man blir uthvilt. I morgen starter en ny uke, og den skal tilbringes på jobb. Torsdag skal jeg møte min kjære Sara Alexandra igjen, og det gleder jeg meg selvfølgelig til! 


Også litt selvdigging fra instagram @helenesimensen 

Da sier jeg takk for meg og god natt til dere. 

HATT EN FIN HELG? 

IT'S GONNA BE A GOOD SATURDAY

Hei og god helg. Det var sinnsykt deilig å våkne i dag og vite at jeg har fri. Jobbet omtrent hver dag den siste tiden, så å få helg i går var ubeskrivelig godt. Startet helgen med pizza på dolly dimples med mamma. God start på helgen! I dag skal jeg ut på byen sammen med gode venner og feire Nadia som hadde bursdag 21 februar. Gleder meg masse. Er ikke mye man ser til hverandre, så når man først møtes er det alltid koselig. Skal hvertfall ha en super dag/kveld/natt. Heheh. Party on. Håper dere får en kjempefin lørdag! 

PLANER I DAG? 

 

YES, IT'S WEEKEND


Endelig er det helg dere! Hva er vel bedre enn det? Denne helgen skal jeg ikke gjøre noenting. Har vært syk hele uken, og det er jeg fortsatt. Deilig med en helg hvor jeg kan ligge hjemme og bare tenke på meg selv. Skal bruke helgen min på One Tree Hill. Det er så koselig. Nå skal jeg og mamma snart spise taco, som vi alltid gjør på fredagene når jeg har vett til å holde meg hjemme  

HAR DERE PLANER I HELGEN? 

READY FOR TREY SONGZ TONIGHTI dag er det klart for Trey Songz med Sara Alexandra. Gleder meg! Blir ikke noe mer blogging fra min side før i morgen. Håper dere får en super helg! I går stripet jeg forresten håret mitt mer blondt. Eller skal jeg si rødt? Er faktsik veldig usikker på hvilken farge jeg har på håret mitt nå. Ikke helt slik jeg hadde ønsket hvertfall, men håper det går seg til etterhvert. Bilder kommer en annen dag. Ha en fin lørdag

NOEN FLERE SOM SKAL PÅ TREY SONGZ I KVELD? 
PLANER FOR LØRDAGEN? 

THE TIME FLIES LIKE AN ARROW

Tenk at det allerede er fredag i dag. Dagene går så utrolig fort. Senere i dag kommer Annette til meg på en aldri så liten jentekveld. Det blir superkoselig. Skal endelig få stripet håret mitt blondere, på tide nå. Vi skal også kose oss med masse filmer. Bestemte oss for en skikkelig kveld med romantiske jentefilmer. Hva er vel bedre enn det? Lørdagen reiser jeg til min kjære Sara Alexandra. Vi skal kose oss med litt god drikke før det bærer videre på Trey Songz konsert. Blir en knallfin helg med andre ord! Nå skal jeg slappe av med One Tree Hill helt til Annette kommer. Love my life! SYNS DERE DAGENE GÅR FORT?
PLANER I HELGEN? 

THE LAST DAY OF THE YEAR


I dag er det siste dagen av både desember og 2012. Dagen i dag har jeg tilbring på jobb fra 10-16. Snart kommer mormor, bestefar og onkel, vi skal kose oss med kalkun og godt tilbehør. Senere skal jeg og Nadia ta turen til fest hos en annen venninne. Gleder meg til å feire og gå inn i det nye året sammen med vennene mine med godt humør og masse god drikke. Skal kose meg masse, og det håper jeg dere også skal i kveld. Ha en super feiring alle sammen, og godt nyttår til dere. 

NOEN SOM GLEDER SEG TIL FEIRING I KVELD? 

 

LADY GAGA VAR AWESOME

Hei dere! Lady GaGa konserten i går var awesome. Hun er virkelig en dame som kan det med å lage show for fansen sin. Merket også hvor glad hun er i fansen, da hun dro flere av dem opp på scenen og ga dem masse klemmer og lot dem synge med henne. Sjalu much!! Det var noen sanger jeg aldri hadde hørt før, men siden hun hadde så utrolig bra show klarte jeg å henge med allikevel. Tror de fleste tok mest av da hun endelig sang de mest kjente sangene sine slik som judas, bad romance, pokerface og paparazzi. Jeg må innrømme at den dama er rå! Alt i alt var det en helt super konsert, dette er noe hun virkelig kan! Ble dessverre ikke tatt så veldig mange bilder, fordi jeg hadde så lite strøm på iphonen. Nedtur...... Før konserten var det en tur på egon, også tok vi en torsdagsøl. Øl midt i uka er ikke helt min stil, haha! 

Ja, som dere ser så var det mest bilder av oss selv, håper på at Camilla sender bildene hun tok av gaga! 

Nå skal jeg komme meg på jobb, ha en super dag   

 FLERE SOM VAR PÅ LADY GAGA I GÅR? 

MY LIFE IS GOOD!

Hei dere! Vet jeg blogger sånn nå og da for tiden. Men har ikke tid til noe mere dessverre. Er veldig mye som skjer fremover, og som har skjedd i det siste, så har blitt endel mindre blogging. Håper dere skjønner det. Jeg legger ut innlegg så fort jeg har tid og ork, og prøver så godt jeg kan å få kommentert tilbake til dere. 

