CHALLENGE

LONG TIME, NO SEE

2 år siden jeg logget inn her for å skrive ett innlegg. Hvem skulle trodd at tiden flyr så fort? Tanken om å begynne å blogge igjen har slått meg mange ganger, men tanken bare kommer og går. Nå, etter hele 2 år fant jeg ut at jeg skulle skrive noen ord igjen. Hvor lenge bloggingen vil vare vet jeg ikke, men det vil tiden vise. 

Siden sist har det vel ikke skjedd så altfor mye, jeg lever vel ett ganske normal A4 liv vil jeg si. Noen endringer i livet har jeg jo hatt siden sist, men det er vel kanskje normalt etter 2 år borte fra blogg.no. I november 2014 fikk jeg ny jobb, og jobber nå i ark bokhandel. Det er noe jeg trives innmari godt med. For noen år siden ville jeg kanskje aldri sett for meg at jeg kom til å havne i en bokhandel, men vil si nå at det er den jobben jeg har trivdes aller mest i. Dagene mine er aldri like, og det er så utrolig mye å tenke på. I tillegg til å være selger, har jeg også nå fått ansvar for bestilling av varer. Det er en ganske stor oppgave, da bokhandlere som ark har endel andre varer enn bare bøker. Jeg håper at jeg kommer til å tilbringe mange år fremover hos ark. 

I mars 2015 møtte jeg en fantastisk gutt, som også er kjæresten min nå. I over 1 år har vi vært sammen, og jeg hadde aldri sett for meg at en person kunne forandre livet mitt så mye som han har gjort. Det er godt å alltid ha en der som man vet støtter deg og som man kan snakke med om alt. 2015 fløy avgårde, mens jeg var i en rosa boble. Det er vel sånn det blir når man først finner den store kjærligheten. Nå er vi plutselig kommet til mai 2016, og jeg er klar for å dele resten av året sammen med dere som vil følge meg   

Håper noen der ute vil følge meg videre i 2016 

 

 

DAY 1: MY TATTOOS

I 2013 tok jeg 2 tattoveringer, som også er de eneste jeg har. Veldig fornøyd med begge to, og syns de er supersøte og fine om jeg skal si det selv. 


Litt teit at skriften er speilvendt på bilde her, men dere ser den vel allikevel.


 Believe tattoveringen tok jeg i april, og dette var min første tattovering. Hadde hatt lyst på denne i flere år, men siden jeg er litt av en pyse så har jeg liksom aldri tørt å ta. Grunnen til at valget mitt falt på Believe er at det for det første er et pent ord. Det har en stor betydning, og et viktig budskap. Det å tro er bestandig viktig, det å være positiv og ha en tro på at alt går bra til slutt, det er noe som er veldig viktig for meg. Har hatt perioder i livet mitt der jeg har hatt mye motgang, og ting var veldig vanskelig. Behøver ikke gå mer inn på det, men støtte fra venner og familie har alltid hjulpet. Fikk alltid høre at ting ville bli bedre, så lenge man hadde troen på det, og det ble det. Så grunnen til mitt valg av tatovering er enkel: Alt du behøver er å "believe". 
Vennskapstattoveringen med Sara Alexandra
Denne tok vi sammen i Spania da vi var der i sommer. Vi har vært bestevenner siden 1997, og fikk vel derfor ett innfall av at det måtte vi jo symbolisere. Det er veldig koselig å dele noe sammen som er ett minne for livet. Er redd jeg må farge den opp igjen snart (noe jeg gruer meg til for det var så @!'^+´vondt......) Sara er en jente som betyr veldig mye for meg, og vi står sammen i tykt og tynt, uansett hva. At hun har holdt ut med meg i nesten 17 år er jo ganske utrolig, hehehe. Loveyou
HAR DU MANGE TATTOVERINGER? 

JUST A LITTLE CHALLENGE♥  day 1: Skriv om tattoveringen din
♥  day 2: Ditt siste innkjøp?
♥  day 3: En artist du har sett live?
♥  day 4: Noen du savner?
♥  day 5: Fem år tilbake.
♥  day 6: En sang som får deg til å gråte?
♥  day 7: Skriv om din sivilstatus
♥  day 8: 5 ting du ønsker deg
♥  day 9:
 Favorittproduktet ditt akkurat nå?
♥  day 10:
 Parfymen du bruker?
♥  day 11:
 5 steder du vil reise til?
♥  day 12: Et bilde av deg selv tatt i dag
♥  day 13: En ting du hater?
♥  day 14: 
3 ting du liker best med personligheten din?
♥  day 15:
 Din største inspirasjon?
♥  day 16: Din favoritt film?
♥  day 17: Ditt favoritt sitat?
♥  day 18: Et bilde av dagens outfit
♥  day 19:
 Mobilen din?
♥  day 20: Et bilde av håndskriften din

Fant en challenge jeg tenkte jeg skulle fullføre. Wish me luck