<3

LESS AND MORE

So true  

HAPPY BIRTHDAY TO MY LITTLE BROTHER


Idag fyller lillebroren min år. Tiden flyr, og han er plutselig 8 år. Skal bort til han etterpå, og feire han. Er ikke mye jeg har nevnt han her på bloggen, aldri noen bilder sammen osv. Dere visste vel ikke at jeg hadde en lillebror engang. Vi bor ikke sammen, og har ikke samme mor. Det sier vel sitt regner jeg med. Gratulerer med dagen Kristian, glad i deg 

HAR DERE SØSKEN? 

WE STAY TOGETHER

Ett år har gått siden det man aldri ville tro kunne skje i Norge, faktisk skjedde.  Husker det som om det var i går. Alt var så uvirkelig. Hele verden stoppet nesten opp. Alle så triste ut og nyhetene var fulle av sorg. Facebookstatusene var uhyggelige hvor folk skrev de savnet noen som hadde blitt borte fra verden. Det var en gutt fra skolen min, og hjemstedet mitt som ble borte fra oss den dagen. En skikkelig glad gutt. Husker han alltid tok samme skolebuss som meg. Han smilte bestandig. Etter det jeg har hørt av mine venner som kjente han, er at han alltid satt andre forran seg selv, alltid var glad og bestandig positiv. Utrolig urettferdig at dette skulle skje. Det er uvirkelig. Året har gått fort, kan ikke tro at det allerede er ett år siden. Dette er en vond dag for Norge. En dag som kommer til å bli husket. Men Norge står sammen i tykt og tynt, det har vi vist nå. 
Bilde tok jeg i fjor.

Hvil i fred Fredrik, du er savnet 

NOEN TANKER? 

I BELIEVE IN MIRACLES

Endelig var stresset med å få Justin Bieber billett over, FOR NÅ HAR JEG BILLETT! Dere aner ikke hvor letta jeg er. Har fått golden circle billett, og det var bare flaks! En venninne av de jeg drar med hadde kommet inn på billettservice, og hun hadde kjøpt med ekstra, som vi fikk! Snakk om flaks. Har prøvd siden mandag å få billett, uten hell, så at vi endelig fikk billett var deilig. Nå kan jeg endelig slappe av, og se frem til 16 april. Hurraaaaa! 

FLERE SOM HAR VÆRT SÅ HELDIGE Å FÅ BILLETT? 

CHUCK AND BLAIR, PERFECT

// bilder fra weheartit, kollasj laget av meg. 

Ååå. Har dere sett på Gossip Girl, så vet dere godt hvem Chuck og Blair er. Personlig syns jeg at de er så sinnsykt søte. Kjærligheten dems er utrolig! Selvfølgelig har de ups and downs som alle andre, men allikevel syns jeg det blir søtt. De passer perfekt sammen. De er som Romeo og Julie. Det er liksom de to, ment to be. Vet jo at dette bare er skuespill, men tenk å ha det sånn selv. At alle ser på dere og bare "åå, disse to er ment to be". Lurer på om jeg noengang vil finne den rette. Har kun hatt to lange og ordentlig seriøse forhold, men ser jo hvordan det endte opp. Alone, again. Drømmeprins, hvor er du? Når skal du komme og hente meg? Neida. Er jo ikke slik det er i det virkelige liv, men er vel lov å drømme? Isåfall drømmer jeg foralltid. Denne jenta er forever alone.

SER DERE PÅ GOSSIP GIRL? 
NOEN SOM ER FOREVER ALONE SOM MEG?  

VÆR SÅ SNILL OG IKKE AVSLØR NOE !!!!!! har ikke sett sesong 5 enda. 

 

YOU GUYS MAKE ME SMILE

Vil bruke dette innlegget til å takke for alle de søte kommentarene jeg har fått de siste dagene. Er veldig mange av dere som har kommentert om håret mitt, og alt er bare positivt. Blir kjempeglad for å høre at dere syns jeg kler det. Var veldig skeptisk til brunt hår i starten, for jeg elsker å være blond. Men nå begynner jeg å vende meg til å være brunette. Blondes have more fun, men det er feil. Brunetter kan ha like mye gøy dem? Joda. Det tror jeg nok. Jeg stortrives hvertfall som brunette nå. Syns det er kjempedeilig å slippe etterveksten min. Og det at dere sier så mye fint om håret mitt, det gjør meg så glad. Tusen takk for at dere er så herlige!

Men kom til å tenke på at dere syns jeg ser så veldig ung ut, SER JEG ELDRE UT MED BRUNT HÅR? 

 // Beklager gjenbruk av bilder, men har ikke fått tatt så mange bilder etter jeg farget håret brunt. Dere overlever vel

5 YEARS SINCE YOU WENT AWAY

8 mai var det 5 år siden du forlot oss. Hele 5 år siden du så brått ble revet bort fra både venner og familie, og alle andre rundt deg. Husker så godt den dagen, akkurat som om det var i går. Det var en dag med masse følelser og sorg. En dag som man alltid vil huske. Er veldig glad for at du fikk en så minneverdig og fin begravelse. 

Det er så rart. Rart å tenke på at bare en uke tidligere satt vi hjemme hos deg sammen med gode venner. Vi så på film, snakket og koste oss. Jeg var helt uvitende om at det skulle være den siste kvelden jeg så deg. Siste gangen vi fikk funnet på noe sammen. 1 mai, for fem år siden.

Husker alle gangene du "mobbet" meg. Aldri på en stygg måte. "Colaparty" sa du til meg bestandig. Internhumor. Som det kun var noen få som forsto. Skulle virkelig ønske vi kunne hatt colaparty, og en garasjefest, bare en siste gang. Man hadde det alltid morsomt rundt deg. Man måtte le. Alt du sa var morsomt, og alt du gjorde var gøy. Selvom du var en smule sprø til tider. Det er veldig mange gode minner å se tilbake på. Minner som man ikke glemmer. 

Vi savner deg, du var en flott gutt. Skulle ønske vi kunne hatt colaparty bare en siste gang. 

MISTET NOEN DE SISTE ÅRENE?