ANBEFALINGER

VIL DU BLI LINKET?

http://sarai94.blogg.no . Denne jenta har en flott blogg! Fine bilder, og hun er superinspirerende med sine fine antrekk og sminketips. Ta gjerne en titt! 


VIL DU BLI LINKET NESTE GANG? 

 

VIL DU BLI LINKET?

http://martinesliv.blogg.no. Ta gjerne en titt innom Martine sin blogg 

VIL DU BLI LINKET NESTE GANG? 

BLOGGANBEFALING


http://www.elisabethabelsen.com

Ta gjerne en titt innom Elisabeth Abelsen sin blogg. Hun tar utrolig fine bilder, som fortjener å bli sett. Kjempesøt jente 

TA EN TITT? 

VIL DU BLI LINKET?

ER DU MED? 

ANBEFALING: JACK REACHER

Utrolig bra film, med Tom Cruise i hovedrollen. Kjedet meg ikke ett sekund under hele filmen, selvom den varte i to timer. Spennende film, med en veldig bra handling. Filmen handler om fem personer som blir drept, og etterforskningen starter for å finne ut hva som egentlig skjedde. Jack Reacher som spilles av Tom Cruise er en kriminaldetektiv og prøver selv å finne ut hva som hendte, smart som han er har han selvfølgelig rett svar. Vil ikke avsløre noe av filmen, så forteller ikke spesielt mye. Når jeg først starter er jeg altfor flink til å fortelle hva som hender til slutt. Ikke så spennende for dere som ikke har sett den om jeg skal sitte å fortelle alt! 

Anbefales! 

Innlegget kan ikke kommenteres.

VIL DU BLI LINKET?


Årets første linkerunde. Siden det er så lenge siden jeg har blogget fast nå tenkte jeg at det passet fint med en liten linkerunde slik at jeg kanskje får litt inspirasjon og nye blogger å følge med på. Håper noen vil være med. Legg meg gjerne til som venn også, lettere å følge bloggen din da. 

ER DU MED?

VIL DU BLI ANBEFALT?

http://fashi0ndoll.blogg.no

Denne jenta har en utrolig fin blogg. Bildene er store og klare, og hun i seg selv er sykt fotogen! Anbefaler dere virkelig å ta en titt. Masse inspirasjon å hente på denne fine bloggen! 

VIL DU BLI ANBEFALT?

VIL DU BLI ANBEFALT?

http://tillis.blogg.no

Bloggen til Mathilde har jeg fulgt så lenge jeg kan huske. Hun har et utrolig fint design, og tar kjempefine bilder. Hun blogger om hverdag, bilder, new in osv. Hun virker som en kjempesøt og herlig jente! Anbefaler dere virkelig å titte innom bloggen hennes. Mye inspirasjon og hente der. De utrolig fine bildene hennes inspirerer hvertfall meg. 

NOEN SOM LESER BLOGGEN HENNES?
VIL DU BLI ANBEFALT?  

HELGENS BLOGG


http://minah0el.blogg.no

Om dere vil ha litt inspirasjon, så ta en titt innom denne fine bloggen! 

Innlegget kan ikke kommenteres. 

SET THE WORLD ON FIRE

Tonight, we are young. So let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun. 

Ååå sykt fin sang! De er så utrolig flinke. Elsker alle coverlåtene dems. Anbefales virkelig å høre! Søk på Boyce Avenue på spotify eller youtube med en gang 

HAR DU HØRT NOEN AV SANGENE DEMS? 

VIL DU BLI LINKET?

http://mathildekonstanse.blogg.no

http://amaliesivertsen.blogg.no


http://shjanne.blogg.no

Superfine blogger! Håper dere tar dere tid til å titte innom disse. 

VIL DU BLI LINKET NESTE GANG? 

VIL DU BLI LINKET?

Plukker ut 2-5 blogger som blir linket i eget innlegg. Når du sier ja til å bli med i linkerunden, sier du samtidig ja til at jeg kan låne bilde fra din blogg 

ER DU MED? 