For tiden har jeg det veldig veldig fint! Livet smiler og da er det ikke mere jeg kan be om. Har det helt supert og håper det forblir sånn, for å være sur og lei som jeg var en lang periode for litt siden er ikke noe særlig. Nå er alt helt fint, og akkurat sånn det skal være. 

Nå skal jeg snart komme meg på jobb, hvor jeg forsåvidt skal tilbringe mesteparten av desember. Blir endel jobbing nå som det nærmer seg jul, så da gleder jeg meg til lønning i januar! Syns det er veldig bra å få jobbet såpass mye, siden jeg har de flotteste kollegaene og jeg koser meg på jobb! Jeg er forresten ferdig med julegaver nå, og det er ikke verst til å være meg. Det er kjempedeilig å vite at desemberlønningen min kan brukes kun på meg selv, haha! Ikke misforstå, det er kjempekoselig å kjøpe gaver til andre, men alltid kjekt med en hel lønn man har for seg selv også. 

Såååå glad for tiden. Hehehe 

Håper alle sammen har det kjempefint, og at dere får en super desember!  

HAR DERE DET EKSTRA BRA FOR TIDEN? 
HAR DERE DET TRAVELT I DESEMBER? 

FRIDAY IS MY FAVORITE F WORD

God morgen kjære lesere. I dag er det endelig fredag. Tenker det er flere enn meg som er glad for det. Friday is my favorite F word. I dag skal jeg tilbringe fredagen på jobb 14-21. Blir en lang dag. Før jobb i dag skal jeg prøve en hel haug med klær. Lindex har 30% på hele butikken nå, så da må jeg jo benytte meg av det. Det burde dere også gjøre, vi har masse fint nå! Løp og kjøp alle sammen. Etter endt vakt i dag skal jeg komme meg hjem, og nyte fredagskvelden. I morgen er det endelig CHRIS BROWN konsert! Herregud, som jeg gleder meg. Skal sammen med Sara Alexandra, og tre andre søte venninner. Det blir kjempebra! 


 Ha en fin fredag! Husk at Lindex har 30% på hele butikken frem til lørdag. Vi har fått masse fine varer.

 HVA ER DERES PLANER I HELGEN? 
NOEN AV DERE SOM SKAL PÅ CHRIS BROWN I MORGEN?  

THIS SICK TUESDAY

I dag våknet jeg kjempetidlig fordi jeg var sykt kvalm. Og selvfølgelig endte det med at jeg måtte kaste opp. Opptil flere ganger. Sikkert kjempefint for dere å vite! Neida. Men poenget mitt er hvertfall at jeg har blitt syk, og skal tilbringe hele dagen i sofaen sammen med Vampire Diaries og filmer. Elsker slike dager, selvom jeg kunne spart meg for å være syk da. Det liker jeg absolutt ikke. Hater virkelig å kaste opp, det er jo det verste som finnes. 


Skal kose meg med disse filmene. Ååå gleder meg sånn til å se Breaking Dawn part 2 på kino!! 

FLERE SOM ER SYKE?
PLANER FOR I DAG?

HUSK KONKURRANSEN MIN HER!!

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Nå er klokka over tolv, og datoen viser 10 november. Endelig har jeg bursdag. 22 år gammel, fortsatt ung men føler meg gammel. 

THIS IS A GOOD DAY

Ønsker dere en herlig dag. Selv har jeg en happyday og skal komme meg på jobb nå. Lønna er inne og bursdag om to dager som jeg skal feire med de flotte jentene mine. Livet smiler!

Ha en fin torsdag søte lesere.

IT'S A GOOD MONDAY MORNING

Lat morgen. Sleepy. Seng. Dyne. Serie. The Vampire Diaries. Te. Herlig morgen 

HAR DERE EN FIN MANDAG? 

PHOTOS: WALKING IN A WINTER WONDERLAND

Jeg elsker den første snøen som daler, men når den har vært hos oss en stund og det blir altfor mye så blir jeg fort lei også. Men akkurat nå er det nydelig ute. Jeg håper den holder seg og at det kommer litt mer slik at jeg får gleden av snø på bursdagen min i år. Siden det var så pent ute her om dagen tok jeg på meg uggsene og  skjerf, også tasset jeg ut i snøen. Måtte bare få tatt noen bilder av den første vintersnøen

ER DERE GLAD I SNØ?

WAKING UP TO ANOTHER DAY

God morgen fine lesere. Endelig fredag sier jeg bare! Er fortsatt ikke helt i tipptopp form, så er deilig med helg nå. Våknet opp til regn i dag, trist at snøen bare regner borte. Det blir så ekkelt ute, slafsete og fælt. Det er det jeg ikke liker med vinteren. Håper det slutter å regne snart, slik at det blir fint ute igjen. Var ute og tok noen bilder her om dagen, da det faktisk var fint ute. Skal vise dere senere. Nå skal jeg lage meg noe frokost, slappe av forran tven og drikke te. Det er en deilig morgen det! I helgen ser jeg endelig Sara igjen også. Dette blir en kjempeherlig helgPLANER FOR FREDAGEN? 

