HELENE SIMENSEN

PHOTO: ME AND MYSELF

LOVE YOU ALL

Ville bare lage ett lite innlegg spesielt til dere. Setter så stor pris på at dere kommer innom bloggen min og legger igjen spor etter dere. Statestikken min har økt de siste dagene, så ser jo at det er flere som er innom nå enn tidligere. Det er kjempekoselig! Får også veldig mange søte kommentarer av dere, som jeg blir veldig glad for. Man får jo aldri nok komplimenter. Tusen takk for at dere er så søte. Loveyouall!

NOE DERE VIL JEG SKAL BLOGGE OM? 
SETTER DERE PRIS PÅ LESERNE DERES?  

YOUNG, WILD AND FREE

Ville bare forklare litt angående innlegget jeg skrev om meg selv, siden jeg så at det var så mange som ble sjokkert over alderen min.


"How old would you be if you didn't know how old you were?"
 

Ja, jeg er snart 22 år. Jeg er født i november 1990. Jeg føler meg absolutt ikke så gammel. Jeg har mange yngre venner, jeg oppfører meg ikke like voksent som mange andre på min alder. Men vet dere hva? Jeg trives. Jeg trives med å se ung ut. Vet dere hvor mange fordeler det er med å se ung ut eller? Jeg har spart endel penger på det nemlig. Buss, tog og kino for eksempel. Jeg kan enda si på bussen at jeg skal hit og dit, og de spørr om jeg er barn. Det fine med å se så ung ut er at jeg holder meg ung lenger. Tenk dere når jeg blir eldre, og mine venner kanskje ser ut som de er 5 år eldre enn meg selv. Fordel x titusen. Det er jo faktisk værre å se 5 år eldre ut, enn å være det! Har dere tenkt på det? Jeg har lest at de som ser unge ut, kan både le sist og leve lenger. Selvfølgelig er dette en fordel. Ja, jeg må vise legitimasjon bestandig når jeg skal noe med aldersgrense på, men hva gjør vel det? Det tar kanskje 2 sekunder av tiden min å vise bankkortet. Jeg er fornøyd med å se ung ut. Fornøyd med å ikke oppføre meg som eldre enn jeg føler meg. Jeg føler meg ikke gammel, så hvorfor skal jeg da oppføre meg som om jeg er det? 


Som Sara Alexandra sa til meg "Du er søt og liten daaaa;* bedre det enn noe annet<3"

BEDRE Å SE UNG OG FRESH UT VEL? 

LETS TALK ABOUT ME, BABY

# Den dagen jeg gifter meg så SKAL jeg gifte meg i en Vera Wang kjole. Koste hva det koste vil! 
# Jeg elsker å se på tvserier. Begynner jeg å se på en serie så klarer jeg nesten ikke å stoppe. 

# Da jeg var liten var jeg veldig redd for hufsa i mummitrollet. 
# Jeg blir sinnsykt fort stressa, så derfor har jeg så og si alltid god tid. Jeg går til toget et kvarter før jeg egentlig behøver fordi jeg innbiller meg at jeg bruker lenger tid enn jeg egetlig gjør. Hver gang. Og jeg er ingen hyggelig person når jeg stresser. Jeg blir sur og masete, og vennene mine kan vel underskrive på at de helst ikke vil være med meg da. 
# Jeg er ikke noe glad i spagetti, men makaroni er noe av det beste jeg vet. Selvom det er samme greia. 
# Jeg kan ikke se/høre på f.eks nyheter mens jeg spiser for da mister jeg helt matlysten. Klarer rett og slett ikke å spise om nyhetene står på. Mister også matlysten med en gang noen snakker om noe ekkelt, eller jeg ser noe ekkelt.
# Jeg elsker å synge. Synger hele tiden når jeg er alene, men ikke fult så mye forran andre. Har jo lagt ut sangvideo på bloggen før da, kanskje det blir flere? 
# Når jeg spørr noen om hvor gammel de tror jeg er så tipper de fleste at jeg er 94 eller 95 modell. Jeg er snart 22 år, og tror egentlig det er mange av leserne mine som ikke er klar over det. 

# Jeg hater dører, det er noe av det ekleste jeg vet.

NOE VI HAR FELLES?