BLOGGANBEFALING

VIL DU BLI ANBEFALT?

Tenkte å ha en liten anbefalingsrunde igjen, mange blogger som fortjener å bli sett. Kanskje jeg får en ny favoritt?  

VIL DU BLI ANBEFALT? 

VIL DU BLI ANBEFALT?

Tenkte å ta en liten anbefalingsrunde igjen. Bloggen eller bloggene som blir valgt ut denne gangen havner i det faste innlegget mitt som heter "Tre blogger". Hver gang jeg har anbefalingsrunde finner jeg nemlig noen blogger som jeg blir fast leser av. Veldig gøy med nye blogger å se på! Meld dere på da vel, så kanskje dere får en ny leser. Kommer til å gå innom alle som melder seg på, og kommenterer. 

ER DU MED? 

VERA WANG - PRINCESS

Dette er min favorittparfyme. Grunnen til det er veldig enkel. Utseende på selve flasken er sukkersøt, den heter princess og i tillegg til dette lukter den himmelsk. Den lukter søtt, men samtidig ikke altfor søtt, men litt friskt. Utrolig god parfyme hvertfall, som jeg virkelig kan anbefale. Jeg vet ikke prisen dessverre, kjøpte min på taxfree, men husker ikke hva jeg betalte for den. Men parfyme i seg selv er jo ikke akkurat det billigste du kan kjøpe, så om du skal ut og reise i sommer så se etter den på taxfree. Anbefales! 

HVA ER DERES FAVORITTPARFYME? 
PRØVD DENNE?

ANBEFALING: TV SERIER

Pretty Little Liars.

Pretty Little Liars handler om de fire venninnene Aria, Spencer, Hanna og Emily. Venninnen dems døde, og nå gjør de alt dem kan for å prøve å finne morderen. Ikke så lett med alle hinderene de møter på veien av en såkalt person som kaller seg for A, som sender jentene tekstmeldinger. Veldig spennende serie, som kan bli en smule skummelt her og der. Venter i spenning på nye episoder! 

The Lying Game. 

The Lying Game er en dramaserie. Serien handler om to tvillingsøstre som gjerne vil finne sin biologiske mor. De ble avskilt da de var små, og sendt til ulike familier. De finner hverandre og bestemmer seg for at hun ene skal ta over hennes plass, mens hun andre skal reise for å finne moren dems. Egentlig ganske spennende serie! Mye som skjer som man ikke kunne tenke seg. Så ferdig sesong 1 på 4 dager. Klarte nesten ikke stoppe å se. 

Gossip Girl. 

Gossip Girl er midt i blinken for de som liker kjærlighet, drama, tårer, svik og alt du kan tenke deg. I denne serien finner du det meste egentlig. Jeg kjøpte meg sesong 1-4 på dvd, for hadde aldri sett det før, og må si jeg ble fryktelig hekta med en gang. Tok ikke lang tid før jeg fikk sett det ferdig. Nå venter jeg på sesong 5 i posten så jeg kan se mer av Chuck, Blair, Nate, Jenny, Dan, Serena og alle de andre!

LIKER DERE NOEN AV DISSE? 
HVA ER DERES FAVORITT SERIE? 

ANBEFALING: SWEET LEMON

Sweet Lemon er en body lotion fra The Body Shop. Jeg har brukt denne lenge. Har den også i jordbærlukt. Disse kremene fra Body Shop lukter utrolig godt. De trekker raskt inn i huden, slik at du slipper å føle deg klissete etter å ha smurt deg med den. Det er veldig positivt for de som hater å føle de har noe på huden, slik som jeg gjør. Den gjør huden kjempemyk, og frisk. Jeg er veldig stor fan av body shop sine produkter generelt, syns de har veldig mange bra produkter. Kan kjøpes på The Body Shop til 149 kroner. 

Jeg har veldig tørr hud, etter å ha vært i Tyrkia. Men når jeg bruker denne så blir huden glatt og myk, og jeg slipper i tillegg å flasse! Vil anbefale denne kremen om du har tørr hud, og har lett for å flasse. 