FRIENDS ARE BORN, NOT MADE

I dag skal jeg ta turen til Kine. Lenge siden jeg har sett henne så det blir superkoselig! I morgen skal jeg være med henne på skolen, der jeg skal være brudemodell. Det blir helt sikkert gøy! Kine går på imageakademiet i oslo, og skal derfor sminke meg, ordne håret mitt osv, før det blir en liten photoshoot. Det blir spennende, jeg som er så sinnsykt fotogen, heheh eller ikke. 

Blogges i morgen, ha en fin dag 

NOEN SOM HAR VÆRT BRUDEMODELL FØR? 
PLANER I DAG?  

BE WILLING TO BE A BEGINNER EVERY SINGLE MORNING

Good morning sweethearts. Dagen i dag skal jeg tilbringe langt under pleddet mitt sammen med min kjære bok "Fifty Shades Of Grey". Må si at den er så bra som alle sier. Jeg anbefaler den virkelig. Den er litt sånn husmorporno bok, men samtidig er den morsom. Jeg liker den hvertfall veldig godt selv. Er ikke i form, så passer bra å ligge og slappe av med en god bok i dag føler jeg. Må prøve å bli frisk så jeg er "good to go" til en ny uke. Har jeg ikke forresten veldig søte tøfler? Om det kan kalles for det. Gode er dem hvertfall, og for de som lurer så er de fra Cubus. Våknet forresten til masse snø i dag! Så utrolig koselig og fint ute nå. Winter Wonderland. 

Da var det bare å si god bedring til meg selv, også får dere ha en fin dag

NOEN SOM HAR LEST FIFTY SHADES BØKENE? 
PLANER FOR DAGEN?  

GUESS WHAT. I'M ALIVE

Lenge siden sist jeg blogget nå. Faktisk to uker siden. Jeg føler at tiden ikke strekker helt til for tiden. Jeg jobber, jobber og jobber, og dager hvor jeg har fri så føler jeg ikke for å finne frem inspirasjonen min og blogge. Så kjedelig jeg er. Høstværet er virkelig her. Det regner, og regner litt til. Håper dere lesere har det fint, og at dere ikke regner bort i høstværet slik som jeg gjør. Ville bare titte innom og ønske dere en god helg. og si at jeg fortsatt lever 

HVA SKAL DERE I HELGEN? 

OH HAPPY DAY


Bilde er redigert i pixlr express om noen skulle lure. 

Ååå, elsker dager hvor jeg kan slappe av, selvom jeg også må rydde litt. Senere i dag drar jeg til Camilla. Gleder meg! Er lenge siden jeg har sett henne nå. Rart man aldri sees når man bare bor 20 minutter unna hverandre med bil, ikke det engang. Men sånn går det når det er jobb og vi driver med hvert vårt. I dag skal vi hvertfall være sammen, blir kjempekoselig! 

HVA GJØR DERE I DAG?

HA EN SUPER LØRDAG!

Tar en liten pause i dag. Denne dagen blir en smule stress, og jeg skal være uten data så. Skal ned til Oslo med Annette for å titte litt i butikker, før vi skal videre til Sara Alexandra for så å fikse oss og ha det litt festlig sammen. I kveld er det Sensation White, så det blir gøy! 
God helg, håper dere får en super helg, det skal jeg! 

TOMORROW: SENSATION

Party. Alkohol. Gode venner. Masse mennesker. Hvitkledd. Musikk. Lyseffekter. 

I morgen er det endelig klart for Sensation White i Telenor Arena. Skal dit sammen med Sara Alexandra. Det kom vel ikke som noe sjokk for dere tenker jeg. Skal også være med noen andre venninner da, så det blir kjempekoselig! Gleder meg hvertfall masse. Blir nok en veldig lang kveld og natt, men gøy blir det nok uten tvil! For dere som sitter der og tenker "hva er sensation?", så er det ett musikkarrangement (om man kan kalle det for det), der alle SKAL være kledd i hvite klær. Har hørt at det skal være masse bra lyseffekter og bra musikk! Så det blir nok en flott kveld. 

HVA SKAL DERE I HELGEN? 
NOEN AV DERE SOM SKAL PÅ SENSATION WHITE? 

I LOVE LAZY MORNINGS

Good morning! Håper alle har sovet godt, for det har nemlig jeg. Har en lazy morning i dag, det er så herlig. Har spist frokost, og nå skal jeg se noen episoder med awkward før jeg hopper i dusjen og fikser meg. Elsker slike morninger hvor jeg kan slappe av og ta livet med ro noen timer før jeg må dra på jobb. Love life! 

Håper dere får en kjempefin tirsdag, høres i morgen

HVA LIKER DERE Å GJØRE PÅ MORNINGENE?
PLANER I DAG?  

GOTTA GET UP ON FRIDAY

I dag er jeg smilende, glad og føler meg helt topp. Happygirl much sa du? I går var jeg på en liten shoppingrunde, og da blir jeg alltid glad. Shopping og nye klær er aldri feil, så siden jeg i dag kan gå med noe nytt blir jeg selvfølgelig happy. Skal vise dere innkjøpene mine ved en senere anledning. Nå skal jeg komme meg på jobb, hvor jeg skal være helt til klokken seks i kveld. Håper dagen går fort, for etter jobb skal jeg til verdens beste Sara Alexandra. Skal være hos henne hele helgen. Ååå gleder meg så masse til å være med henne en hel helg igjen. Det er så lenge siden sist. I kveld skal vi kose oss med film og bare jentekveld. Livet smilet.
Høsten kommer. Syns det er litt smålig koselig jeg da. Så lenge det ikke regner selvfølgelig.

