HAPPYLIFE

MILEY CYRUS I BOKS

Våknet i dag til en gladelig melding fra min kjære Sara Alexandra. Hun hadde nemlig fått tak i Miley Cyrus billetter! Det kommer til å bli helt utrolig gøy. Skal reise sammen med Sara og Camilla, mine to beste, så dette blir supert. Folk kan si hva dem vil om Miley, at hun har blitt en smule gal eller hva de måtte ønske å si, men jeg tror allikevel at å oppleve henne på en scene blir amazing. 

FLERE SOM SKAL PÅ KONSERTEN?

JUSTIN BIEBER VAR AMAZING

De siste dagene har virkelig gått i ett. Har fått møte min kjære bodøjente igjen, og det var helt utrolig koselig. Dagene har gått til veldig mye på kort tid. Har shoppet, spist ute to dager også har jeg selvfølgelig vært på Justin Bieber konsert. Det var en amazing opplevelse. Man lever bare en gang, og jeg syns at Justin Bieber konsert var noe jeg bare måtte ha med meg. Absolutt verdt pengene!! Det var supergøy. Håper alle dere som skal på konsert i dag og i morgen får det like bra som jeg hadde 

Syns det er synd at jeg ikke fikk tatt noen ordentlige bilder av han. Hadde forresten Golden Circle, til de som lurer. 

FLERE SOM HAR VÆRT PÅ BIEBERKONSERT? ELLER KANSKJE SOM SKAL? 

GONNA BE SO STARSTRUCKED

Føler meg så heldig nå! I dag ble billetter til Chris Brown konserten i Oslo Spektrum lagt ut, altså forsalget. Og gjett hvem som fikk billett da? Jo, det var selvfølgelig meg! Herregud er så utrolig glad nå. Skal dra sammen med Sara Alexandra og 3 andre venninner. Det blir superkoselig! Har så mye å se frem til. Skal jo på Lady Gaga i desember, og Justin Bieber i April også. Så har tre konserter å se frem til. Klarer ikke vente lenger, blir gal! Er i lykkerus, ingen tvil om det
Lady Gaga 6 desember 2012 // Justin Bieber 16 April 2013

Chris Brown 17 November 2012. 

Åååå, gleder meg!!!!


SKAL DERE PÅ NOEN AV KONSERTENE? 

FOLLOW ME PLEASE


Følg meg gjerne på instagram: helenesimensen. Da hadde jeg blitt superglad

HVA HETER DERE PÅ INSTAGRAM? 

WANT YOUR BAD ROMANCE

Bildene er fra weheartit, mens kollasjen er satt sammen av meg. 

På fredag ble Lady Gaga konsertbillettene lagt ut for salg, og selvfølgelig ble det billett på meg! Så da blir det Lady Gaga 6 desember sammen med mine to søte jenter Sara Alexandra og Camilla. Jeg gleder meg så masse! Tror det kommer til å bli show, så det blir nok supergøy! Hun er jo en smule crazy. Er glad for at vi fikk billetter hvertfall, må jo få med oss Frøken Gaga når hun er i Oslo, siden vi ikke fikk sett henne sist hun var her. Hun er bra spesiell, men syns hun har endel bra sanger og hun er flink. 

SKAL DERE PÅ LADY GAGA KONSERT?
NOE DERE GLEDER DERE TIL? 

MY PINK MACBOOK

I går dumpet det inn en pakke fra ebay til meg. Endelig! Den var ikke helt slik jeg hadde håpet, dekselet altså. Men er jo greit å ha noe som beskytter på macen da. Og rosa slår jo aldri feil heller! Den ser mere rød ut på bildene enn det den er, den er egentlig knall rosa! Vurderer å kjøpe en i babyrosa også. 

SYNS? 

THE PRINCESS DREAM

Jeg drømmer fortsatt om å være en prinsesse. Akkurat slik jeg drømte om da jeg var liten. Da man trodde det var mulig å leve i ett eventyr. At disneyfilmene med prinser og prinsesser faktisk var mulig i det virkelige liv. At drømmeprinsen kom ridende på en hvit hest. At man alltid ble reddet av helter. Hvor fint hadde det ikke vært å ha det slik da? Lurer på når drømmeprinsen min skal dukke opp. Når skal jeg få lov til å føle meg som den heldigste prinsessen i verden? Ohh, drømmer meg bort uten en prince charming, og ingen hvit hest. Kan ikke noen kaste litt magisk tryllestøv over meg? 

ER DERE LIKE DRØMMENDE SOM MEG? 

 

KISS ME GOODNIGHT

THIS MAKES ME HAPPY

Tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om hva jeg gleder meg til fremover. Har så mange planer, så mye jeg vil gjøre og så mye som jeg gleder meg til. I løpet av året har jeg allerede gjort mye gøy. Har f.eks vært i både bodø og kristiansand sammen med Sara Alexandra. Jeg har vært i Tyrkia. Jeg har vært på vestlandet, og mye mer. Men året er enda ikke ferdig, og mye mer skal skje. 

 Tyrkia i August. Klarer snart ikke vente mer. Er ikke mange ukene siden jeg var der, men å dra tilbake er LYKKE!  Sensation White i September. 

 Feire bursdagen til Annette og Charlotte i September. 

 Bodø i Oktober sammen med Sara Alexandra

 Uteliv turer. 

 Kosekvelder med gode venner. 


Bildene er fra sist jeg og Sara var i bodø.

 Paris i November sammen med Sabine, Sara og Josip. Om det ordner seg og går etter planen. Noe jeg håper!

 Bursdagen min 10 november. (Selvom jeg blir gammel) 

 JUSTIN BIEBER 16 APRIL sammen med Solveig og Max. Det blir awesome! (selvom det ikke er i år) Dere legger kanskje merke til at jeg har veldig mye planer sammen med Sara Alexandra. Etter at vi begge begynte å blogge så har vi hatt lyst til å reise både hit og dit sammen, noe har vi klart, men MASSE gjenstår enda. Reising gir faktisk veldig mye inspirasjon til bloggen også, noe som er veldig bra, samtidig som det er utrolig koselig å reise rundt sammen. 

HVA GLEDER DU DEG TIL?