PRØVD DEN? 
LIKER DERE THE BODY SHOP PRODUKTER?  

ANBEFALING AV BLOGG

http://rikkeja.blogg.no/

Bloggen skrives av en søt jente som heter Rikke. Hun blogger om hverdag, meninger osv. Bildene hun bruker er også veldig fine! Anbefaler dere å ta en titt. 

Innlegget kan ikke kommenteres. 

VIL DU BLI ANBEFALT?

De jeg valgte ut fra forrige anbefalingsrunde ble disse to bloggene

 http://fiskerfrue.blogg.no/


http://annikenl.blogg.no/

 Setter i gang en ny anbefalingsrunde nå, bare å melde seg på i kommentarfeltet. 

ER DU MED?

VIL DU BLI ANBEFALT?

Valgte ut tre blogger fra anbefalingsrunden jeg hadde her om dagen. Veldig mange fine blogger! 

http://fredrikr.blogg.no/


http://ssevilhaug.blogg.no/


http://solasa.blogg.no/

Ta en titt på disse tre bloggene da vel. De fortjener en titt!

VIL DU BLI ANBEFALT?
LESER DU NOEN AV DISSE SELV?  

ANBEFALING: HÅRPRODUKT

Farouk Pearl Complex

Farouk Pearl Complex er en hårolje. Den bygger opp slitte tupper, uten å tynge håret. Selv bruker jeg den etter jeg har dusjet, og håret blir helt silkemykt og deilig. Har jo lenge sliti med slitt hår, men syns faktisk at denne hjelper slik at håret mitt ser mindre slitt ut. Denne kan man f.eks kjøpe hos frisøren, slik som jeg har gjort. Oljen reparerer håret, og gir næring og kan brukes til alle slags hårtyper. Den kan også brukes på huden faktisk. Ikke dyre testet. 

HAR NOEN AV DERE PRØVD DEN? 
HAR DERE ETT HÅRPRODUKT Å ANBEFALE?  

VIL DU BLI ANBEFALT?

Tenkte å ha en anbefalingrunde igjen. Det er en stund siden sist nå. Mange blogger som fortjener litt mer oppmerksomhet, så dette er jo en fin mulighet. Kanskje jeg også finner noen nye blogger å lese. Tenkte å anbefale 2-3 blogger, som jeg syns er fine. Bare å melde seg på! 

ER DU MED? 

ANBEFALING: MOVIETIME


// Bildene er hentet fra weheartit, kollasjene er laget av meg. 

Har dere sett filmen LOL med Miley Cyrus? Ikke det? Da anbefaler jeg dere å se den. Hvertfall om dere liker typiske "jentefilmer" med kjærlighet, drama og tårer. Dette var den perfekte filmen for meg. Jeg elsker slike filmer, og i tillegg er jeg Mileyfan, så selvfølgelig falt filmen i smak hos meg. Vil ikke røpe for mye av filmen, så derfor skriver jeg heller ingenting om den. Jeg er så flink til å røpe alt som skjer når jeg først setter i gang. Men kan si så mye som at jeg likte den veldig godt, og den skal absolutt havne i dvdhylla mi blandt favoritter. 

HAR DERE SETT LOL? 

ANBEFALING: HUDPLEIE

Dead Sea Spa Magik Salt Brushing // Silky Smooth Body Lotion. 

Nå som sommeren nærmer seg så er det viktig å ta vare på huden sin slik at man får en fin og sommerklar hud. Jeg har prøvd mange skrubber og body lotioner opp gjennom livet, men har kun funnet to produkter som jeg virkelig liker. Disse fra Dead Sea Spa Magik er utrolig gode produkter! Skrubben er en saltvannsbrushing og inneholder dødehavssalter. Du får en myk og silkeaktig hud etter å ha brukt den. Det som er så greit med den er at den er lett å bruke, og du kan enkelt ta den med i dusjen. Jeg pleier å bruke saltskrubben først, og etter jeg er ferdig påfører jeg body lotion. Body Lotionen lukter utrolig godt, og gir huden en myk og frisk følelse. Virkelig et herlig produkt. Disse passer for alle hudtyper, og er utmerket for tørr hud! Produktene er ikke dyretestet! KAN KJØPES HER!!HAR DERE PRØVD DISSE?
NOEN PRODUKTER Å ANBEFALE?  