Håper dere har en like fin dag som meg, og at dere får en herlig helg! Det skal jeg ha 

HVA SKAL DERE I HELGEN?
FLERE SOM ER HAPPY I DAG?  

THIS LAZY MORNING

I dag er en slik dag jeg gjerne kunne ligget i sengen hele dagen. Høsten sniker seg på, og ute er det vind og kaldt. Personlig liker jeg høsten, når det ikke regner selvfølgelig. Gleder meg til jeg kan begynne å gå med uggs, og kjenne at man er litt varm på beina. Frister å dra dem på seg når man skal bevege seg ut av døren etterpå, men vi får se. Er hvertfall ikke spesielt varmt i dag, så nå koser jeg meg med en kopp te før jeg skal gjøre meg i stand og komme meg ut av døra 

KALDT HOS DERE?

I'M A LITTLE CRY BABY

God morgen! Vet jeg er dårlig på bloggfronten om dagen, unnskyldte meg for det i forrige innlegg også, men har ikke blitt noe bedre. Jeg er fortsatt syk, noe som er utrolig kjedelig siden jeg reiser til Tyrkia på lørdagen. Jeg blir en liten cry baby nå. Skal til legen halv elleve i dag, for å se hva som er galt, og om jeg ikke får dra utenlands vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Blir så sadface av å være syk. I tillegg skal jeg jobbe i dag, noe som jeg egentlig syns er kjempebra i og med at det har vært lite jobb i det siste pga ferie og sykmelding. Akkurat nå går livet bare helt feil vei. MÅ BLI FRISK SÅ JEG KAN DRA TIL TYRKIA! ugh. klageinnlegg x1000, unnskyld. 

Min bestevenn og jeg.... 

ER DERE FRISKE?
PLANER I DAG?  

SICK GIRL

Hei dere! Beklager igjen for dårlig blogging i det siste. Jeg vet det. I helgen hadde jeg rett og slett ikke ork, om jeg skal være ærlig. Lørdag var jeg jo som dere vet sammen med noen venninner etter jobb, og søndag lå jeg ganske dø rett ut fordi jeg har blitt sinnsykt forskjølet, og det samme gjorde jeg i går. I dag er jeg litt bedre, og skal ned til Oslo en tur sammen med Annette. Hva vi skal forblir en liten hemmelighet en liten stund til, men det kommer nok frem før dere aner det. Nå er det frokost og sminke som står for tur. 

Har forresten verdens søteste tallerken og kopp, om noen lurer på hvor det er fra så er det kjøpt i Disney World i Frankrike. 

Også må dere hilse pent på min beste venner disse dagene. *host host* 

Håper dere får en kjempefin tirsdag! 

HVA SKAL DERE I DAG?
NOEN SOM BLE NYSGJERRIG?  

JUMP UP TO GET DOWN

What a wonderful day! Solen skinner og det er varmt. Hva er vel bedre enn det? Nå skal jeg snart dra og møte Annette. Det blir kjempekoselig! Vi er som oftes sammen bare når det er festligheter, og mange venninner samlet, så blir koselig å finne på noe utenom det. Skal en tur til senteret for å shoppe litt, spise også senere skal vi på kino og se på Ted. Håper filmen er morsom. Virker sånn etter det jeg har hørt hvertfall.     

Beklager webcam bilder, men fikk plutselig litt dårlig tid, heheh! Håper dere får og har hatt en kjempefin torsdag

HAR DERE SETT TED? 
HVA SKAL DERE I DAG?  

 

GET UP, IT'S MONDAY

Mandager er vel helst de dagene man vil ligge i senga og håpe at det enda var helg. Dumt at mandag er så langt fra fredag, men fredag så nærme mandag. Men uansett, nå er det ny uke, nye muligheter. Jeg er sykmeldt fra jobb denne uken, på grunn av bruddet i tåa (hm, lurer på hvor mange ganger jeg har skrevet det nå!!). Det hjalp virkelig med noen dager avslapping og å ha benet i ro, for nå er tåa mye bedre! Etter en uke med fri så skal vi nok se at den er fin igjen til helgen. I wish hvertfall. I dag skal jeg være med pappa og lillebror til hytta i kongsvinger, der er farfar, onkel og tante. Det blir nok kjempekoselig. De driver og bygger der, så blir spennende å se hvordan den ser ut nå, i forhold til da jeg var der sist som nå er rundt 6 år siden om jeg ikke husker feil. Forhåpentligvis blir det bading på meg og min søte bror. 

 Håper dere får en kjempefin mandag, og en herlig start på uken. 

HVA GJØR DERE I DEG? 

RISE AND SHINE

Nå har jeg vært oppe 1 time allerede. Det er ikke likt meg i det heletatt. Nå sitter jeg på jobben til mamma, noe jeg skal gjøre i over en time til. Etterpå skal jeg til legen med tåa mi igjen. Går ikke så veldig bra å jobbe, så sa dem på ahus at jeg helst ikke skulle jobbe allikevel, så da får vi håpe jeg får en sykemelding da. Kjedelig for meg som trives så godt med jobben min, men blir vel ikke borte så altfor lenge får vi håpe. 
Beklager iphone bilde, men det var det beste jeg kunne finne siden jeg ikke er hjemme. 

HVA GJØR DERE I DAG? 

SVARER PÅ ALLE SPØRSMÅL SENERE I DAG! SUPERTREGT NETT HER SÅ MÅ VENTE TIL JEG KOMMER HJEM  

WONDERFUL MORNING

Good morning, and good day everyone. I dag er det tirsdag (det visste dere ikke!!!!!). I dag skal jeg på jobb igjen, etter en uke med ferie. Føler egentlig ikke at det har vært noen ferie, kunne liksågodt bare vært en uke med sykmelding på grunn av bruddet i tåa. Utrolig kjedelig at det skulle skje når jeg endelig har ferie. Men hallooo, det er typisk min flaks. Det er sånn det er å hete Helene Simensen, just my luck. Anyblooog, nå skal jeg spise frokosten min, fikse meg og se en film før jeg beveger meg til jobb. Gruer meg litt til å gå rundt på jobben, håper det går bra med tåa. Føler meg en smule sadface når jeg tenker på det. Savner virkelig å jobbe, selvom jeg håper uken går fort slik at jeg endelig kan se min kjære Sara Alexandra igjen!

 HVA LIKER DERE Å GJØRE PÅ MORNINGEN? 
FLERE SOM SKAL JOBBE I DAG? 

FRIDAY. FAVORITE F WORD

Det er så deilig med stille og rolige fredagskvelder. Sitter i egne tanker, og holder på med mitt, mens mamma holder på med sitt. Nå skal jeg kose meg med pistasjis med daimtopping. Har bestilt meg tre bøker av Camilla Lackberg, og tenkte jeg skulle starte på den dere ser på bilde nå. Snøstorm og Mandelduft. Har aldri vært noe spesielt glad i å lese, men ser for meg at det er koselig å ha en bok på stille og kjedelige kvelder, hvor regnet plasker ute ogsånn. Høres koselig ut hvertfall. 

HVA LIKER DERE Å GJØRE PÅ FREDAGER? 
NOEN SOM LIKER Å LESE?  

SWEET DREAMS

 - Sweet dreams and sleep tight, don't let the bedbugs bite. 

KOSELIG MED BRUDD I TÅA

Hei dere! Beklager dårlig blogging i helgen, men det har gått i ett hele tiden. I går var jeg sammen med jentene hos Andrea, før vi beveget oss ut for å sjekke utelivet på Jessheim. Hadde en superherlig kveld. Alltid koselig å være med de man ikke ser så ofte. Jentekvelder slår aldri feil! 

Hurra for iphone bilder. 

Gårsdagen endte med brudd i tåa da. Sånn går det når man løper i ett mørkt rom, og rett inn i oppvaskmaskindøra som selvfølgelig sto nede. Ikke bra og absolutt helt forferdelig vondt!!!!!!!!! Så dagen i dag har jeg tilbringt på Ahus. Koselig. 

HVORDAN VAR DERES LØRDAG? 

RISE AND SHINE

Spurte hva dere vil jeg skal blogge om, og det var noen som sa at jeg skulle blogge mer om hverdagen min, så da starter jeg med det i dag. I dag var det deilig å våkne og vite at jeg har ferie. Ferien min starter ikke før på mandag men jobber ingenting før det så for meg startet den i dag. Skal bli godt å ta livet med ro i en uke. Denne uken har gått i ett hele tiden. Har jobbet, også har jeg tilbringt endel tid sammen med familie. Sov hos tanten min etter jobb på onsdag, og i går var jeg sammen med pappa. Koselig! I morgen skal jeg endelig være med jentene igjen. Gleder meg masse til å se dem igjen, etter kjempelang tid. 

Været er ikke akkurat mye å skryte av, hadde fint vær i går, men å få det to dager på rad er for mye å be om. 

Her skal jeg tilbringe mange timer nå på dagen. Det er godt! 

Nå skal jeg finne meg litt frokost, så skal jeg slenge meg ned i sofaen med pretty little liars

HVA SKAL DERE I HELGEN? 

BESTFRIENDS

I dag er eneste dagen jeg har fri fra jobb denne uken, så i dag skal jeg tilbringe dagen sammen med min kjære Sara Alexandra selvfølgelig! Gleder meg masse. Har ikke sett henne på evigheter, og nå drar hun fra meg til Tyrkia også så tenkte vi måtte ha en kosekveld før hun forlater meg. Tror ikke det blir så mye blogging i dag, men håper dere får en herlig dag! 

Ha en herlig dag kjære lesere!

HVA GJØR DERE I DAG? 