ANBEFALING: LIPSTICK


Maybelline // 132 Sweet Pink 

Har lenge brukt leppestift fra maybelline. Er kjempefornøyd med den! Fargen er supersøt, den sitter lenge og den lukter godt. Jeg pleier å ta vanlig lypsyl under for å unngå å få tørre lepper, og det funker veldig fint. Uansett hvordan leppestift du bruker vil jeg egentlig anbefale å ta litt lypsyl under. Leppene blir mye mykere og de tørker ikke ut.

SYNS OM FARGEN?  

 

ANBEFALING AV BLOGG

http://jeaphoto.blogg.no/

Har vært fast leser av denne bloggen lenge! Hun er en utrolig dyktig blogger. Designet er kjempefint, bildene er klare og store med utrolig god kvalitet og i tillegg skriver hun veldig bra. Hun har alltid med bilder i innleggene sine, og det er ett stort pluss. Bloggen hennes fortjener absolutt litt oppmerksomhet, og jeg håper at noen vil titte innom bloggen. Det er tiden deres verdt.  

// Bilde er lånt fra hennes blogg. 

 

VIL DU BLI ANBEFALT?

Tar en ny anbefalingsrunde, så bare å melde seg på! 

TIME TO CUT LOOSE


Helt klart en av de beste filmene jeg har sett! Må innrømme at jeg ble en smule betatt av den kjekkasen som spiller i den, og bare det gjør jo filmen ekstra bra! Har dere ikke sett den burde dere absolutt gjøre det. Kan nesten love dere at den er verdt tiden deres. Kommer selvfølgelig an på hvordan filmer du liker da. Anbefales hvertfall å ta en titt! 

HAR DERE SETT DEN? 

ANBEFALING AV BLOGGER

http://carolinecf.blogg.no/


http://abeck.blogg.no/

// Bildene er lånt fra bloggen dems.  

Håper dere tar en titt innom disse bloggene. De fortjener det absolutt

TEENAGE DRAMAQUEENHer om dagen fant jeg frem en gammel film. Husker jeg elsket den da jeg fikk den, og har sett den utrolig mange ganger, men det er flere år siden nå. Men nå har jeg sett den igjen. Kan ikke si jeg husket så mye av den, så var igrunn ganske gøy. Syns fremdeles filmen er utrolig morsom, og jeg elsker Lindsay Lohan i denne filmen! Anbefaler dere å ta en titt på den om dere ikke allerede har gjort det. 

SETT DEN? 

VIL DU BLI ANBEFALT?

Er så mange fine blogger som fortjener mer oppmerksomhet enn de får. Derfor tenkte jeg å ha en anbefalingsrunde. Vurderer 1-3 blogger, som får ett innlegg på min blogg med egen link. Jeg titter innom alle bloggene som melder seg på, kanskje jeg får en ny favorittblogg i tillegg? 

NOEN SOM VIL BLI ANBEFALT? 

ANBEFALING: BODY LOTION
Dead Sea Spa Magik // Silky Smooth Body Lotion. 

Husker dere jeg anbefalte en skrubb fra Dead Sea Spa Magik? Uansett, denne body lotionen bruker jeg etter jeg har skrubbet huden min, og da blir huden så utrolig myk og god. Selvfølgelig skrubber jeg ikke huden hver eneste gang jeg dusjer, men denne body lotionen bruker jeg etter hver gang. Jeg sverger til denne. Er superfornøyd og kommer til å bruke den i lang tid. Den lukter godt, tørker fort og etterlater en myk hud. Den tilfører også fuktighet, og inneholder mineraler fra dødehavet. Anbefales absolutt på det sterkeste! 

Produktet er ikke sponset, og det er min ærlige mening. 
Kan kjøpes på blandt annet Vita.  

HAR DERE PRØVD DEN?