ONE LITTLE UPDATE

God morgen! Jeg har faktisk nettopp stått opp. Føler meg lat, men er så godt å ligge og slappe av i senga. I dag skal jeg jobbe senvakt på jobb, 16-21. Det kan bli spennende siden hodet mitt gjør vondt og nesa er tett. Ikke bra. Har gått sånn i noen dager nå, utrolig kjedelig. I går hadde jeg en utrolig lærerik dag på jobb, jeg måtte nemlig endre hele key-area området alene, noe jeg aldri har gjort før. For dere som ikke vet hva det vil si så er det at jeg la opp helt nye bord med klær. Veldig spennende og morsomt faktisk. (Selvom det var MYE bretting av klær). Etter jobb i går lette jeg jessheim rundt etter korte, hvite converse i størrelse 6. Hopeless, for ingen hadde. Jeg ble en smule trist, så måtte hjem og bestille på nettet. MEN, på nettet kostet de 650, og det var fri frakt, så da sparte jeg 50 kroner også. Hurra! 

Siden dette allerede ble et veldig oppdaterende innlegg så kan jeg fortsette med å fortelle at i morgen skal jeg tilbringe dagen sammen med Sara , og jeg gleder meg! Siden hun reiser fra meg og blir borte i Tyrkia i to uker, så må man jo ha en liten kosekveld. 

Nå skal mac'n bli godt brukt, og tekoppen nytes før det blir fiksing og reising til jobb. Ha en fin dag!

HVA ER DERES PLANER I DAG? 

GOOD SUNDAY MORNING

God morgen alle sammen! Nå er det søndag, det visste dere vel ikke. Heheh. Anywaaays, jeg elsker søndager, og denne skal også elskes. Dagen i dag skal gå til film, tv, blogging og avslapping rett og slett. Har gjort noe hele helgen, så å få en siste dag å slappe av på før det blir fult kjør med jobb til uken er ikke feil. Skulle egentlig ryddet på rommet i dag, men tror at jeg skal være lat og drøye det. Ikke bra, men det forsvinner jo ikke så kan liksågodt vente med det. Selvom rommet mitt ser forferdelig ut nå. Har ikke ryddet på plass klærne etter tyrkiaturen engang, flink jente. Nå skal jeg sove litt til, orker ikke stå opp riktig enda.
En smakebit fra "photoshooten" vi hadde hos Kine i går. Kommer flere bilder senere i dag! 

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG?
LIKER DERE SØNDAGER?  

BAD MORNING

Denne dagen kan virkelig bli spennende. For det første skulle jeg stå tidlig opp, noe jeg ikke klarte, og da blir jeg en smule sur på meg selv. Hehee! For det andre så ble det ikke justin bieber billetter på meg i dag heller, begynner snart å gråte. Neida, men er veldig kjipt. Får jeg ikke billett i morgen så jaaa, har ikke ord. Men som Solveig sa "alle gode ting er tre", så vi får håpe det blir billetter  morgen som er tredje dagen vi prøver. Vær så snill og kryss fingrene for meg da? Trenger det! 

Skulle egentlig gjerne ligget i senga i hele dag føler jeg, latskap og forferdelig døgnrytme. Men jobben kaller i dag også. 

Også er dette været her i dag. Ikke noe å rope hurra for det heller akkurat. 

HADDE DU EN BRA START PÅ DAGEN I DAG? 
HVORDAN ER VÆRET HOS DERE?  

MONDAY MORNING

I dag er det mandag igjen. De to siste ukene har det vært helt fint med mandager, siden jeg har hatt ferie og våknet opp i både Tyrkia og på hytta. Men denne mandagen er annerledes. Ferien min er slutt og jeg begynner på jobb igjen i dag. I dag blir også billettene til Justin Bieber konserten i april lagt ut på bieberfever, og Solveig skal skaffe billetter til oss på Diamond Circle. Er helt i ekstase. Stresser så fælt og bare venter og venter på å få beskjed om at billettene er i boks! Får også vite i dag om det blir Tyrkia igjen i august. Om alt går etter planen blir jo dette litt av en lykkedag! 


Nå skal jeg kose meg med mac'n før jeg drar videre på jobb. 

Håper dere får en herlig mandag kjære lesere! 

HVA GJØR DERE I DAG?
NOEN FLERE SOM HAR FÅTT/VIL HA BILLETTER TIL JUSTIN BIEBER?  

GOOD MORNING

Ville bare titte innom for å ønske dere en herlig mandag! Selv skal jeg jobbe til klokken 16.00. Dumme katten min vekket meg tidlig i dag så er kjempetrøtt, vil sove! Men får håpe dagen min og blir fin. Ha en fin dag alle søte!

Innlegget er skrevet fra iPhone, derfor iPhone bilde.

THE LAST FEW DAYS

Hei på dere. Har bestemt meg for å begynne å blogge igjen. De siste dagene har jeg ikke vært helt meg selv. Derfor har jeg heller ikke blogget. Har ikke vært noe spesielt som har vært galt, har bare vært sliten og jobbet mye, som har gjort at jeg rett og slett ikke har klart å sette av tid til bloggen. Men nå er jeg back on track, kan ikke love at det blir like mye blogging som før, men jeg er hvertfall her. De siste dagene har jeg vært i bursdag til min kjære Camilla, jeg har vært på kino og sett LOL sammen med Sara og jeg har jobbet. Ikke så spennede. Har også bestilt tur til Tyrkia, med avreise om 8 dager. Gleder meg til å komme bort litt. Blir godt med en sydentur.  I helgen har jeg endelig frihelg. Det er faktisk 3 helger siden sist jeg hadde fri. Håper å tilbringe lørdagen med søte Sara, men formen er fryktelig dårlig. 

HVA HAR DERE GJORT I DET SISTE? 
NOEN SOM HAR SAVNET MEG?  

WAKING UP TO FIND ANOTHER DAY

Er så herlig med morninger der du kan slappe av og ta livet med ro. I skrivende stund sitter jeg i senga sammen med min kjære macbook, og drikker litt iste. Jeg sov så dårlig i natt. Ikke at det er noe spennende for dere å høre om, men anyways. Dagen i dag skal brukes på å rydde rommet mitt. Det ser faktisk ikke ut. Senere i dag kommer det innlegg med mine nyeste innkjøp. 

HVA ER DERES PLANER I DAG?
FLERE SOM HAR FRI?  

TANNLEGESKREKK

I dag har jeg vært hos tannlegen. Måtte ta bedøvelse for første gang, og det var helt forferdelig. Jeg ble skikkelig dårlig, så holdt på å besvime. Måtte få vann i panna og legges helt ned, pluss at jeg måtte tygge på en sukkertablett. Huff. Ikke akkurat koselig. Jeg har jo en smule angst for sprøyter, så derfor har jeg aldri tatt bedøvelse før. Men i dag måtte jeg. Trist egentlig, med tanke på hvordan formen min ble. Nå skal jeg trøste meg selv med gossip girl tenkte jeg. Er jo lov å synes litt synd på seg selv etter tannlegebsøk vel? 
Så lenge jeg kan se på Gossip Girl så overlever jeg vel. 

FLERE SOM HAR TANNLEGESKREKK? 

RISE AND SHINE

God morgen! I dag våknet jeg til masse bråk, siden kjøkkenet vårt er under oppussing. Men uansett så har jeg en utrolig bra morgen! Sovet dårlig i natt, men tror dette blir en herlig dag uansett. Nå skal jeg få i meg noe mat, fikse meg også skal jeg komme meg på jobb. Jobber fra 16-21 i kveld. 
Føler meg litt sånn her i dag. Trøtt og sliten, men samtidig veldig happy. 

HVORDAN ER DERES HUMØR I DAG? 

RELAX, TAKE IT EASYNå ligger jeg godt plantet i senga sammen med Gossip girl. Lurer på hvor mange bilder jeg har postet på bloggen min av Gossip girl og macbook'n min. Anyways. Ligger og koser meg med det, og hello kitty drikke som er kjøpt i Sverige. Den var egentlig en smule kvalmende. Kjøpte den selvfølgelig bare fordi den så søt ut. Typisk meg det. I sverige kjøpte jeg et superfint Marilyn Monroe bilde forresten. Tenker det er mange som blir jealous. Skal vise dere det senere tenkte jeg. Elsker det! 

HAR DERE HATT EN FIN DAG? 

GOOD MORNING SUNSHINEGod morgen! Nå har jeg faktisk nettopp våknet. Var utrolig deilig å sove lenge i dag. Føler at jeg trengte det, selvom jeg har sovet lenge de siste dagene. I natt har jeg sovet som en prinsesse. Fikk nye rullegardiner på rommet i går, som stenger alt lys ute og det var utrolig godt! Jeg har sovet i ett helt lyst rom de siste årene, og det har igrunn vært litt kjedelig. Nå kan jeg endelig sove godt hele natten! Morsomt at jeg skriver ett innlegg om rullegardinene mine. Anyblogg, nå skal jeg lage meg frokost og se litt gossip girl før jeg beveger meg til jobb. Håper dere får en herlig tirsdag! 

HVA GJØR DERE I DAG? 

PHOTOS: APRIL MÅNEDEN

Kjøpt meg macbook pro. Sett hotell cæsar. Slappet av. Sett en hel haug med Gossip girl. 

Drukket masse te. Tatt bilder med danboen til Sara. Vært på fest. Spist godteri og sett filmer. Fått Deborah Lippmann neglelakk. 
Vært i Kristiansand med Sara, hvor vi møtte søte Annika. Farget håret lysere. Kjøpt meg ny kjole. 

I tillegg til dette har jeg jobbet så og si hver eneste dag. Jeg har også vært noen turer hos mormor, vært på påskeferie i Hemsedal sammen med familien min, vært på restaurant med mamma og hatt masse bestevenntid med Sara. Alt i alt har april vært en veldig fin måned for meg og nå gleder jeg meg fryktelig masse til lønning siden jeg har jobbet hele april. 

HVORDAN HAR DIN APRIL VÆRT?  

GOING ON A TRIPFredagen har kommet og endelig skal Sara og jeg ta turen til Kristiansand. Har gledet oss til denne helgen lenge, og nå har den kommet. Skal tilbringe hele helgen der, og finne på masse gøy! Nå har vi fått pakket og sitter bare og sløver egentlig. Burde vel få i oss noe mat før vi drar klokken tre. Har forresten farget håret mitt, og har endel nye innkjøp som jeg tenkte å vise dere senere. Blir blogging mens jeg er i Kristiansand, så stay tuned. Håper dere får en kjempeherlig helg, det skal hvertfall jeg ha!

HVA SKAL DERE I HELGEN? 


TAKE A CHILL PILL


Nå har jeg kommet meg hjem fra jobb og er godt plantet i sofaen. Skal se en episode med hotel cæsar før Sara og jeg skal spise lasagne. Så flink og snill som hun er så lager hun til oss. Ikke verst. Kvelden skal tilbringes i sofaen med godteri og tv titting. Kanskje vi ender opp med en film i dag. Har vært en dårlig blogguke for meg dessverre, i og med at jeg har jobbet hver dag. Har også fått utrolig vondt i armen etter jeg brant meg på vannkokeren, og jeg har klart å bli syk. Ikke koselig. Nå mangler det bare å smitte Sara så vi begge er syke til neste helg som vi drar til Kristiansand. Det hadde jo vært toppen på kaka. 

HVA GJØR DERE I HELGEN? 

ANOTHER LAZY DAYHei dere. I dag har jeg hatt fri fra jobben. Våknet da Sara skulle dra på jobb i dag tidlig og sto opp klokken 07.00. Helt utrolig at jeg faktisk sto opp så tidlig på en fridag. Har ikke fått spesielt mye ut av dagen heller, enda jeg sto opp så tidlig. Endelig har Sara kommet seg hjem fra jobb, og nå venter vi på at Josip skal komme på besøk. De skal nemlig på Drake konsert i kveld. Kvelden min går til avslapping, gossip girl, kylling til middag og en liten tur bort til mormor. Litt koselig å vite at mormor bor rett bortenfor meg da. 

HVA GJØR DERE I DAG? 

Ukens blogg forrige uke ble Kisha  

UP HERE WE GO

Nå skal jeg drikke en god kopp med te og spise en brødskive før jeg snart skal komme meg på jobb. Håper dagen går fort for jeg gleder meg nemlig til å bli ferdig klokken fire for en gangs skyld. Jeg jobber jo så og si alltid kvelden, så blir godt å få jobbet på dagen og ha hele kvelden fri. Etter jobb i dag går turen ned til osloby, jeg skal nemlig flytte og bo borte en stund. Flytter inn til min kjære bestevenn Sara Alexandra i dag. Gleder meg masse! Vi skal nok klare å finne på masse rart og koselig sammen. Ser frem til det hvertfall. HVA GJØR DERE I DAG? 

 


RISE AND SHINE SUNSHINE

Klokka er snart kvart på elleve og jeg våknet for en halvtimes tid siden. Deilig å ha fri i dag også, så jeg får enda en dag til å slappe av på. Dagen i dag skal jeg tilbringe for det meste i senga eller sofaen tenkte jeg. Det var hvertfall planen. Blir nok litt Gossip Girl titting og blogg.no. I dag skal jeg også pakke, for på onsdag etter jobb går turen til Sara. Der skal jeg flytte inn for en stund. Det blir kjempekoselig og jeg gleder meg masse. Da skal vi nok finne på mye gøy! Nå skal jeg koke meg te også skal jeg lage frokost. Frokost er det viktigste måltidet vet dere vel! HVA SKAL DERE I DAG? 

Vinneren av ukens blogg forrige uke ble søte Annika 

RISE AND SHINE

Hundene har fått luftetur, Sara og jeg har laget oss frokost og nå er det sminkingen som står for tur. Siden det er lørdag i dag så tenkte vi at vi ikke skulle sitte inne å råtne, men ta en tur til jessheim storsenter for å titte litt. Koser meg her i Gjerdrum, selvom det egentlig er ganske slitsomt å passe på 4 ville hunder. Heldigvis var det ingen bjeffing og bråking i natt så da fikk vi hvertfall sove godt. 

HVA ER DERES LØRDAGSPLANER? 

GOOD MORNING SUNSHINE

Nå har jeg og Sara vært flinke jenter og laget god frokost. Vi bor i ett hus sammen i helgen fordi vi passer på fire søte hunder. Veldig koselig, men natten var ikke fult så koselig. Ble fryktelig dårlig med søvn i natt fordi hundene bestemte seg for å bjeffe og bråke hele natten. Vi våknet klokken 4 og da satt vi på en film, men sovnet igjen etter en stund heldigvis. Nå skal vi bare slappe av før det blir turer med hundene og litt kos senere. Er litt deilig med et stort hus for oss selv. I kveld skal vi være flinke og lage taco til middag! Flinke jenter. 
HVA ER DERES PLANER FOR I DAG?

Dagens blogg i går ble denne søte jenta! 

GOOD MORNING, SUNSHINE

Hei og god morgen! Hverken en god morgen eller sunshine her. Jeg er fortsatt syk og blir værendes i enten senga eller sofaen i hele dag. I går kveld la jeg meg klokken ni. Ja faktisk! Da snakker man dårlig form. Jeg som aldri klarer å komme meg tidlig i seng. Nå skal jeg ligge i den herlige sengen min en liten stund til før jeg tenkte å ta en varm dusj, før man slenger seg inn i pysjen igjen. For et detaljert og innholdsrikt innlegg. Hurra 


Håper dere får en bedre dag enn meg, søte lesere. Ny uke, nye muligheter!